Dodaj do ulubionych

homeopata-Trójmiasto, Lebork,Słupsk

26.05.12, 04:58
proszę o namiary na dobrego homeopatę klasyczengo z Trójmiasta,Lęborka albo Słupska lub okolic
Obserwuj wątek
    • akownik Re: homeopata-Trójmiasto, Lebork,Słupsk 26.05.12, 11:11
      Jeśli nie znajdziesz nikogo innego to nalisz do mnie. Gdynia ciągle jest w Trójmieście.
      • akownik Re: homeopata-Trójmiasto, Lebork,Słupsk 26.05.12, 11:13
        Miało być: "Napisz"
        Nie ma tu niestety możliwości edytowania postów.
        • j.jazgarska Re: homeopata-Trójmiasto, Lebork,Słupsk 17.06.12, 22:00
          Polecam z Gdyni doktora Jacka Płonkę. Jest też pediatrą. Zapewne można znaleźć w wyszukiwarce. Jeśli chodzi o umówienie się na pierwszą wizytę to ważna informacja - dr Płonka odbiera telefony od godziny 21-szej do 22-giej, w trakcie przyjmowania pacjentów (do 21-szej) nie odbiera tel.
    • anl77 Re: homeopata-Trójmiasto, Lebork,Słupsk 26.05.12, 20:32
      Chętnie podam Ci namiar na bardzo dobrego i sprawdzonego osobiście homeopatę w Słupsku, to dr Krzysztof Rudnicki, odezwij się do mnie na meila gazetowego to podam Ci nr tel. kom. do niego.
    • natheb Re: homeopata-Trójmiasto, Lebork,Słupsk 28.05.12, 11:08
      Witam!
      Ja jeżdżę do lekarza homeopaty do Słupska.Lekarka jest świetna,robi dokładny wywiad,naprawdę polecam.Jest również neurologiem.Oto numer telefonu Jola Dziuban 605 735 377
      • beateczka.laseczka Re: homeopata-Trójmiasto, Lebork,Słupsk 30.05.12, 23:31
        A czy homeopata Krzysztof Rudnicki jest lekarzem medycyny?Bo nie mogę go znaleźć w rejestrze lekarzy...I czy jest homeopatą klasycznym, tzn. dobiera jeden lek, który pomaga potem na różne choroby?
        • natheb Re: homeopata-Trójmiasto, Lebork,Słupsk 31.05.12, 08:53
          Nie znam dr.Rudnickiego więc nie mogę się wypowiedzieć.Ja byłam z dwójką dzieci u dr.Dziuban i przepisała leki z homeopatii które pomagają moim dzieciom.Mogę polecić w 100% dr.Dziuban
    • natheb Re: homeopata-Trójmiasto, Lebork,Słupsk 31.05.12, 08:50
      Nie słyszałam o dr Rudnicki.Byłam w Słupsku ale u dr Dziuban i mogę ją polecić
      • beateczka.laseczka Re: homeopata-Trójmiasto, Lebork,Słupsk 31.05.12, 19:02
        a zapisała leki konstytucje - tzn. ktore pomagają przy różnych chorobach?
        • natheb Re: homeopata-Trójmiasto, Lebork,Słupsk 31.05.12, 20:21
          Przepisała takie leki że jedne są na gorączke,drugie na kaszel itd.Ogólnie przepisała belladonne,mercurius solubilis,tuberculine.Właściwości można znaleźć na internecie na co są,ale lekarka też mi powiedziała które jak działają.Syn ma taki kaszel,że ma odruch wymiotny
          • beateczka.laseczka Re: homeopata-Trójmiasto, Lebork,Słupsk 31.05.12, 23:16
            czyli konstytucji nie?
            • natheb Re: homeopata-Trójmiasto, Lebork,Słupsk 04.06.12, 09:35
              O jaką konstytucję chodzi?
              • beateczka.laseczka Re: homeopata-Trójmiasto, Lebork,Słupsk 04.06.12, 22:00
                o taki lek, który jest dopasowany do obrazu człowieka, a nie do danej choroby, pomoże na rózne choroby
                • natheb Re: homeopata-Trójmiasto, Lebork,Słupsk 05.06.12, 09:17
                  Najlepiej jakby Pani zadzwoniła do tej lekarki i się dopytała wszystko.Będę miała później namiary na homeopatę w Gdyni-przyjmuje prywatnie i do Gdańska-przyjmuje na fundusz
                  • beateczka.laseczka Re: homeopata-Trójmiasto, Lebork,Słupsk 22.06.12, 23:47
                    chodzi mi o typowego homeopatę klasycznego i żeby był lekarzem medycyny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka