Dodaj do ulubionych

projektowanie ogrodu

11.03.15, 13:14
Dzień dobry,
Poszukuję kogoś do zaprojektowania i wykonania ogrodu - m. in. układ nawadniania, elektryczny, nawiezienie ziemi, rośliny etc.
Dobry stosunek jakości do ceny mile widziany,
dzięki.
r.
Obserwuj wątek
    • ilonkawoj Re: projektowanie ogrodu 12.03.15, 14:57
      też jestem zainteresowana smile mój mail ilonka79@tlen.pl
      • sapl Re: projektowanie ogrodu 12.03.15, 20:14
        Proponuje usiąść do komputera narysować w Paint projekt ogrodu, a następnie udać się do odpowiedniego sklepu i zakupić potrzebne materiały. Nic tak nie daje satysfakcji jak własna praca. smile Oczywiście jak nie macie czasu lub macie hektary do uporządkowania to bierzcie firmę, jak nie to polecam metodę zrób to sam (do it yourself - jak mawiają anglojęzyczni). wink
    • sn00kie Re: projektowanie ogrodu 12.03.15, 22:14
      Jak będziecie potrzebowali drewna na taras albo deski kompozytowej to zapraszam big_grin
      • 635csi Re: projektowanie ogrodu 13.03.15, 15:15
        Będę pamiętał. Projekt w zasadzie mam w głowie ale zakładanie ogródka to nie taka bułka z masłem. raz przerabiałem, a potem zielone nie chciało rosnąć wink
      • youri Re: projektowanie ogrodu 01.08.15, 08:35
        prośba o jakieś szczegóły w kwestii tych desek na taras - byłbym zainteresowany.
    • 82sakura Re: projektowanie ogrodu 17.03.15, 07:15
      Witam, jestem architektką krajobrazu i chętnie się podejmę zadania. Cena do uzgodnienia w zależności od ilości pracy. W razie potrzeby podaję kontakt - lisiak.olga@gmail.com
      Pozdrawiam
      • ameop Re: projektowanie ogrodu 01.08.15, 10:45
        A czy zajmuje sie Panintez pielęgnacja już istniejących ogrodów
        Bo chyba mi mój trochę zarósł
        Tak widzę przez okno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka