anna-bw1 Warszawa 29.11.07, 10:01 Dr Zygmunt Hortmanowicz , ul.Stradomska 32 , Warszawa-Anin Diagnozuje za pomocą biorezonansu , leczy kompleksami, najczesciej WALA. tel. 601318373 U nas wyleczył robaki, jest bardzo chwalony w leczeniu alergii. Odpowiedz Link
pawelh74 Re: Warszawa 26.03.08, 11:14 my tez sie aktualnie leczymy u dr Hortmanowicza, sprawia bardzo pozytywne wrażenie, za wizytę bierze od 250 do 150 zł, niby u mojej 2 letniej córci wykrył i wyleczył robaki i lewy migdałek, ale córka jak kaslała tak kaszle dalej od 3 miesiecy. Ale u znajomych ma raczej pozytywne opinie Odpowiedz Link
ania_aen Re: Adresy Homeopatów Warszawa klsyczni 02.01.08, 19:06 Czy ktoś zna w Warszawie dobrych, naprawdę doświadczonych i umiejących trafić homeopatów klasycznych? Odpowiedz Link
bbkk Re: Adresy Homeopatów Warszawa klsyczni 18.02.08, 00:59 1. Magdalena Cubała Kucharska 501 756 971 ul. Zielona 17/80 00-500 Piaseczno Kobieta młoda energiczna, profesjonalna. Dla osób o mocnych nerwach, ale godna polecenia zdecydowanie. O mocnych nerwach bo nastawiona jest na szybki efekt (i go uzyskuje) ale dla niej gorączka 40 st przez tydzien nie straszna. Bardzo profesjonalna. Jesli ktos potrzebuje zeby go do homeopatii przekonac to ta jest doskonala bo podobno wszystkich przegada :) 2. Mariola Szlachta Aleja Krakowska 10 Janki 022 720 10 72 022 720 04 58 Osoba starsza, bardzo dokładna i ostrożna, doskonała do ciężkich przypadków.Konserwatywna. Robi wszytko powoli i bardzo dokładnie. Odpowiedz Link
neoaferatu Re: Adresy Homeopatów Warszawa klsyczni 18.02.08, 11:52 Cubała Kucharska nie jest homeopatką klasyczna, leci na kasę, czesto udaje ze jej nie ma kiedy z pacjentem dzieje sie cos złego np. na skutek jej leczenia. Ma tupet, potrafi kasować dodatkowo za rozmowe telefoniczna jak za wizyte i np. bierze jeszcze dodatkowo za 15 min. juz po tej rozmowie, bo "bedzie musiała jeszcze cos przejrzeć w kompie". Stosuje duzo farmaceutyków, wiele moich koleżanek zrezygnowało z niej szybko, niektóre po pierwszej wizycie. Odpowiedz Link
molla7 Re: Pabianice 05.03.08, 20:30 Klasyczna Alicja Kędzierska z Pabianic, z ulicy Żytniej. nie oceniam zaczełam powrót do homeo pod jej skrzydlami własnie dzisiaj. Odpowiedz Link
molla7 Re: Pabianice 22.04.08, 22:02 Klasyczna Alicja Kędzierska z Pabianic, z ulicy Żytniej. Jest naprawde klasyczna. Juz pozostaniemy przy niej. o 2 antybiotyki do tyłu, które dziecko dostałoby niechybnie gdybym poszła do przychodni. Odpowiedz Link
71gosik Re: Pabianice 04.10.08, 07:53 też chodzimy do niej, tak jak molli7 pani doktor przypadła nam do gustu Odpowiedz Link
lonia100 Łódź 16.10.08, 19:17 Szukam dobrego homeopaty w Łodzi lub okolicach. Mój syn ma od wielu lat atopowe zapalenie skóry - nic nie pomaga poza sterydami. Bardzo proszę o info jeśli ktoś zna sprawdzonego homeopatę. Odpowiedz Link
very.martini Re: Łódź 16.10.08, 22:41 Moja rodzina od lat leczy się dra Kupnickiego, adres gdzieś na początku wątku. My mamy do niego pełne zaufanie, chociaż wiem też kilku osobach, którym nie pomógł - z drugiej strony, znam chore na niezwykle rzadkie neurologiczno-psychiczne schorzenie (nazwy nie pomnę) dziecko, które z problemu wyciągnął, ku niedowierzaniu neurologów. Ze znanych mi osobiście homeopatów jest jeszcze dr Wiszniowska, właśnie znalazłam telefon 042/643 01 84 (nie wiem, czy aktualny), ale nasz ostatni kontakt z nią miał miejsce jakieś 10 lat temu, wróciliśmy do dr K. po krótkiej przerwie spowodowanej jego dłuższą przerwą w pracy. A o AZS trochę tu było, poczytaj. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
71gosik Re: Łódź 18.10.08, 18:27 skorzystaj z porady dr Kędzierskiej (Pabianice, więc w pobliżu), ja akurat Kupnickiego nie polecam, znam dwie mamy, które z jego porad korzystały bez efektu, ja jestem trzecia niezadowolona; od sierpnia chodzimy do Kędzierskiej, adres był juz na forum Odpowiedz Link
lonia100 Re: Łódź 18.10.08, 20:15 nie wiesz czy może zajmowała się azs? Czytałam trochę o tym i ponoć jest nieuleczalna. Testowaliśmy luż wielu lekarzy, jest coraz gorzej i chciałabym kogoś kto ma w leczeniu azs jakieś wyniki. Odpowiedz Link
very.martini Re: Łódź 18.10.08, 21:17 przeczytaj ten wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=81430686&a=81430686 i pewnie jest sporo innych, ale już tego wszystkiego nie ogarniam. Może jesze dr Czapla w Skierniewicach? To w sumie też nie tak daleko. Poszukaj postów Camilci, wyciągnął jej córkę z alergii na niemal wszystko. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
lonia100 Re: Łódź 18.10.08, 23:15 wielkie dzięki:) Posty Camilci (bodajże z 2004r.) czytałam już wcześniej i miałam ochotę wybrać się do dr Czapli, tylko byłam ciekawa jak zakończyła się kuracja Jej córeczki. Ostatnia jej wypowiedź z tego roku przekonała mnie żeby wybrać się właśnie do Czapli. Jescze raz serdeczne dzięki. Odpowiedz Link
sonnes Re: Adresy Homeopatów Warszawa klsyczni 14.05.08, 14:18 ja tez bylam raz u cubały..tylko raz, ona widzi tylko grzyby i pasozyty, poza tym wizyta miala kosztowac 100 pln, a na miejscu okazalo sie, ze jednak 150, bo cos tam..no i jak dla mnie kobieta, ktora nie ma chociaz jednego dziecka, ktora nie przespala kilku nocy z powodu wysokiej goraczki dziecka, ktora nie wie co to znaczy, kiedy dziecko odmawia picia i w ogole wspolpracy jak jest chore, nie moze byc godnym zaufania lekarzem.. Odpowiedz Link
5_monika Re: Adresy Homeopatów Warszawa klsyczni 14.05.08, 20:19 ale ona chyba nie jest klasycznym homeopatą Odpowiedz Link
alice102 Re: Adresy Homeopatów Warszawa klsyczni 06.10.08, 10:07 Tak to prawda.Ja z Cubala Kucharska tez mam podobne doswiadczenia. Zrezygnowalam z niej po pierwszej wizycie. To juz raczej biznes woman, a nie Pani doktor. Odpowiedz Link
alice102 Re: Adresy Homeopatów Warszawa klsyczni 06.10.08, 10:13 Nie polecam . To juz biznes woman, a nie Pani doktor. Odpowiedz Link
claudia-mc Re: Adresy Homeopatów Warszawa klsyczni 16.10.08, 10:54 dr cubała kiedyś bardzo nam pomogła, ale to było 4 lata temu, przyjmowała wtedy w małym prywatnym gabinecie na ursynowie i leczyła wyłącznie homeopatią, wyczucie leków miała genialne (poprzednio byłam u 4 innych homeopatów i dr cubała jako pierwsza nam pomogła, choć nie była wtedy jeszcze znana ani polecana), leczyła córkę z bdb efektem przez ok 2 lata, sporo się od niej nauczyłam, ale teraz to już nie ta sama p. doktor, niedostępna, kilkumiesięczne terminy, kasowanie pieniędzy za każdą poświęconą chwilę, dużo koszmarnie drogich, nie do końca sprawdzonych i niezarejstrowanych w pl farmaceutyków z zagranicy kiedyś czuło się przejęcie pacjentem, był kontakt telefoniczny i smsowy, wizyty domowe - tego niestety p. dr już od dawna nie praktykuje, ale czego się od niej nauczyłam to moje, a leki przez nią dobrane wciąż działają Odpowiedz Link
angelanew2 Re: Adresy Homeopatów ... 10.04.08, 12:34 Może jest coś na www.homeopatiaok.pl ??? Tam wypowiadają się eksperci to może i oni mogliby polecić jakieś dodatkowe adresiki? Odpowiedz Link
grzegorzspectrum Re: Adresy Homeopatów ... 10.04.08, 13:57 angelanew2 napisała: > Może jest coś na www.homeopatiaok.pl ??? Tam wypowiadają się eksperci to może i > oni mogliby polecić jakieś dodatkowe adresiki? Też polecam tę stronkę... Można tam znaleźć sporo naprawdę ciekawych informacji! Odpowiedz Link
r.kruger Re: Adresy Homeopatów ...Częstochowa 21.04.08, 22:01 również polecam dr. Bułacz z Białej Odpowiedz Link
alkosa Re: Adresy Homeopatów ... 22.04.08, 17:54 a Może ktoś mi poleci dobrego homeopatę z Lubina, Głogowa lub okolic??.. Byłabym wdzięczna. Odpowiedz Link
sesam Przychodnia homeopatyczna na całą Polskę !!! 09.06.08, 21:20 W intenecie znalazłam ciekawą stronę która tu pasuje: Przychodnia Homeopatyczna przez: Wideo i Audio Czat!? Oferują usługi homeopatyczne na całą Polske!! Czy ktoś z tego już kożystał? Adres strony: www.homeopaci.pl Odpowiedz Link
mirabelka10 Okolice Otwocka! 09.06.08, 23:18 Moze nie tylko wawa,np.Piaseczno?znacie jakieś adresy i telefony? Odpowiedz Link
smaragdin Re: Przychodnia homeopatyczna na całą Polskę !!! 13.06.08, 18:16 Tak,ja korzystam! Odpowiedz Link
smaragdin Re: Przychodnia homeopatyczna na całą Polskę !!! 13.06.08, 18:25 Tak,ja korzystam. Odpowiedz Link
sesam Re: Przychodnia homeopatyczna na całą Polskę !!! 18.06.08, 15:53 I jakie wrażenia? Na ile jest to wiarygodne? To naprawde działa, nawet jak homeopata nie widzi ciebie na żywo??? Co to za homeopaci tam "przyjmują"? Odpowiedz Link
d.ominika Homeopata w Olsztynie 20.09.08, 16:26 Poszukuję homeopaty w Olsztynie. Dziękuję za odpowiedzi, www.naturowo.pl Odpowiedz Link
hanciasocha Re: Adresy Homeopatów .Gdynia 03.10.08, 19:21 Dr.PŁONKA ,ul Słupecka 22, jest to wspaniały człowiek i znakomity lekarz. Odpowiedz Link
hanciasocha Re: Adresy Homeopatów .Gdynia 03.10.08, 19:35 Dr.Płonka ul Słupecka 22 ,jest to wspaniał człowiek i znakomity lekarz. Odpowiedz Link
nicandra Re: Gdańsk dr. Czażasta 09.10.08, 18:40 Czy ktoś ma doświadczenie??? Byliśmy dzisiaj pierwszy raz i chciałabym bym poznać jakieś opinie na Jej temat. Odpowiedz Link
dziska23 Biała Podlaska 25.10.08, 10:03 Witam czy znaciwe jakiegos homeopate w Białej Podlaskiej lub okolicach? kogo polecacie? Odpowiedz Link
anna_ciemny Re: Adresy Homeopatów .Gdynia 11.12.08, 22:01 Dziewczyny, macie jakis telefon do dr Plonki? Jak sie z nim umowic? Mam 2 miesieczna corcie i jazda trajtkiem na Slupecka po to by pocalowac klamke mnie nie cieszy.. Odpowiedz Link
very.martini Warszawa 07.12.08, 20:07 Ewa Napiórkowska - Szczepaniak forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19760&w=83854599 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
chamommilla Re: Warszawa 16.10.09, 12:38 Ewa Chodkowska z Warszawy - czy ktos u biej byl lub ma o niej jakies opinie? Bardzo prosze o informacje. Odpowiedz Link
izarepa1 sosnowiec? 13.01.09, 07:47 no wlasnie? kto? gdzie? zna;azlam w wyszukiwarce jednego homeo, na ul. zwyciestwa ale czy ktos cos o nim wie? chodzi mi glowbnie o leczenie dzieci. dzieki i pozdrawiam. Odpowiedz Link
5_monika Re: sosnowiec - będzin 13.01.09, 09:59 przyjmuje w Łagiszy, jest pediatra homeopatą, ale nie ma klasycznego podejścia, przejżyj coś chyba było na forum. O Sosnowcu nikt nie pisał chyba. Odpowiedz Link
sosia72 Re: przydatna lista gabinetów 13.01.09, 11:14 zobaczcie sobie listę gabinetów na jaką ostatnio trafiłam szukając informacji o homeopatii www.homeopatiaok.pl/Portal/Gabinety/Lista.aspx (nie wiem czy ten link był już wcześniej - ten wątek jest za długi, żeby go czytać od początku:)) Odpowiedz Link
anicaf Re: BRODNICA, IŁAWA, OSTRÓDA 02.02.09, 11:51 Dobry lekarz homeopata Lech Sprudin mieszka i przyjmuje w Brodnicy, ale również w Iławie i Ostródzie. link do przychodni w Iławie i namiarów: www.biomedycyna.pl/polecam. anka Odpowiedz Link
perlai Re: szczecin 03.04.09, 10:10 czy ktoś mógłby mi podac aktualne namiary na dr mackiewicz?? będę bardzo wdzięczna... Odpowiedz Link
tygrysek7511 Łomża i okolice adres homeopaty,czy ktoś zna? 19.08.09, 13:55 szukam homeopaty z Łomży lub okolic,będę bardzo wdzięczna,mozę też być zielarz,który jest już sprawdzony.Dziękuję i czekam na odpowiedzi.To sprawa pilna. Odpowiedz Link
eksper77 Re: Adresy Homeopatów ... 16.09.09, 21:47 Myślę że homeopatą godnym polecenia jest dr Władysław Rybicki z Rybna. Jest jednym z najstarszych praktykujących homeopatów w Polsce, co prawda swoją homeopatie przeniósł na zdecydowanie wyższy poziom ale dalej jest to homeopatia. Ostatnio przeczytałem bardzo mądrą książkę doktora VIP DOSTROJENIE z praktycznymi wskazówkami do wyleczenia - polecam. Odpowiedz Link
agullo2 do exper77 16.10.09, 14:39 witaj, gdzie mozna kupic ta ksiazke? Doktor Rybicki podobno wyjechal z kraju po jakiejs aferze politycznej, juz wrocil? Podobno jest swietny, byles u niego osobiscie? Odpowiedz Link
eksper77 Re: do exper77 21.03.11, 21:43 książkę można kupić w internecie i kilku księgarniach ale na pewno tutaj www.vipdostrojenie.pl Byłem kiedyś osobiście i znam kilka osób które kiedyś korzystały z pomocy doktora wychodząc nawet z chorób nowotworowych. Pozdrawiam Odpowiedz Link
very.martini Re: Adresy Homeopatów ... 24.03.10, 23:59 No i...? Może podaj jakieś namiary? Imię, nazwisko? Nie wiem, czy ktoś będzie się chciał leczyć u pani dr Trend21:) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
tuuska1 Re: Adresy Homeopatów ... 25.03.10, 08:08 No to korzystasz z tej samej poradni co smaragdin, który wczoraj takie wyczerpujące ( gł. w czytaniu) artykuły zamieścił na forum. On też jest gdzieś z okolic Ostrowca. Odpowiedz Link
nyaa1 Poszukuję homeopatów Lubin Legnica Polkowice.. itp 01.06.10, 00:10 Czy ktoś zna dobrych homeopatów w okolicach bliższych lub dalszych Lubina. Niestety nigdzie nie znalazłam. Odpowiedz Link
zus1984 Re: Poszukuję homeopatów Lubin Legnica Polkowice. 19.02.15, 18:42 Pani Krystyna Wiejksznia Lubin ul.Spacerowa Odpowiedz Link
smaragdin Re: Adresy Homeopatów ... 01.06.10, 10:07 Witaj. Według mnie, a jestem pacjentem, to że ktoś praktykuje homeopatię hahnemannowską-klasyczną jest jakimś wyznacznikiem. Jeśli w jakimś stopniu jestem zapoznany z tym systemem medycznym,jest to dla mnie pacjenta pewien drogowskaz czy wskazówka. Chociaż w moim mniemaniu, dużo istotniejszą i ważniejszą rzeczą jest, w jakim stopniu sam homeopata poznał i jest "wtajmniczony" w arkana homeopatii. A są przeogromne. Przecież my pacjenci w naszym pięknym kraju, nie wiemy o naszych polskich homeopatach praktycznie nic ! Gdzie zgłębiali wiedzę homeopatyczną ? U jakich mistrzów praktykowali,itd. ? To,że ktoś skończył szkołę, jeszcze o niczym nie świadczy. Ale to, jaką skończył szkołę ? Czego się uczył ? Jak się uczył ? W końcu,kto go uczył ? To, już coś znaczy (bynajmniej dla mnie).W moim przekonaniu, najważniejsze jest, aby homeopata był skuteczny. Jak to robi, to już jego sprawa. Ja na dziś dzień, korzystam z usług dr Świerczka. Podjąłem terapię na nowo z Panem doktorem. Czas pokaże efekty. Mam powody, aby Pana doktora zachwalać, ale z tym jeszcze poczekam. Raz,już to zrobiłem przedwcześnie i teraz tego żałuję. Chociaż nie mogę powiedzieć,że był to całkiem zmarnowany czas i wysiłek. Zawsze czegoś można się nauczyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniaklosova Koszalin, Białogard 27.07.10, 15:58 Dyplomowany Homeopata, Irydolog Halina Kłos Kontakt: 94 312 54 89 696 912 911 Rejestracja: 94 342 02 42 Odpowiedz Link
magdus80 Re: Adresy Homeopatów ... 01.08.10, 18:04 hei. weszlam na te strone aby sie zorietowac w homeopati w Polsce. Moj narzeczony jest homeopata, mieszkamy w Norwegii, on jest norwegiem. Niebawem bedziemy sie przenosic doPolski, do Warszawy, bo ja pochodze z Warszawy. Moj narzeczony bedzie tez otwieral swoj gabinet, wiec jesli trzeba to zapraszam do niego. To jest jego strona internetowa www.homeopathualive.com (za pare dni bedzie uaktualniona polska wersja tez). Mozna do niego pisac, dzownic. To wspanialy czlowiek i swietny homeopata (sama sie u niego lecze, mam problemy z tarczyca i z waga ciala). Pozdr serdecznie Odpowiedz Link
anl77 Słupsk 01.09.10, 18:10 dr Krzysztof Rudnicki - Słupsk , ul. Lutosławskiego 1, tel. (59) 8404690 - wg mnie homeopata klasyk, bardzo polecam, pięknie wyciagnął mi dziecinę z alergii dobrze dobraną konstytucją, dobry kontakt z lekarzem, naprawdę bardzo bardzo polecam Odpowiedz Link
avekleo Czy ktoś słyszał o dr Kurek z Ciasnej k Lublińca 16.10.10, 11:54 Mariola Kurek z Ciasnej Czy jest dobra? Albo doradźcie jakiegoś innego homeopatę między Częstochową a Lublińcem. Odpowiedz Link
funky2000 Re: Czy ktoś słyszał o dr Kurek z Ciasnej k Lubli 18.10.10, 14:51 polecam listę gabinetów na str www.homeopatiaok.pl/portal/gabinety/lista.aspx adresy z całej Polski Odpowiedz Link
melisia33 Re: Katowice 18.10.10, 18:37 W Katowicach na Uniwersyteckiej 12, Renata Polak-Gardaś. Bylam i niej. Pomogla mi bardzo. Stosuje homeopatie klasyczna. Odpowiedz Link
to_ja_joleczka Warszawa - poszukuję 07.11.10, 21:21 Poszukuję homeopaty dla dorosłych w Warszawie. Jestem po operacji powikłanego wyrostka, oraz torbiele na jajnikach mam.... Kogo polecacie aktualnie? (namiary) Odpowiedz Link
omamamia1 Kraków dr.Świerczek 27.12.10, 18:33 według nieoficjalnych narazie danych dr.Świerczek przenosi się po Nowym Roku z gabinetu przy ul.Dietla 19/3 na ul.Chodkiewicza Odpowiedz Link
kati_p Re: Kraków dr.Świerczek 16.03.11, 00:38 Nowa lokalizacja gabinetu doktora Świerczka to Żółkiewskiego 20. Kom.: 607 97 09 70 gabinethom@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
zbyszekdziopa Re: Kraków dr.Świerczek 16.03.11, 08:22 Również Polecam - cierpliwy i słucha pacjenta jak mało kto. Naprawdę można się wygadać i wyrzucić z siebie, to co w duszy-sercu gra i leży na wątrobie. Pozdrawiam Panie Dariuszu Zbigniew Dziopa Odpowiedz Link
zbyszekdziopa Re: Kraków dr.Świerczek 16.03.11, 08:33 I zapomniałem najważniejszego; nie mówi o sobie, że jest geniuszem homeopatii. Widać i czuć, że ten człowiek wie, co to jest pokora. Odpowiedz Link
ewakram Re: Kraków dr.Świerczek 30.11.11, 19:21 Witam wszystkich :) Jestem bardzo zainteresowana wizytą u dr.Świerczka. Czy dalej przyjmuje na Żółkiewskiego ? Ile mniej więcej kosztuje wizyta ? Bardzo dużo dobrych opini słyszałam na jego temat i zależy mi na namiar na jego gabinet. Bardzo dziękuję za odpowiedzi :* kati_p napisała: > Nowa lokalizacja gabinetu doktora Świerczka to Żółkiewskiego 20. > Kom.: 607 97 09 70 > gabinethom@poczta.onet.pl > > > Odpowiedz Link
zbyszekdziopa Re: Kraków dr.Świerczek 01.12.11, 13:40 Witaj, Nie wiem moja droga, ja byłem ostanie raz u Dr D.Świerczka w eszłym roku latem, wtedy jeszcze przyjmował na J. Dietla 19 (jeśli dobrze pamiętam). A jak jest dzisiaj, to tyle wiem co i Ty. Masz nr komórki, zadzwoń, a dowiesz się wszystkiego z pierwszej ręki. Odpowiedz Link
dallad Warszawa 01.01.11, 16:45 Witam, poszukuję opinii na temat dr Katarzyny Szkiłądź, przyjmowała w Warszawie na Chomiczówce, teraz podobno w Łomiankach. Znajoma skutecznie leczyła u niej syna w wieku przedszkolnym z licznych przeziębień. Odpowiedz Link
zbyszekdziopa Re: Adresy Homeopatów ... 01.01.11, 23:18 melisia33 napisała: > Kraków, Zawiła 61 Renata Polak Cześć! Napisz coś więcej o jej dorobku zawodowym i warsztacie pracy, tylko proszę bez ściemy? Odpowiedz Link
sergey-karpov Re: Adresy Homeopatów ... 04.03.11, 23:07 Wiera Chmielewska Rząsawa 12 Bełchatów woj. Łódzkie Lekarz - homeopata, badania całego organizmu i dobór preparatów homeopatycznych - metodami kłasyczna i dr Volla (bez wywiadu z pacjęntem). 20 lat praktyki. www.okozdrowia.pl/ Odpowiedz Link
olgapik Re: Warszawa 11.03.11, 23:09 czy ktoś ma informacje nt. homeo Janusza Soiki? Będę bardzo wdzięczna za opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link