Dodaj do ulubionych

Apel policji

04.02.06, 18:16
Powtarzam za TR:

"Komenda Powiatowa Policji apeluje, że z powodu panujących wciąż mroźnych nocy, gdy zauważymy
osoby nieyrzeźwe lub wymagające natychmiastowej pomocy prosimy o najszybszy kontakt z
najbliższą jednostką policji tel. 22 779 40 91, lub tel. kom. 112"

Tamten telefon jest na policję otwocką. W Józefowie jest tel. 22 780 11 28.
Obserwuj wątek
    • doomi Re: Apel policji 04.02.06, 23:48
      Dzisiaj na granicznej widziałam całe stadko takich nietrzeźwych. Kilku z nich
      jechało na dachu tico surprised
      To taka mała dygresja tylko
      • 111majka Re: Apel policji 04.02.06, 23:57
        W tym apelu rzeczywiście powinno być "nietrzeźwych wymagających pomocy"
        • mefistto Re: Apel policji 05.02.06, 10:25
          Chyba tamci też potrzebowali pomocy, tylko... innego rodzaju. Może Panowie
          Policjanci powinni się intensywniej zająć osobami kultywującymi "saturday night
          fever" na środku skrzyżowania.
          • doomi Re: Apel policji 05.02.06, 11:56
            Jasne, a w ogóle to całe zajście powinni sobie wyobrazić już godzinę
            wcześniej...?? ;P Gdyby były kamery to rozumiem, ale tak??
            • mefistto Re: Apel policji 05.02.06, 14:48
              Nie trzeba sobie wyobrażać, wystarczy tylko trochę pojeździć po Józefowie. A
              może poicja jest taka biedna, że nie ma pieniędzy na paliwo? To może Pan
              Burmistrz dofinansuje....
              • doomi Re: Apel policji 05.02.06, 17:15
                Nie wiem jak jest z patrolami samochodowymi, ale takich "chodzących"
                policjantów to akurat widuję dość często. Ale czym oni dokładnie oprócz
                chodzenia się zajmują to nie wiem, bo nigdy nie byłam świadkiem żadnej
                interwencji w ich wydaniu.

Wiem tylko, że panowie którzy od czasu do czasu pojawiają się z radarem koło
                szkoły na granicznej, przyjażdżają tutaj z komendy stołecznej.
                • mefistto Re: Apel policji 06.02.06, 01:38
                  Niestety chyba pamiętasz, że tych "chodzących" policjantów nie będzie już tylu
                  co do niedawna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka