kaktusowata 24.09.11, 18:33 słyszałam ze to bardzo dobra padiatra ale nic wiecej nie wiem :/ gdzie przyjmuje? ile bierze za wizyte? i czy drogie daje leki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
71gosik Re: dr gajos? 25.09.11, 21:14 To nie jest homeopata klasyczny, ale osobiście u niej nie byłam. Za to w Pabianicach jest lekarka, którą mogę z czystym sumieniem polecić, dr Kędzierska. Odpowiedz Link
digressie Re: dr gajos? 20.10.11, 20:13 nie byłam u niej od roku więc info nie są najświeższe jak napisała poprzedniczka to nie jest lekarz klasyczny ale pani doktor jest bardzo spostrzegawcza i skuteczna, u nas w każdą infekcję, nawet poważniejsze trafiała lekami od razu, mam do niej wiele szacunku i sympatii, z czystym sumieniem mogę polecić ale ... no właśnie wówczas było tak, że gdy dzwoniłam do recepcji chcąc umówić wizytę to doktor miała tak wielu pacjentów, że proponowano mi wizytę za 2 - 3 dni, same wiecie jak jest kiedy dziecko choruje a tu 2 dni czekać ! ewentualny kontakt tel z samą panią doktor z tego względu również był trudny chętnie nadal leczyłabym dziecko u niej ale to umawianie wizyt z opóźnieniem przesądziło, że zmieniłam lekarza wizyta kosztowała 80zł Odpowiedz Link