635csi 11.03.15, 13:14 Dzień dobry, Poszukuję kogoś do zaprojektowania i wykonania ogrodu - m. in. układ nawadniania, elektryczny, nawiezienie ziemi, rośliny etc. Dobry stosunek jakości do ceny mile widziany, dzięki. r. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilonkawoj Re: projektowanie ogrodu 12.03.15, 14:57 też jestem zainteresowana mój mail ilonka79@tlen.pl Odpowiedz Link
sapl Re: projektowanie ogrodu 12.03.15, 20:14 Proponuje usiąść do komputera narysować w Paint projekt ogrodu, a następnie udać się do odpowiedniego sklepu i zakupić potrzebne materiały. Nic tak nie daje satysfakcji jak własna praca. Oczywiście jak nie macie czasu lub macie hektary do uporządkowania to bierzcie firmę, jak nie to polecam metodę zrób to sam (do it yourself - jak mawiają anglojęzyczni). Odpowiedz Link
sn00kie Re: projektowanie ogrodu 12.03.15, 22:14 Jak będziecie potrzebowali drewna na taras albo deski kompozytowej to zapraszam Odpowiedz Link
635csi Re: projektowanie ogrodu 13.03.15, 15:15 Będę pamiętał. Projekt w zasadzie mam w głowie ale zakładanie ogródka to nie taka bułka z masłem. raz przerabiałem, a potem zielone nie chciało rosnąć Odpowiedz Link
youri Re: projektowanie ogrodu 01.08.15, 08:35 prośba o jakieś szczegóły w kwestii tych desek na taras - byłbym zainteresowany. Odpowiedz Link
82sakura Re: projektowanie ogrodu 17.03.15, 07:15 Witam, jestem architektką krajobrazu i chętnie się podejmę zadania. Cena do uzgodnienia w zależności od ilości pracy. W razie potrzeby podaję kontakt - lisiak.olga@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link
ameop Re: projektowanie ogrodu 01.08.15, 10:45 A czy zajmuje sie Panintez pielęgnacja już istniejących ogrodów Bo chyba mi mój trochę zarósł Tak widzę przez okno Odpowiedz Link