Dodaj do ulubionych

dr Kupnicki-kilka pytań

25.01.06, 15:46
wybieram się z moim dzieckiem do pana doktora,że jest dobrym specjalistą to
wiem, ale interesuje mnie przede wszystkim koszt pierwszej i następnych
wizyt,jak długie są terminy do niego, gdzie i w jakich godzinach przyjmuje.Do
Łodzi mam 60 km i dlatego chciałabym najpierw zrobić wywiad a nie ciągnąć
dziecka w ciemno. Wiem że very_martini jest chyba najlepiej zorientowana
jeśli chodzi o tego lekarza,ponieważ czytam wasze forum na bieżąco choć
prawie wogóle się nie odzywam.

Pozdrawiam i mam nadzieję że ktoś się odezwie :-)))
Obserwuj wątek
    • molla7 Re: dr Kupnicki-kilka pytań 26.01.06, 21:52
      Odpowiadam zamiast Martini.Nie ma mowy o jezdzie w ciemno. Dzwonisz i umawiasz sie konkretnie. Pan doktor przyjmuje w dni powszednie po godz. 12-13. Ale to elastyczny człowiek, zdarza mu się przyjmowac w soboty oraz z marszu bez umawiania się. Czeka się na wizytę normalnie, dzień dwa najwyżej, wiadomo jak wielu pacjentow to ciut dluzej.
      Cena wizyty pierwszej 120 zł, następnej 70 zł. Ale tu pan doktor również wykazuje elastyczność i przyzwoitość. Przekonasz sie sama, jesli wizyta nie skończy sie na jednej.
      • kajtusiunia Re: dr Kupnicki-kilka pytań 27.01.06, 09:45
        bardzo ci dziękuję za odpowiedź, już myślałam że nikt się nie odezwie.
        Jak będę po pierwszej wizycie to dam znać jakie wrażenia, chciałabym jeszcze
        wiedzieć jak z kontaktem na telefon czy jest możliwy bez ograniczeń czy tylko w
        określone dni i godziny?
        • kajtusiunia Re: dr Kupnicki-kilka pytań 27.01.06, 09:49
          zapomniałam jeszcze zapytac o adres gabinetu, więc gdybyś mogła jeszcze to
          dopisać byłoby super :-))
          • granna Re: dr Kupnicki-kilka pytań 27.01.06, 11:33
            Adres na pewno znajdziesz w wątku z adresami.
            A MArtini sie nie odzywa bo jest bardzo zakręcona :)) Dzis sie ma odkręcic :)) W
            kazdym razie tak mówiła we wtorek :))
            • kajtusiunia Re: dr Kupnicki-kilka pytań 27.01.06, 13:21
              liczę na to że się odezwie i powie coś więcej, bo cały czas czekam :-))))
        • very_martini Re: dr Kupnicki-kilka pytań 28.01.06, 10:59
          Kontakt telefoniczny bez ograniczeń, podejrzewam, że Doktor nawet śmieci idzie
          wyrzucić z komórką przy boku:) A adres znajdziesz na liście adresowej - link w
          opisie forum.

Oj zakręconam zakręcona, ale co zrobić...

16%VOL
          22%VAT
          • molla7 Re: dr Kupnicki-kilka pytań 01.02.06, 08:55
            Byliście?
            • kajtusiunia Re: dr Kupnicki-kilka pytań 02.02.06, 16:45
              molla7 napisała:

> Byliście?
              >

niestety jeszcze nie bo czekamy na finanse :-((
    • szwedka_kredka Re: dr Kupnicki-kilka pytań 02.02.06, 14:30
      ja ostatnio byłam pierwszy raz :)
      i jestem absolutnie pod wrażeniem - celność pytań i uwag mnie rozłożya na
      łopatki
      podejrzewam, że Pan doktor ma skaner w oczach ;)
      • mama.mimi Re: dr Kupnicki-kilka pytań 05.02.06, 17:38
        Skaner? Może, może!! Myślę że jest dobrym lekarzem, szczególnie w kwestii
        psychiki. Warto jednak zabezpieczać się wynikami badań podczas leczenia
        schorzeń innego typu!!
        pozdrawiam
        • molla7 Re: dr Kupnicki-kilka pytań 06.02.06, 23:10
          Nie chcialabym dodawac ani laurek ani sypac kalumniami, bo i na jedno i na drugie mozna by sie pokusic. Powiem tylko ze naiwnie sadzilam, ze nieomylnosc wsrod lekarzy sie zdarza i posadzilam o nia Pana Piotra. To sie wiecej nie powtorzy z mojej strony.
    • pirx3 Re: dr Kupnicki-kilka pytań 08.02.06, 23:15
      Jest w porządku. Mocno zajęty, więc wstrzelić się w termin, zwłaszcza po poradę
      na telefon jest czasem trudno. No i oczywiście jest omylny, bo kto nie jest. Ale
      ma dystans i zdrowy rozsądek. Często bywa porażająco skuteczny, więc irytującym
      jest jak czasem porządnie sknoci.Małysz :)sprzed paru lat. Ale w homeopatii
      pomyłka nie niesie tak brzemiennych skutków, więc bez obaw.
      • very_martini Re: dr Kupnicki-kilka pytań 10.02.06, 15:43
        Dobre porównianie z tym Małyszem.
        Niestety, tak już jest, że jeśli przyzwyczaimy się do tego, że ktoś jest dobry,
        a ten ktoś potem się potyka, to nasze rozczarowanie jest jeszcze większe, czego
        niejeden forumowicz tutaj doświadczył. Zresztą już nie raz się zdarzyło, że
        lekarze wychwalani tu pod niebiosa się nie sprawdzili, a tacy, których nie
        docenialiśmy - i owszem.

16%VOL
        22%VAT
        • malootka2 Re: dr Kupnicki-kilka pytań 14.02.06, 19:06
          Mnie zdenerwowal tym, ze po dlugim wywiadzie nagle spytal czy mam rodzine, tzn.
          meza i dzieci. Jak powiedzialam, ze nie, spytal dlaczego i stwierdzil, ze
          pozostawanie bez rodziny zle wplywa na ludzi (dodam, ze nie jestem jakas bardzo
          stara, bo mam 28 lat). I mowil jeszcze cos o slubie, ze "teraz mlodzi ludzie
          poglupieli i mieszkaja na kocia lape albo sie rozwodza"... I tak sie zastanwiam
          czy tak sie zachowuje kulturalny lekarz.... Pan doktor stwierdzil, ze moje
          problemy leza w psychice a to dlatego ze nie mam meza - przynajmniej tak to
          odebralam. Wiecej na pewno do niego nie pojde, bo czulam sie jak besztane
          dziecko
          • very_martini Re: dr Kupnicki-kilka pytań 14.02.06, 20:01
            Chi chi, to już wiem, co z nami kobietami nie tak.
            "Sfiksowałyście boście chłopa dawno nie miały" - do tego to się sprowadza;) Tym
            walentynkowym akcentem...

16%VOL
            22%VAT
            • molla7 Re: dr Kupnicki-kilka pytań 08.03.06, 09:44
              Zgodzilam się ostatnio z kimś kto sie u niego leczył, ze chyba Pan doktor
              ostatnio gubi się w swoich własnych diagnozach i zaleconych kuracjach. Bo jak
              nazwac to co zostało wykonane w moim przypadku. Przychodze z infekcja gardła,
              wspominam jednak o tym, ze podejrzewam u siebie Candide. Brak Badań, główna
              przesłanką ma być to ze mam duze łaknienie na słodycze i lekko bialy język.
              Dostaje monilie albicans, infekcja gardla sie pogłebia i przechodzi w kaszel,
              no to teraz zajmujemy sie kaszlem-tuberculinum, i kilka innych leków. Za 3
              wizycie pytam, czy w zwiazku z tym rozpoczetym i nie dokonczonym leczeniem
              domniemanej candidy(brak badań)mam wrócic do monilii? A Pan doktor po dłuzszej
              dyskusji , usłyszałam ale Pani nie ma wyraznych objawów i Nie trzeba sobie
              wynajdywac chorób, czasami trzeba zaakceptowac swoj organizm i jego
              funkcjonowanie. Poczułam się bardzo zdezorientowana, i ze ktos chyba nie wie o
              czym mówi, a tym kims nie jestem ja!
          • mama.mimi Re: dr Kupnicki-kilka pytań 11.03.06, 18:15
            Ale czy Kupnicki nie ma racji mówiąc że ludzie pogłupieli? ma rację, bo prawda
            jest taka, że w wieku 28 lat powinno się mieć rodzinę, dzieci. Niestety latka
            lecą, jeszcze kilka lat i będzie za późno na posiadanie dzieci, znajomi gdzieś
            się podziali, nie wiadomo gdzie, są po rozwodach zamiast walczyć o dobre życie
            prywatne walczą o stołki.
            Nie piję tutaj konkretnie do malootkiej2.
            Być może forma w jakiej przekazał te kilka zdań była rażąca, ale to co
            powiedział ma wg mnie sens.
            pozdrawiam
            • molla7 Re: dr Kupnicki-kilka pytań 12.05.06, 22:25
              up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka