Dodaj do ulubionych

Ulubione forum

11.11.05, 23:40
Czy macie jakies ulubione forum poza oczywiscie naszym Jozefowskim?
Ja mam, takie bardzo babskie. I bardzo mi ono przeszkadza w pracy, bo zajmuje mi zbyt
duzo czasu. Oczywiscie laze po wszystkich linkach tam zamieszczonych, a jest ich sporo.
Oto adres, polecam dziewczynom smile
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1111
Obserwuj wątek
    • francesca12 Re: Ulubione forum 11.11.05, 23:43
      Moje to Forum Otwock, niezmienniesmile
      Fora, na których pisuję, wcześniej pisałam, czytuję albo zamierzam, są w mojej
      wizytówce.

Zaraz dopiszę też Forum Józefów.
      • bajka111 Re: Ulubione forum 12.11.05, 00:24
        Rzeczywiscie, masz bardzo szeroki wachlarz ,,, forow, for, forumow (?).
        Kiedys zaczelam wedrowac tu i owdzie (oczywiscie w sieci). Ale przeciez z takiego np. forum
        humorum nie mozna wyjsc szybciej niz po 3-4 godzinach. I juz nie zapuszczam sie w
        niebezpieczne strefy.

A w tym moim ulubionym nie ogladam wszystkiego, tylko wyroby "decoupage". I sie nasladzam
        smile
        • doomi Re: Ulubione forum 12.11.05, 03:09
          Czytam codziennie: Józefów, Otwock, czasami Falenica. Oprócz tego naprawdę
          wiele na forum e-dziecko, wiecie takie ble ble ble. Ale jak to matka, dzieci
          tylko w głowie wink A teraz planuję jeszcze jedno, więc już w ogóle masakra w tym
          temacie. Aha i jeszcze dom, mieszkanie, ogród. Typowa kobieta, ale kobieta-
          maruda pamiętajcie wink))))
          A Forum Humorum wciąga to fakt, dlatego też staram się tam zapuszczać nie za
          często.
    • sloggi Re: Ulubione forum 15.11.05, 22:14
      Moje własne smile
      • bajka111 Re: Ulubione forum 15.11.05, 22:34
        Kiedys zajrzalam na te Twoje madamy i utknelam na zbyt dlugo. Bo tak na chwilke, to tam nie
        da rady...
        • doomi Re: Ulubione forum 15.11.05, 23:30
          Ja też przyznaję Sloogi że zajrzałam do Ciebie, ale przyznam szczerze, że wolę
          już na nowe fora nie zaglądać, bo i tak zdecydowanie za dużo w necie siedzę sad
          Ale fakt faktem forum fajne
          pozdr
          • bumbum4 Re: Ulubione forum 24.11.05, 00:20
            Ja kiedys na Sloogi'owej Chmielewskiej przesiadywalam duzo... teraz czesciej
            siedze na "Praca w Anglii" wink
            • bajka111 Re: Ulubione forum 24.11.05, 00:26
              Tak sie tylko nasladzasz czytajac o pracy w Anglii, czy rzeczywiscie chcialabys wyjechac?
              • bumbum4 Re: Ulubione forum 25.11.05, 00:11
                bajka111 napisała:

> Tak sie tylko nasladzasz czytajac o pracy w Anglii, czy rzeczywiscie
                chcialabys wyjechac?

LOL. Jestem w Anglii na stale od 1993r. smile
                • bajka111 Re: Ulubione forum 25.11.05, 00:50
                  To juz sie nie dziwie, ze sie zgubilas i tak dlugo Cie szukalismy smile

A skad pomysl na zalozenie tego forum? I dlaczego zalozylas i "porzucilas"?
                  • bumbum4 Re: Ulubione forum 25.11.05, 02:15
                    bajka111 napisała:

> To juz sie nie dziwie, ze sie zgubilas i tak dlugo Cie szukalismy smile

smile) Tym bardziej, ze bylam pewna, ze jest dawno skasowane (- na poczatku nie
                    bylo za bardzo chetnych do pisania...).

> A skad pomysl na zalozenie tego forum? I dlaczego zalozylas i "porzucilas"?

Chcialam sie czegos bardzo delikatnego dowiedziec na jeden temat. Z powodu
                    odleglosci, jak rowniez dlatego, ze nie bylo forum Jozefow (a wiec i nadziei
                    dla mnie, ze ktos interesujacy mnie temat poruszy) - zalozylam forum. smile
                    Niestety, nikt nic na ten temat nie mowil, a poniewaz temat jest BARDZO
                    DELIKATNY, to i ja machnelam reka. wink Probowalam oddac forum Osobom, ktore
                    braly wowczas czynny udzial (nie bylo Ich wiele - Abstrakt byl jednym z nich),
                    ale nie bylo chetnych... Skasowalam, bo chcialam zalozyc inne... I dopiero list
                    o skasowanie watku uswiadomil mi, ze forum Jozefow nadal istnieje....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka