jedr-ek1 11.11.08, 15:36 Witam wszystkich,mam na imie Andrzej,38lat,jestem z Wrocławia,szukam kogoś chętnego na wyjazdy w góry-treking cały rok,a zimą również bardzo chętnie narty biegowe,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buckeye Re: Weekendowe wypady w góry 12.11.08, 20:17 Ahoj, To byłoby nas dwoje... Może ktoś jeszcze dołączy? :) W razie czego proszę o kontakt na maila "gazetowego". W kwestii nart warto też sprawdzić tu: www.skiforum.pl/ Kontaktuje się tam dość ekipa z Wrocka, ale w zeszłym sezonie jakoś nie udało mi się z nimi wybrać. Pozdrawiam, Karolina (32) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychlater Re: Weekendowe wypady w góry 23.11.08, 18:18 Witam Chętnie bym dołączył. Krzysiek - okolice Wrocławia – Oława pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zielu85 Re: Weekendowe wypady w góry 30.11.08, 00:00 Witam! też się piszę na ewentualne wypady w góry, mieszkam we Wrocławiu, interesują mnie piesze wyprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
nika-38 Re: Weekendowe wypady w góry 07.12.08, 19:50 chętnie dołączę-przez cały rok:) a może kiedyś na rakietach???? Odpowiedz Link Zgłoś
maupigaj1 Re: Weekendowe wypady w góry 07.12.08, 20:45 Jak nie znajdę turystycznego Sylwestra, to może 1-5 stycznia w oklicach Szklarskiej? Nika, jak lubisz z rakietami, to możemy przejść granią główną Karkonoszy. Tam rakiety na ogól nie są potrzebne, za to widoki bywają piękne. A jak z biegówkami, to Izery. Możemy też pojechać do Chochołowskiej i pochodzić po grani Tatr Zachodnich. Tam też na ogół jest bezpiecznie, a po Nowym Roku byłoby dobrze przedeptane. Zjeżdzałem tam na pupie spod Wołowca i Z Ornaku - było super!!!!!! maupigaj1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
buckeye Re: Weekendowe wypady w góry 08.12.08, 21:29 Ooo, na biegówki w Izerach to ja się piszę wszystkimi kończynami :) Jak już proponowałam na priv pozostałym kolegom - może zorganizujemy jakieś spotkanie zapoznawcze we Wrocławiu, w jakiś weekend? Nika, maupigaj - skąd jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
maupigaj1 Re: Weekendowe wypady w góry 12.12.08, 22:25 Ja niestety z okropnego miasta - Z Warszawy. Ale chętnie bym się przeniósł do Wrocławia... :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychlater Re: Weekendowe wypady w góry 14.12.08, 19:39 Tak, tak właśnie kupiłem sobie kijki do podpierania sobie brody i języka na trasie i chciałbym sprawdzić jak działają może się nie nadzieje na nie na szlaku. Więc nie dajcie się na siebie zbyt długo czekać. Czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzadzax Re: Weekendowe wypady w góry 31.01.09, 21:31 ja ejstem ze zgorzelca i w pasma gorskie mam tez niedaelko ale moglibsymy polczyc sily moj nuer gg 8748893 pozdraiwam gorali Odpowiedz Link Zgłoś
krzychlater Re: Weekendowe wypady w góry 12.03.09, 00:17 Moja propozycja, bo temat umarł z braku zainteresowania, była by druga, ale tamta jest tylko do dla zamkniętej grupy osób. Rajd na Rozpoczęcie sezonu 21-22 marca 2009 r. Zapraszamy na AKT-owskie Rozpoczęcie Sezonu, które w tym roku organizujemy w Górach Suchych i Kamiennych z noclegiem w schronisku "Andrzejówka". Dzień 1. Boguszów-Gorce - Dzikowiec - Lesista Wielka - Sokołowsko - Włostowa - Kostrzyna - Suchawa - Waligóra - Andrzejówka (nocleg) Dzień 2. Andrzejówka - zamek Rogowiec - Rybnica Mała - Rybnicki Grzbiet - zamek Nowy Dwór - Wałbrzych Główny PKP Odpłatność za uczestnictwo w Rajdzie wynosi: 33 zł (dla członków AKT z opłaconymi składkami - 30 zł) W ramach powyższej odpłatności uczestnicy mają zapewnione: nocleg w warunkach turystycznych, opiekę przewodnicką, ubezpieczenie oraz materiały rajdowe. Uczestnicy wyjazdu sami zapewniają sobie wyżywienie na całej trasie (suchy prowiant). Koniecznym jest posiadanie śpiwora. W schronisku można wypożyczyć pościel (cena: 10 zł). Zbiórka uczestników wyjazdu: 21 marca 2009 r., godz. 6.15 pod tablicami odjazdów na dworcu Wrocław Główny PKP, z biletami na przejazd do Boguszowa-Gorców. Powrót do Wrocławia: 22 marca w godz. wieczornych. Zapisy przyjmuje i informacji udziela: Biuro Programowe Oddziału Wrocławskiego PTTK, Rynek-Ratusz 11/12, III piętro, tel. 0-71 34 303 44. Wszelkie informacje można również uzyskać od Waldka Brygiera: waldek@naszesudety.pl, tel. 697 913 148. Przewodnik: Lech laskowski akt.wroclaw.pttk.pl/rozpoczecie09.htm Odpowiedz Link Zgłoś
adamdel Re: Weekendowe wypady w góry 13.03.09, 11:32 r9.bloodwars.interia.pl/r.php?r=3827 Odpowiedz Link Zgłoś