sandraa3 23.10.08, 18:41 Co mozna brać w ciąży na zatoki? Obawiam się, że laryngolog da mi antybiotyk, a bardzo bym nie chciała. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very.martini Re: zatoki w ciąży 23.10.08, 20:12 Dużo rzeczy można brać (mówię o lekach pojedynczych). Z kompleksowych są jakieś krople Reckwega, niestety, oni tam nie mają nazw, tylko numery, więc nie pamiętam. Moja koleżanka kiedyś to brała i jej pomogło. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
neoaferatu Re: zatoki w ciąży 24.10.08, 08:56 Hej Sandra ja też jestem w ciąży. Mój homeopata klasyczny wyleczył mi zapalenie gardła pojedynczymi dobranymi lekami oczywiście homeopatycznymi. Nie możesz skorzystać z usług jakiegoś homeopaty klasycznego? A z jakiego miasta jesteś? Odpowiedz Link
sandraa3 Re: zatoki w ciąży 24.10.08, 10:36 Wwa. Od biedy mogę iść od homeopatki mojego dziecka, ale ona jest pediatra, nie wiem czy mnie przyjmie ;) Chciałam coś na szybko. Odpowiedz Link
5_monika Re: zatoki w ciąży 24.10.08, 10:58 można brać wiele leków homeopatycznych, począwszy od kompleksów Lehninga, Dagomedu itd, a skończywszy na pojedynczych (do tych ostatnich potrzebne są dokładne objawy) pzdr Odpowiedz Link
sandraa3 Re: zatoki w ciąży 25.10.08, 15:57 Własnie pani w aptece mi polciła kompleks i działa :D larngolog na szczęście nie chciała dac antybiotyku. Odpowiedz Link
naszaheidi Re: zatoki w ciąży 27.10.08, 15:55 Wtrace sie,choc swieza jestem. ja bralam:pulsatilla 15CH,dzialalo super,do tego sinupret (3X2tabl),jak mozesz to sprowadz sobie z niemiec immupret(dziala lepiej). Dziecku podawalam pulsatille 9ch. Poza tym ja bralam z powodu zatok 4X antybiotyk w ciazy,bo mam chroniczne stany zapalne.Ide za tydz.na operacje calej prawej strony twarzy tak mam zawalone zatoki.Jestem po 30-tce a zmiany mam jak emeryt,nieodwracalne,za kazdym karatem jest gorzej wiec corka konczy 5 m-cy a ja na stol,bo nie przezyje wiecej tych bolow Odpowiedz Link
1tunia1 Re: zatoki w ciąży 28.10.08, 13:31 krople sa na alkoholu, wiec chyba nie za bardzo w ciązy !! Dagomedu Cinnabaris 3 spróbuj Odpowiedz Link
very.martini Re: zatoki w ciąży 28.10.08, 14:11 Eee, jak się rozpuści 3 krople w szklance, to tego alkoholu będzie mniej więcej tyle, co w przetrawionym jabłku albo w kilku śliwkach:) 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
babsee Re: zatoki w ciąży 30.10.08, 09:00 Z calego serca,goraco polecam kompleks Lehninga-Sinuspax-rewelacja. Odpowiedz Link