iguloo 06.04.06, 19:51 Nie odwiedzałam forum kilka dni....i tu taka niespodzianka. Przekroczyliśmy 10 000! Bardzo cieszę się, że tak dużo piszecie (ja maleńko)......... .........jeszcze parę miesięcy temu nowy post pojawiał się raz na kilka dni... ech! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cat_s Re: Fajnie to wygląda :-0 06.04.06, 22:07 Powodzenia, gratulacje, byle tak dalej i w ogóle wszystkiego naj... Ale... ale powiem Wam, że takiego odlotowego 'wątku rocznicowego', jaki się swego czasu pojawił na FPruszków przy okazji postu czterotysięcznego - i tak nie macie, o! Pozdrawiam cat_s Odpowiedz Link
111majka Re: Fajnie to wygląda :-0 06.04.06, 22:13 Dziękujemy cat_sie Ale bardzo proszę o link do Waszego rocznicowego wątku. W ramach urlopu od forum nie mam niestety czasu na samodzielne poszukiwania Odpowiedz Link
doomi Re: Fajnie to wygląda :-0 06.04.06, 23:38 Ja też chętnie sobie poczytam, chociaż też odwyk by się przydał Podrawiam sąsiadów z Otwocka i Pruszkowa serdecznie Odpowiedz Link
cat_s Re: Fajnie to wygląda :-0 07.04.06, 00:31 Witam No dobra, niech będzie... chociaż nie wiem, czy jest się czym przechwalać - ale mam do tego wątku stosunek sentymentalny, bo zawsze miałem do 'entuzjazmu forumowego' słabość... Ale uprzedzam, że występuje tam słowo niecenzuralne - zatem nieletnie koty i osoby szczególnie wrażliwe - nie klikają! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=132&w=13077538&v=2&s=0 Pozdrawiam cat_s P.S. Zauważcie - Zwierz, wiedźmin nasz pruszkowski - jeszcze wtedy za Starego Prochazkę robił... ech, to były czasy... Odpowiedz Link
111majka Re: Fajnie to wygląda :-0 07.04.06, 00:43 Fajny wątek Też lubię wracać do naszych pierwszych, chociaż to nie było tak dawno - pod koniec lata. Odpowiedz Link
doomi Re: Fajnie to wygląda :-0 07.04.06, 13:26 Kurde kotku to na pewno ten wątek?? Gdzie tam to fetowanie?? Odpowiedz Link
cat_s Re: Fajnie to wygląda :-0 07.04.06, 14:47 > Kurde kotku to na pewno ten wątek?? > Gdzie tam to fetowanie?? O 'fetowaniu' - 'kotek' nic nie wspominał... ino o tym, że jak na 'kotka' gust - wątek był nieco odleciany... (Hm, hm... 'kotku'? No nieźle... 'Kotek' czuje się zaszczycony... ) Odpowiedz Link
doomi Re: Fajnie to wygląda :-0 07.04.06, 16:24 A faktycznie, faktycznie przepraszam masz rację (i za spoufalenie tyż przepraszam) A swoją drogą jacy fajni delikutaśni u Was niektórzy hi hi... (o tytule wątku mówię) Odpowiedz Link
avekamil1 Otwock gratuluje .... 07.04.06, 00:39 No nie no... zdążyłem z pracy wrócić a tutaj taka niespodzianka ... Jeszcze kilka dni a pozostawicie daleko w tyle to "rasistowkie" forum Otwock ... tak trzymać! ... Odpowiedz Link
111majka Re: Otwock gratuluje .... 07.04.06, 00:41 A dziękujemy Już pisałam, że do zdobycia Otwocka przyczynia się sam Otwock, to będzie nasze wspólne dzieło. Odpowiedz Link
chiste Re: Otwock gratuluje .... 07.04.06, 09:45 Oł szied! Trzeba temu jakoś zaradzić _______ Ospo czorna! Idź do Dorna! Odpowiedz Link
doomi Re: Otwock gratuluje .... 07.04.06, 19:22 Kamil, zaniedbujesz "swój" wątek muszę rzec. Ja admin przywołuję Cię do porządku ;P Odpowiedz Link
stary_pawian Re: Gratulacje......... 07.04.06, 16:10 iguloo napisała: > Nie odwiedzałam forum kilka dni....i tu taka niespodzianka. No właśnie. Tylko Was na chwilę spóścić z oka i już ... )))))))))) GRATULACJE!!! Odpowiedz Link
doomi Re: Gratulacje......... 07.04.06, 16:24 No my jak dzieci, nie patrzysz i broją momentalnie Odpowiedz Link
nesca1 Re: Gratulacje......... 07.04.06, 21:18 Witam wszystkich po bardzo długiej nieobecności. Jest mi niezmiernie miło, że Nasze (jeśli mogę tak powiedzieć) forum przekroczyło już 10 000. Nie tracę czasu, biorę się za czytanie bo zaległości duuuuuuuuuże Odpowiedz Link
111majka Re: Gratulacje......... 07.04.06, 21:26 Nesco, mam nadzieję że weźmiesz się równie ochoczo też za pisanie Bo w tym też zaległości duuuuużo Odpowiedz Link