Gość: Adek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:07 i teraz trza je obnosić la sportiva -) mam radoche Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adek Re: kupiłem butki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 19:57 Nie bardzo moge sie pochwalić zodiak low xcr z gore texem , do kostki takie. cena półkowa przed 4stówkami pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: kupiłem butki IP: *.4web.pl 14.07.05, 08:11 Nie masz pojęcia, jak ci zazdroszczę:))))Ja mam stare, które ledwo zipą i aż przykro na nie patrzeć...a kasy jak to zawsze- brak:))))) BTW. Czy ktoś zna jakiś dobry impregnat do fragmentów zamszu przy nabuku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: kupiłem butki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 09:36 Ja od zawsze kupuje Ni....coś tam Kojarysz czy poszukac cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: kupiłem butki IP: *.4web.pl 14.07.05, 09:49 A mógłbyś poszukać?:) Będę wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: kupiłem butki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 10:08 www.summit.pl Oni sa dystrybutorem. Produkt nazywa sie nikwax. Jest ok. Skad jestes? Zreszta Oni maja klientw w calej Polsce. To popularny produkt. p[zdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: kupiłem butki IP: *.4web.pl 14.07.05, 10:11 Wielkie dzięki:) myslę, że znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiG Re: kupiłem butki IP: *.aster.pl 14.07.05, 22:35 A kiedy bedziesz obnaszał? MiG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: kupiłem butki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:56 zmykam nad morze na pare dni i jak wróce posnuje sie troszku po Beskidzie a moze i cos dalej. Odpowiedz Link Zgłoś