doomi 28.02.06, 15:00 Temat ważny także dla józefowa. Czy ktoś orientuje się bliżej którędy u nas taka obwodnica miałaby przebiegać?? www.lomianki.friko.pl/mapki.htm#Ominąć%20Stolicę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
111majka Re: Obwodnice Warszawy 28.02.06, 15:07 Nie jestem pewna, czy dobry link wkleiłaś. A nasza obwodnica ma być w Miedzeszynie. Odpowiedz Link
doomi Re: Obwodnice Warszawy 28.02.06, 15:12 No ten chciałam wkleić no mało tam o józefowie, ale coś jest ;P A kiedyś były plany żeby ta obwodnica szła całkiem przez józefów, to jakoś tak mialo iść wzdłuż werbeny bodajże. Ale akurat ten temat jest mi obcy, nie znam się na tym, chociaż mnie ciekawi. Tak mi się marzy, żeby wreszcie ktoś kompetentny z urzędu na przykład zaczął się w pewnych kwestiach wypowiadać na forum. Bo w niektórych tematach gdybanie nie wystarcza Odpowiedz Link
111majka Re: Obwodnice Warszawy 28.02.06, 15:18 No jest i o Józefowie Tylko ja nie zauważyłam suwaka i wpatrywałam się w pierwszą stronę.... Odpowiedz Link
111majka Re: Obwodnice Warszawy 28.02.06, 15:15 Tu chyba dużo jest. Kiedyś tym się bardziej interesowałam, teraz została mi ta strona. www.siskom.waw.pl/main.html Jest tam jeszcze o autostradzie A2 przez Wawer. Odpowiedz Link
krzysio1972 Re: Obwodnice Warszawy 28.02.06, 23:36 W miedzeszynie to beda zjazdy/wjazdy na autortrade. Z mapki i krotkiego opisu wyglada, ze most bedzie w miejscu, gdzie byl przed II WŚ, i mala obwodnica warszawy przebiegnie droga nr 721, czyli wyszynskiego, wawerska, jaroslawska i wiazowska. Matko juz tam pelno tirow jezdzi, a jak teraz jeszcze to polacza z konstancinem to bedzie masakra i wszystko kolo gimnazjum. Mam nadzieje, ze sie myle z ta lokalizacja. Odpowiedz Link
111majka Re: Obwodnice Warszawy 28.02.06, 23:41 Już kiedyś rozmawialiśmy sobie na forum na temat celowości tego mostu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19980&w=27161873&v=2&s=0 Ja mam nadzieję, że go nie będzie. Odpowiedz Link
doomi Re: Obwodnice Warszawy 02.03.06, 01:30 www.ekologiczna.pl/index.php?kat=Interwencje&ident=447 Odpowiedz Link