hallina 23.11.04, 12:13 czesc,macie namiary na jakas lekarke z wrocławia?W wyszukiwarce znalazlam samych facetów;)Oczywiscie nie mam nic przeciwko,ale gdybym mogla wybierac,to wolalabym odwiedzic doktorowa:) pozdrawiam halina Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astria1 Re: homeopatKA 23.11.04, 12:27 Edka leczy swego Szymonka u dr. Bobinskiej.zawołampoproszę ją aby na forum podzieliła się namiarami - - jak by co ta Pani nie jest Klasyczna ale...... bardzo podoba mi się jej leczenie :) pzdr Anna Odpowiedz Link
hallina Re: homeopatKA 23.11.04, 12:37 dzieki,chodzi mi o leczenie doroslej osoby,ale to chyba nie ma znaczenia. halina Odpowiedz Link
edki16 Re: homeopatKA 23.11.04, 12:39 Dr Ewa Bobinska ul. Partyzantów 94/3 tel. 372 95 72 Pani jest pediatrą, ale od wielu lat zajmuje się homeopatią, tak jak napisała astria nie jest homeopatą klasycznym. Mój synek jest jej pacjentem od niedawna, ale rozmawiałam z kilkoma osobami które się u niej leczyli, bardzo polecali. Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link