Gość: Piotrek IP: 213.76.0.* 27.06.03, 16:43 Co jest godne polecenia w górach, w Tatry jadę pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sledzik4 Re: Jadę w góry 27.06.03, 22:25 Nie piszesz co masz zamiar robić w górach. Spacerować, np. po Zakopcu czy też chodzić po szlakach. Skoro będziesz pierwszy raz w górach zajrzyj na stronę www.ceper.com.pl/. Sam jeżdżę w góry od ponad dziesięciu lat a jeszcze korzystam z mądrości różnych stron. Polecam tę stronę bo uważam ją za jedną z najlepszych, a może i najlepszą. Zresztą jak się zagłębisz w inne stronki to sam je ocenisz. Ja wyjeżdżam 5.07. do Bukowiny Tatrzńskiej z żoną i dwiema córkami. Pozdrawiam i życzę dobrej pogody. sledzik4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Jadę w góry IP: 213.76.0.* 27.06.03, 22:40 Chcę pochodzić po szlakach, tam gdzie miżna z rodziną ( 8 letnie dziecko), natomiast sam na trudniejsze trasy.Przez trzy lata jeżdziliśmy w Karkonosze, Góry Stołowe, Masyw Śnieżnika itd.Teraz bedziemy jeździć w Tatry. Interesują mnie Tatry po polskiej i słowackiej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomir Re: Jadę w góry IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.03, 20:59 Jeżeli jedziesz pierwszy raz polecam na początek - wjazd na Kasprowy i następnie czerwonym szlakiem przez Czubę Goryczkową na Przełęcz pod Kopą Kondracką z zejściem na Halę Kondratową i dalej do Kuźnic, ewentualnie trochę dalej na Kopę Kondracką. Szlak prosty i bardzo przyjemny, poza tym nie jest aż tak bardzo oblegany przez tłumy turystów. Pozdrawiam i życzę wielu wrażeń na szlaku Radomir Odpowiedz Link Zgłoś