Dodaj do ulubionych

ucho dalej mnie boli

08.09.04, 20:09
ucho dalej mnie boli, napisałam już coś na temat tego bólu , i nic. Ucho
dalej boli, a ja z watką w uchu zasuwam do pracy.Mało tego ,że boli, to
jeszcze słyszę gorzej, bo ucho z wacikiem, buuuuuuu. Dodam jeszcze, że boli
mnie też węzełek chłonny a w uchu szumi, że aż niemiło.Ratunku, - już teraz
dziękuję.
Obserwuj wątek
    • beba2 Re: ucho dalej mnie boli 08.09.04, 20:46
      Skoro nikt się nie poczuwa, to mogę jedynie podpowiedzieć ( nie daję gwarancji,
      ze lek dobrze dobrany, bo podałas za mało objawów):
      Spróbuj Kalium muriaticum 9 CH 3 x dziennie po 3 kulki.
      • virginia1 Re: ucho dalej mnie boli 09.09.04, 22:13
        Dziękuję ! 05.09.2004r. podałam dużo więcej objawów.Może to rzuci jakieś
        światełko na mojką przypadłość.
        Dziękuję.
        • very_martini Re: ucho dalej mnie boli 09.09.04, 23:05
          Virginia, podciągnij tamten wątek (czyli wpisz cokolwiek), albo wklej to, co
          napisałaś tam, tutaj.
          Zawsze czytamy podskakujące wątki, więc możesz się śmiało dopisywać nawet do
          tych sprzed 3 miesięcy;)

16%VOL
          22%VAT
          • virginia1 Re: ucho dalej mnie boli 11.09.04, 19:39
            Zawsze mam problemy z określeniem bólu.Poprostu boli i już. Ale tak poważniej
            to nawałabym to raczej bólem tempym z tendencją do ostrego.Boli mnie również
            prawy migdał ( powiększony, że aż miło), jest on również czerwony.Boli również
            głowa, oko, a nawet ruch ręka czy nogą powoduje ból. Ulgę przyniosło mi
            włożenie wacika do ucha. Ulgę przynosi ciepełko, a pryzpadłość dopadła mnie po
            urlopie. ( W pracy mamy bardzo zimno, mimo ciepłych dzionków.) Nie chcę łykać
            antybiotyków, a lekarz w przychodni tylko tym leczy.
            Na marginesie dodam, że to nieszczęsne ucho już mi dokuczało przed urlopem, ale
            jakoś się uspokoiło samo.Teraz znowu fika. Takie uparte.
            Proszę o pomoc. Z wyrazami szacunku, - dziękuję.

• virginia1 Re: ucho dalej mnie boli 11.09.04, 19:41
            coś- temperatura całkiem przyzwoita czyli 37,7 , przed włożeniem wacika
            do ucha, bolał mnie prawy migdał( ten powiększony i czerwony) przy
            przełykaniu.Przepraszam ,ze tak na raty, ale chyba z tego powodu nie lubię
            chodzić do lekarza, bo mam problemy z wyłuszczeniem swoich problemów , - wydaje
            mi się zawsze, że o tym czy tamtym to nawet nie wypada mówić, bo to takie błahe
            a ludzie mają poważne problemy, a ja tu z jakimś bzdetem itd, itd...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka