megi229 21.10.11, 14:54 Czy witały go tłumy sympatyków? wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/jaroslaw-kaczynski-w-jozefowie-kolo-warszawy,4873904,0,fotoreportaz-maly.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlody.realista Re: Kaczyński w ózefowie 21.10.11, 15:25 Ciekawe czy napiszą o tym na stronie miasta, tak jak o Radziu. Jak nie napiszą o tym to okaże się, że jozefow.pl jest za PO. Taka strona powinna być apolityczna. Odpowiedz Link
muffinek2 Re: Kaczyński w ózefowie 21.10.11, 18:22 mlody.realista napisał: > Ciekawe czy napiszą o tym na stronie miasta, tak jak o Radziu. > Jak nie napiszą o tym to okaże się, że jozefow.pl jest za PO. Taka strona powin > na być apolityczna. choc z tych zdjec nic nie wynika to jednak poszlabym dalej we wnioskach - a moze strona jozefow.pl, jesli nie wspomna o TEJ WIZYCIE, jest za Palikotem? Odpowiedz Link
surmia Re: Kaczyński w ózefowie 21.10.11, 16:16 Składał kwiaty pod łączniczką, czy tak tylko wpadł na obiad? Bo to robi różnicę. Odpowiedz Link
karolek.only Re: Kaczyński w ózefowie 21.10.11, 20:27 a czy jestescie pewni, że chodzi o nasz Jozefów. Ztego co wiem to nasz jest koło Otwocka a ten koło Warszawy to bliżej Błonia. Odpowiedz Link
bronekpoland Re: Kaczyński w ózefowie 23.10.11, 08:37 No proszę cie, jeśli już to Józefów jest pomiędzy Warszawą a Otwockiem.Nie ma Józefowa z spośród wszystkich które by było bliżej centrum Wawy. Wiec pisze się Józefów k/Warszawy,ja też tak piszę,a nie k/Otwocka. Chyba nie jesteś z Józefowa pisząc takie bzdury.Proponuję kupić plan Warszawy i popatrzeć. W Odpowiedz Link
feelek Re: Kaczyński w ózefowie 23.10.11, 11:30 po co zaraz pisać: "...Chyba nie jesteś z Józefowa pisząc takie bzdury..." z tego co wiem koło Warszawy jest 4 Józefowy, wszystkie są "...Józefów koło Warszawy..." o naszym pisze się Józefów nad Świdrem, choć głowy nie dam, czy nad Świdrem jest to jedyny Józefów stąd też jest Józefów koło Otwocka... PS. to jest internet, czas przywyknąć, że ślad zostaje na wieki, czas nauczyć się nie używać zbyt emocjonalnych stwierdzeń typu "...pisze bzdury..." dobrze jest mieć zasadę: 3 x przeczytać zanim kliknie "wyślij", ja tak mam i często wycinam ...3/4 Odpowiedz Link
jakubm88 Re: Kaczyński w ózefowie 21.10.11, 21:11 ale ta wizyta to chyba była już 2 tygodnie temu? Odpowiedz Link
feelek Re: Kaczyński w ózefowie 21.10.11, 21:55 ale ta wizyta to chyba była już 2 tygodnie temu? jasne, po co p. Kaczyński obwieszczać by miał urbi et orbi, że kogoś odwiedza? następne wybory są przecież dopiero za 3 lata PS. to nasz Józefów a domek łatwo poznać bo to chyba najb. udana adaptacja arch. w stylu świdermajer w okolicy Odpowiedz Link
karolek.only Re: Kaczyński w ózefowie 22.10.11, 11:35 Zazdroszczę znajomości miasta, ja nie mam pojęcia gdzie jest ten dom - może w innej ,nie mojej, części Józefowa. Ale świdermajer faktycznie ładny. Odpowiedz Link
feelek Re: Kaczyński w ózefowie 22.10.11, 17:26 to jest ul. Sosnowa/Leśna? w kier. Otwocka któraś kolejna przecznica za urzędem miasta, w odl. 100 -200 m od torów jak raz cel niedzielnej przejażdżki rowerem warto, jak warto promować każdy przypadek współczesnej udanej architektury świdermajerowskiej, których ciągle jeszcze mało jest Odpowiedz Link
80_nocnymarek2 Re: Kaczyński w ózefowie 22.10.11, 19:23 Tak na prawdę o co chodzi? Pan J. Kaczyński nawiedził w trakcie posiłku znajomych, albo nieznajomych. Nie wiemy czy złożył kwiecię pod Łączniczką, czy też nie? (Był oficjalnie, czy prywatnie?) Czy było to przed wyborami, czy też po. Czy był w naszym Józku, czy też w tym z drugiej strony Warszawy? Tak na prawdę burza w szklance wody i po co? Jedni mówią, nic się nie dzieje, a wiatr niesie wieść....... Odpowiedz Link
feelek Re: Kaczyński w ózefowie 22.10.11, 19:53 wpis 80_nocnymarek2 utwierdza mnie w przekonaniu, że forum nie do końca chyba ma sens skoro wielu jego czynnych użytkowników nie czyta wpisów. sam nie wiem czy to ma sens czy nie - ilość przekazów przerasta percepcję i stąd działanie wpisujących, ich wysiłek idzie koniec końców na marne. Odpowiedz Link