Dodaj do ulubionych

Jadę w góry

IP: 213.76.0.* 27.06.03, 16:43
Co jest godne polecenia w górach, w Tatry jadę pierwszy raz.
Obserwuj wątek
    • sledzik4 Re: Jadę w góry 27.06.03, 20:42
      Sam?
      • Gość: Piotr Re: Jadę w góry IP: 213.76.0.* 27.06.03, 21:54
        Nie z rodziną.
    • sledzik4 Re: Jadę w góry 27.06.03, 22:25
      Nie piszesz co masz zamiar robić w górach. Spacerować, np. po Zakopcu czy też
      chodzić po szlakach. Skoro będziesz pierwszy raz w górach zajrzyj na stronę
      www.ceper.com.pl/. Sam jeżdżę w góry od ponad dziesięciu lat a jeszcze
      korzystam z mądrości różnych stron. Polecam tę stronę bo uważam ją za jedną z
      najlepszych, a może i najlepszą. Zresztą jak się zagłębisz w inne stronki to
      sam je ocenisz. Ja wyjeżdżam 5.07. do Bukowiny Tatrzńskiej z żoną i dwiema
      córkami. Pozdrawiam i życzę dobrej pogody. sledzik4
      • Gość: Piotr Re: Jadę w góry IP: 213.76.0.* 27.06.03, 22:40
        Chcę pochodzić po szlakach, tam gdzie miżna z rodziną ( 8 letnie dziecko),
        natomiast sam na trudniejsze trasy.Przez trzy lata jeżdziliśmy w Karkonosze,
        Góry Stołowe, Masyw Śnieżnika itd.Teraz bedziemy jeździć w Tatry. Interesują
        mnie Tatry po polskiej i słowackiej stronie.
        • Gość: Radomir Re: Jadę w góry IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 20:59
          Jeżeli jedziesz pierwszy raz polecam na początek - wjazd na Kasprowy i
          następnie czerwonym szlakiem przez Czubę Goryczkową na Przełęcz pod Kopą
          Kondracką z zejściem na Halę Kondratową i dalej do Kuźnic, ewentualnie trochę
          dalej na Kopę Kondracką. Szlak prosty i bardzo przyjemny, poza tym nie jest aż
          tak bardzo oblegany przez tłumy turystów.
          Pozdrawiam i życzę wielu wrażeń na szlaku
          Radomir
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka