demonblack1000 13.06.05, 00:11 Mam pytanie. Jakie są ceny w górach u naszych sąsiadów? Chodzi mi o porównanie np. w POlsce 25zł Czechy 22zł. Oraz jeśli można to proszę o podanie ciekawych miejsc. Za odpowiedzi dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pablos6 Re: Góry w Czechach 13.06.05, 23:33 Dla mnie ceny są jednakowe, jakieś różnice są ale niewielkie. A czasy gdy w Czechach można było się najeść i napić za dużo mniejsze pieniądze, hmmmmm to se newrati:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: behemot Re: Góry w Czechach IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 21.06.05, 01:37 Polecam Ci Jeseniki z najwyższą górą Pradziad[Altfather]1570 m.n.p.m.,z uzdrowiskiem Jesenik-Grafenberg,tu działał wynalazca prysznica Vincenz Priessnitz.Wodolecznictwo,masaże,tańcze niż w Polsce,warto zażyć bez względu na wiek.Ciepłe żródła,baseny,no i górki do połażenia nie za wysokie i niezbyt trudne,coś jak nasze Beskidy.Dobre żarcie,korona 0,14 PLN,jaskinie krasowe i masę atrakcji.Zajrzyj na stronkę Jesenik znajdziesz ją przez google. Odpowiedz Link Zgłoś