wuj.truj 06.08.09, 12:38 Mam pytanie do bywalców Bieszczadów, czy jest jeszcze w Ustrzykach bar Kremenaros, przy schronisku ? Ostatnio byłem w Bieszczadach w latach dziewięćdziesiątych i pamiętam że było tam super żarcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawelec47 Re: Bar Kremenaros - Ustrzyki Górne 12.08.09, 18:53 tak, caly czas dziala to slynne i zasluzone dla turystyki miejsce,niegdys jeszcze przed modernizacja za socjalizmu noszace imie slynnego zubra czyli "Pulpit" Odpowiedz Link Zgłoś
moszczeniczanka Re: Bar Kremenaros - Ustrzyki Górne 17.08.09, 16:20 a czy serwuja jeszcze placki NIEDZWIEDZ? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelec47 Re: Bar Kremenaros - Ustrzyki Górne 19.08.09, 18:49 tak ,tez pamietam te placki i sadze,ze sa one na stale w menu,ktore jak z mojego doswiadczenia wynika nie zmienia sie w ciagu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Bar Kremenaros - Ustrzyki Górne 19.08.09, 20:29 Jadłem tam w lipcu.Ceny znośne,smaki przeciętne,ważne że nie trzeba długo czekać na posiłek i można zjeść na świeżym powietrzu. 23. Odpowiedz Link Zgłoś