Dodaj do ulubionych

terazmichalin

22.11.10, 11:26
Bardzo dziękuję wszystkim, którzy po raz kolejny zdecydowali się zaufać mi i głosowali wczoraj na mnie. Obiecuję, że dołożę wszelkich starań, aby zrealizować wyborcze zobowiązania i pracując na rzecz Józefowa dbać o rozwój Michalina. Będę dążył do tego, aby moje hasło "Teraz Michalin" wcielić w życie. Będę służył zarówno tym, dzięki którym zostałem radnym, jak i biedroneczce, podskarbińskiemu i innym oponentom, którzy uważali inaczej, bo tak właśnie rozumiem mandat radnego Józefowa, którym zostałem obdarzony.
Pozdrawiam walczących dzielnie i z fasonem moich konkurentów, a panu feelkowi daję czerwoną kartkę za ciosy poniżej pasa i kablowanie na policję ludzi, którzy ośmielili się odmówić wieszania na swoim ogrodzeniu jego wyborczego baneru.
Obserwuj wątek
    • feelek Re: terazmichalin 22.11.10, 12:11
      Na szczęście pan panie anonimie o nicku terazmichalin nie może dawać nikomu czerwonych kartek, choć jak widać z pańskiego wpisu tak się panu wydaje.

Proszę wymienić moje ciosy poniżej pasa wobec p. Łukaszewskiego inaczej będzie pan wyłącznie żałosnym mnie pomawiającym.

Panu się mylą pańskie, jako obywatela RP prawa z kompetencjami, jakie pan sobie jako szef państwowej placówki uzurpuje.
      A mimo wszystko, do czego się pan w kampanii wyborczej wobec mnie posunął: unikanie publicznej debaty, naciski na sąsiadów abym usunął banner powieszony zgodnie z wolą większości mieszkańców wspólnoty, która nie jest pańską własnością, mimo to i tak pan po prostu kłamie (to w sprawie cytatu: "kablowanie na policję ludzi, którzy ośmielili się odmówić wieszania na swoim ogrodzeniu jego wyborczego baneru." ). Na szczęście posiadam dowody na te rozpowszechniane publicznie tu w internecie pańskie kłamstwa (protokół policyjny, daty e-maili, daty telefonów od pańskiej małżonki do mnie, inne) wywieranie nacisków na Bogu ducha winnych starszych ludzi, nasyłanie na mnie swej małżonki za rzekomą kradzież pańskiego hasłą wyborczego.

A mimo wszystko, mimo tego co powyżej, mimo gry nie fair podczas kampanii, nie umiał sobie pan odmówić założenia tego wątku i końcówki tego wpisu.

Żal mi pana, naszego Michalina Wschodniego pokrzywdzonego przez polityczne szkodniki pańskiego pokroju.

Może zamiast unikania rozmowy twarzą w twarz, zasłaniania się małżonką, działań za plecami, choć na koniec przedstawi się pan z imienia i nazwiska.
      Cezary Łukaszewski, I presume?

Życzę sobie i moim sąsiadom aby pan się wreszcie wziął do pracy dla pożytku okolic ulicy Dobrej, nie zrzucał swych obowiązków na mieszkańców, którzy po raz kolejny panu zaufali. Dalipan nie wiem czemu to ci moi sąsiedzi zrobili ale ich decyzję szanuję i jak wiele razy tu powiedziałem z całym szacunkiem dla demokracji ją przyjąłem.

Nie, nie będzie pan miał tak łatwo jak dotąd. Trzeba będzie zacząć pilnować działań p. Burmistrza Kruszewskiego , nie jak dotychczas: zwalać całą robotę na urzędników gminy aby potem przypisać sobie cudze bóg wie jakie zasługi sobie.

I weź się pan jak najprędzej za sprawę parkingu przy torach. Może pomimo dotychczasowych zaniechań nie wszystko jeszcze stracone? Bo mi się wydaje że ten parking może powstać.

Życzę klasy.
      • terazmichalin Re: terazmichalin 22.11.10, 12:29
        Panie feelku. Przegrywanie z godnością jest sztuką, do której, jak widzę jest Panu bardzo daleko. Żegnam Pana
        Czarek Łukaszewski
        • feelek Re: terazmichalin 22.11.10, 12:39
          nie wiem czy może mi pan powiedzieć:
          "...Żegnam Pana..."
          Zastanowię się, w końcu długa jest lista , których pomawiający mogliby wspomóc jakąś dotacją po przegranej w sądzie...
          ale te korowody
          W końcu zarzucił mi pan kłamstwo, na które posiadam dowody, że to nieprawda.
          A pan ma jakieś dowody?
          Czy jak zwykle?
          • feelek Re: terazmichalin 22.11.10, 12:48
            a i przedstawię się czytającym to Forum, na wszelki wypadek (jakby kto nie znał mojego nicka), bo umknęło:
            Zbigniew Kozłowski
            kandydat na radnego "Komitetu Wyborczego Wyborców Marka Jana Mozółą" z okręgu 13.
        • szymi006 Re: terazmichalin 22.11.10, 14:42
          Szkoda, ze Pan Cezary nie był taki skory do dyskusji i udzielania odpowiedzi przed wyborami. Teraz sie udało i poczuł się odważny.... można sobie pokąsać jak już się bezpiecznie zrobiło...
          • terazmichalin Re: terazmichalin 22.11.10, 14:51
            C'est La Vie
            • malamysz-0 Re: terazmichalin 22.11.10, 15:29
              Panie Cezary bardzo nieładnie!!! Najgorzej to jak komuś woda sodowa do głowy uderzy. Każda osoba pełniąca funkcje publiczną musi liczyć się z krytyką, nieraz mniej nieraz bardziej sensowną i konstruktywną. Pan pełniąc funkcję radnego i przewodniczącego rady oraz dyrektora Jędrusia również na taka krytykę się wystawia. Jak się komuś to nie podoba to najlepiej niech siedzi w domu i żadnych stanowiska publicznych nie zajmuje. Pamiętamy wszyscy, że feelek wielokrotnie namawiał Pana do rzeczowej rozmowy nt. Pana okręgu. Wtedy pozostawał Pan głuchy na jego apele, a dzisiaj po wygranych wyborach okazuje się uderza Pan w niego w nieładny sposóbsad Trzeba umieć przegrywać z klasą, ale wygrywać również!
              • shelmahh wojowanie w stylu założyciela tematu... 22.11.10, 17:00
                ...to działanie na wskroś negatywne i spotka się ani chybi z negatywnym odbiorem mieszkańców Michalina.

I cały zysk w postaci kredytu zaufania legnie w gruzach w ciągu kilku dni istnienia tego wątku na forum.

• najnormalniejszy Re: terazmichalin 22.11.10, 17:21
              > C'est La Vie

Bardzo nieładna, wręcz żenująca odzywka. Czy mamy to interpretować jako "A dzień po wyborach to możecie pocałować mnie w d***?"

Nie chciałem się włączać w ten wątek, bo w ostatnich tygodniach wystarczyło pyskówek. Niestety tą "szczeniacką" (bo jak to nazwać?) odzywką mnie Pan do tego zmusił:

> Bardzo dziękuję wszystkim, którzy po raz kolejny zdecydowali się zaufać mi
              > i głosowali wczoraj na mnie. Obiecuję, że dołożę wszelkich starań, aby zrealizować

Więc zaczął Pan kulturalnie, jak inny radny na tym forum. I na tym podobieństwa się kończą, bo na koniec nie powstrzymał się Pan od publicznego prania brudów

> panu feelkowi daję czerwoną kartkę za ciosy poniżej pasa i kablowanie na policję ludzi,
              > którzy ośmielili się odmówić wieszania na swoim ogrodzeniu jego wyborczego baneru.

Rozumiem, że sprawa dotyczy historii co najmniej sprzed tygodnia. To dlaczego teraz Pan to wyciąga? Jeżeli chciał się Pan podzielić tą informacją ze wszystkimi mieszkańcami to chyba naturalne byłoby, że poinformuje Pan opinię publiczną od razu. A jeżeli Pan Zbigniew "feelek" Kozłowski, zostałby radnym to też by Pan wyciągał tą sprawę, czy może zostawił sobie Asa na czarną godzinę? Metody są iście esbeckie.
              • okreg13 Re: terazmichalin 22.11.10, 17:52
                Też miałem się nie włączać w tą dyskusję, ale.....popisy Pana w znajomości języka francuskiego nie przykryją faktu, że nie wiele dla swojego okręgu Pan dotychczas zrobił. Mam nadzieje, że w nowej radzie weźmie się Pan w końcu do roboty. W nowej radzie, nowi ludzie, nowy przewodniczący, będzie miał Pan więcej czasu dla nas - mieszkańców Pańskiego okręgu. Czego sobie i Panu życzę!
                • to_ja_biedronka_pstra Re: terazmichalin 22.11.10, 20:05
                  Oj panie Czarku...jaki Pan teraz odwazny i zabawny. Napiecie spadlo, poczuł się Pan pewnie i nawet po francusku nawija. Szkoda, że przed wyborami nie był Pan taki rozmowny, nie chciał się Pan zgodzić na debatę. A teraz jest Pan kozak.
                  Zobaczymy czy będzie Pan taki wojowniczy podczas nowej kadencji. Będziemy to obserwować a za 4 lata wracamy na ten wątek i wystawiamy cenzurkę. Biorąc pod uwagę obecny skład Rady, być może nie będzie już Pan pełnił funkcji przewodniczącego, na pewno trudniej więc będzie załatwić jakąś kiełbasę wyborczą w stylu chodnika na Dobrej.
                  A Pana zachowanie wobec Feelka jest żałosne... Wygrywać też trzeba z klasą!
    • podskarbinski Re: terazmichalin 23.11.10, 12:38
      Panie Cezary,
      stchórzył Pan w dyskusji na tym forum w ostatnim tygodniu kampanii, bał się pan debaty a teraz Pan taki pewny siebie...

I dlaczego, jak pisze feleek, na bieżąco nie informował Pan o incydentach, o których dopiero teraz Pan pisze? Feelek pisał na bieżąco...

Wie Pan, gdyby większość mieszkańców 13 okręgu czytała to forum, byłby Pan poza radą. Trzeba było przygotować dla Pana "czerwoną kartkę", podpisałbym ją nazwiskiem.
      A teraz napisałbym tutaj coś po łacinie jeśli chciałbym się dowartościować jak Pan smile

Ale "grabi" Pan sobie na samym początku kadencji... I w kampanii, i tutaj teraz widać, że wizerunkowo jest Pan świetny...

Zobaczymy jak będzie Pan dbał o rozpokane po kanalizacji drogi, czy będzie powtórka z ul. 11 listopada. I co będzie z biblioteką w Michalinie. Od 8 lat jest o niej mowa?

Teraz Pana głos burmistrzowi nie jest tak potrzebny, pozycja CŁ osłabła znacznie.
      • podskarbinski Tchórzostwo Łukaszewskiego 23.11.10, 12:39
        Panie Cezary,
        stchórzył Pan w dyskusji na tym forum w ostatnim tygodniu kampanii, bał się pan debaty a teraz Pan taki pewny siebie...

I dlaczego, jak pisze feleek, na bieżąco nie informował Pan o incydentach, o których dopiero teraz Pan pisze? Feelek pisał na bieżąco...

Wie Pan, gdyby większość mieszkańców 13 okręgu czytała to forum, byłby Pan poza radą. Trzeba było przygotować dla Pana "czerwoną kartkę", podpisałbym ją nazwiskiem.
        A teraz napisałbym tutaj coś po łacinie jeśli chciałbym się dowartościować jak Pan

Ale "grabi" Pan sobie na samym początku kadencji... I w kampanii, i tutaj teraz widać, że wizerunkowo jest Pan świetny...

Zobaczymy jak będzie Pan dbał o rozpokane po kanalizacji drogi, czy będzie powtórka z ul. 11 listopada. I co będzie z biblioteką w Michalinie. Od 8 lat jest o niej mowa?

Teraz Pana głos burmistrzowi nie jest tak potrzebny, pozycja CŁ osłabła znacznie.
        • feelek Re: Tchórzostwo Łukaszewskiego 23.11.10, 12:47
          mam taki apel aby na jakiś czas dyskusję na tym wątku zawiesić
          mają IMHO rację ci, kt. piszą aby skończyć z tą "kopaniną" (w rozumieniu walki na argumenty, nie kopanie dosłownie czy w przenośni) bo wszyscy chwilowo mamy dosyć

i ja nie podnosiłbym rękawicy rzuconej w moją stronę gdyby nie kłamstwo tam zawarte

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka