09.12.14, 17:58
Bardzo proszę o jakąkolwiek informację w sprawie zaginięcia suczki.Wzrostu średniego(nie więcej niż 60cm wzrostu,ruda,na grzbiecie ciemne pasma,trochę przypomina lisa,tzn nie ma długiej sierści ale nie jest z tych krótko włosych .Bardzo spokojna,lecz nie ufna do obcych,tylko gdy ktoś z domowników był w pobliżu.Nigdy nie oddalała się od domu,jeżeli urządzała sobie wycieczki to krótkie i blisko,a nagle wczoraj po 15 przepadła jak kamień w wodę,dosłownie.Była jak jechałam po dziecko do szkoły a potem już jej nie mogłam znależć.Nie miała zwyczaju błąkać się z innymi psami.Jest szczepiona.Ma 4 lata.Wabi się FREDZIA.Szukałam wczoraj w nocy i dziś cały dzień.Jakby zapadła się pod ziemię.Bardzo proszę o jakąkolwiek informację(663-685-843).
Obserwuj wątek
    • surmia Re: PILNE !!! 09.12.14, 18:10
      Dobrze byłoby, gdybyś dała zdjęcie pieska.
      Opis opisem, ale jak się obejrzy, to łatwiej potem wpada w oko.
      • mama4387 Re: PILNE !!! 09.12.14, 18:17
        Mam problem z wklejeniem zdjęcia.Chyba w tych nerwach coś nie tak robię.
        • surmia Re: PILNE !!! 09.12.14, 18:33
          Spokojnie.
          Jeśli chcesz prześlij mi zdjęcie na surmia@gazeta.pl to zawieszę.
          I napisz mniej więcej skąd uciekła. W sensie kwadrat ulic, okolica czy coś.
          • surmia Re: PILNE !!! 09.12.14, 18:51
            http://images66.fotosik.pl/439/db5a66c22270c833med.jpg

Suczka zaginęła w okolicach ulicy Dobrej, Rejtana.
            Rozglądajcie się.
    • najnormalniejszy Re: PILNE !!! 10.12.14, 10:42
      A może by tak jakiś normalny tytuł wątku założyć? "PILNE" niewiele mówi i zaśmieca forum.
      • mama4387 Re: PILNE !!! 10.12.14, 16:02
        A może by tak darować sobie złośliwe komentarze??? Głupie odpowiedzi też zaśmiecają forum.!!
    • calkisia Re: PILNE !!! 10.12.14, 17:58
      Ja wczoraj widziałam podobnego psiaka na Skłodowskiej ale pewna nie jestem czy to ten sam był przy sklepie róg Moniuszki
      • mama4387 Re: PILNE !!! 10.12.14, 18:24
        Zguba już w domu smile)
    • 9monka Re: PILNE !!! 11.12.14, 10:12
      Cieszę się.Gdzie była?
      • mama4387 Re: PILNE !!! 11.12.14, 14:37
        Podjechał samochód pod dom,usłyszałam trzaśnięcie drzwiami od samochodu i nagle pies jak torpeda na podwórko wpadł.akurat byłam na dworze,ale po sekundzie zorientowałam się że ktoś ją podrzucił przy naszej ulicy.Nie przybiegła na pewno sama ponieważ nie była ani zziajana,ani chłodna.Widocznie ktoś nie chciał się ujawniać,a szkoda bo bardzo bym chciała się dowiedzieć co się z nią działo i gdzie była.Do tej pory nie mogę pojąć jakim cudem wyparowała tak nagle?Ważne,że jest już w domu,cała i zdrowasmile szczerze mówiąc to nie chce sunia teraz z domu wychodzić za bardzo. I chcę podziękować tej osobie która dostarczyła ją pod dom .DZIĘKUJĘ !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka