doris534 08.06.06, 16:18 Odkąd stosuję ten lek ani ja ani dziecko nie musimy brać antybiotyków,bo infekcje przechodzą same.Jednak kupowałam go w fiolkach a ostatnio mąż mi kupił w 1 dużej fiolce i nie wiem po ile granulek brać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_martini Re: Thymuline 9CH-jak stosować 08.06.06, 16:52 5 będzie ok. Mąż dobrze zrobił, duuuuużo taniej wychodzi z tubki boirona niż te małe dolissossiki. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
doris534 Re: Thymuline 9CH-jak stosować 09.06.06, 23:03 ale ile razy dziennie ? Dziecku 5 letniemu też mam podać 5 granulek? Odpowiedz Link
very_martini Re: Thymuline 9CH-jak stosować 09.06.06, 23:08 Dokładnie tak, jak brałaś małe fiolki dolisosowe. Różnica jest tylko w cenie. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
doris534 Re: Thymuline 9CH-jak stosować 15.06.06, 18:29 A co powiesz na to,że w aptece mi powiedzieli, że w małej fiolce jest 1g a w mojej 4g i mam sobie dzielić- czyli to by było po 20granulek(bo w opakowaniu jest ich 80)=1g. Czyli w mojej są 4 dawki. jUż całkiem zgłupiałam. Odpowiedz Link
very_martini Re: Thymuline 9CH-jak stosować 15.06.06, 18:36 > A co powiesz na to,że w aptece mi powiedzieli, że w małej fiolce jest 1g a w > mojej 4g i mam sobie dzielić A powiem to, że w aptece się nie znają:) W przypadku leków homeopatycznych waga naprawdę nie ma nic do rzeczy. Z całej dolisosowej tubki też mogłaś brać 5 granulek i wyszłoby na to samo. Uroki homeopatii, czasem trudno nam to przeskoczyć, bo jesteśmy przyzwyczajeni do ważenia i mierzenia. Jeśli masz podpalić wannę benzyny, to potrzebujesz pochodni? No właśnie nie bardzo - wystarczy mała iskierka. Homeopatia działa na zasadzie pobudzania organizmu do samodzielnej walki. - czyli to by było po 20granulek(bo w opakowaniu > jest ich 80)=1g. Czyli w mojej są 4 dawki. jUż całkiem zgłupiałam. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link