surmia 03.12.15, 11:12 Przerwa na forum od 12 do 13. Serwisowa. Gmerają w wyglądzie forum i sami się gubią. Mam nadzieję, że wróci stary wygląd. Albo chociaż coś na kształt starego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feelek Re: Przerwa na forum od 12 do 13 03.12.15, 11:53 obawiam sie, ze bedzie dluzsza nazwalbym to przerwa merytoryczna: jak nie ma o czym pisac... pzdr. sen zimowy fj Odpowiedz Link
obywatel25 Re: Przerwa na forum od 12 do 13 04.12.15, 21:57 A ja myślę że wszyscy z tego forum są ...heppy... jak surmia@ i dlatego daliśmy sobie na wstrzymanie w życiu piękne są tylko chwile.....dlatego warto dla nich żyć....... Odpowiedz Link
surmia Re: Przerwa na forum od 12 do 13 05.12.15, 19:40 No bo naprawdę mamy fajosko. Choć ja ostatnio powinnam zmienić sygnaturkę. Powinnam usunąć słowo "zawsze". W związku z różnymi wydarzeniami w naszej polityce. Mam jednak nadzieję, że "zawsze" szybko znowu będzie aktualne. A! Dla tych co nie zauważyli - podczas tej przerwy wre3szcie powróciła możliwość zwijania i rozwijania wątków. Przycisk jest tuż nad tytułem wątku, taki w jasnoszarym kolorze. Dziwny. Odpowiedz Link
feelek Re: Przerwa na forum od 12 do 13 05.12.15, 23:02 apel ( nie - polecenie, jesli to przyjacielska rada) do Surmi: pozostaw "zawsze", zamien " happy" na " ponad" nie chcesz chyba, zeby zabawa jakiegos polityka dala mu satysfakcje: on sie glupio bawi a my denerwujemy... jak to ktos powiedzial: " kazda wladza ma to do siebie, ze kiedys odchodzi" to jak :. taka Surmia zawsze ponad? Odpowiedz Link