Dodaj do ulubionych

gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach..

20.11.06, 12:07
Okazuje się, że w tym roku ani w SP2 ani w Gimnazjum nie będzie organizowany
Sylwester. W takim razie gdzie się wybieracie, jakie ceny....
Obserwuj wątek
    • doomi Re: gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach. 20.11.06, 12:40
      Na razie znalazłam tylko wieczór andrzejkowy
      www.delfin-wellness.pl/podstrony/wiecej.php?id=11
      ale szukam dalej smile
      • doomi Re: gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach. 20.11.06, 12:53
        Dobra, mam następne potwierdzone miejsce:
        Fajnego sylwestra spędzisz w tym roku na przykład w Wiązownie w "Zajeździe u
        Mikulskich". Koszt zaproszenia - 500 zł od pary. Gra muzyka na żywo, zimny
        bufet szwedzki, o ile dobrze pamiętam to pół litra finlandii w cenie (jak piszę
        jakieś głupoty to mnie poprawcie, bo ja abstynentka więc się nie znam), i chyba
        z pięć dań ciepłych: indyk, pieczone prosię, szaszyk wieprzowy, szaszłyk
        wegetariańki i jeszcze coś tam. Ogólnie jedzonko pyszne, jak to u mikulskich.
        Zaproszeń jeszcze trochę jest!
        • doomi Re: gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach. 20.11.06, 13:00
          I jeszcze jedno: otwocki "zalesin" na ul. Ambasadorskiej.
          Tu menu jeszcze bogatsze, także zimny bufet przez cały czas trwania balu,
          oprócz tego ta sama wódeczka, soki i woda bez ograniczeń, także jakieś tam
          wino. Impreza będzie miała charakter staropolski, także wszystkie ciepłe dania
          też w tym stylu: żurek, pieczone udko gęsie itd. Bardzo bogate menu, nie wiem
          czy nie bogatsze niż u mikulskich.
          Cena 300 zł od osoby!
          • doomi Re: gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach. 20.11.06, 13:04
            Aha, w zalesinie po północy pokaz sztucznych ogni!
        • kasiak_28 Re: gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach. 20.11.06, 16:49
          Ja tam idę z ekipą....
          • kasiak_28 Re: gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach. 20.11.06, 16:50
            tam znaczy do Mikulskich
            • doomi Re: gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach. 20.11.06, 16:53
              smile a już się miałam spytać gdzie big_grin
              Ja też się zastanawiam nad tą lokalizacją... zaproszenia rozchodzą się bardzo
              szybko. Kiedy spytałam dlaczego nie ma żadnej informacji o balu na stronie www,
              usłyszałam od właściciela, że nie ma takiej potrzeby, ponieważ u nich zawsze
              sporo przed sylwestrem znajomi i znajomi znajomych wykupują wszystkie
              zaproszenia!
    • agi_03 Re: gdzie na sylwestra w Józefowie lub okolicach. 20.11.06, 17:17
      Jest jeszcze hotel Boss w Miedzeszynie, a więc całkiem niedaleczko :o) W tym
      roku proponują "pełną atrakcji noc sylwestrową "Viva Espania"". Nawet sie
      troche zapaliłam do pomysłu (byłam tam w zeszłym roku na balu karnawałowym i
      bardzo fajnie wspominam), tyle że jak zobaczyłam cenę... trochę mnie ostudziło.
      Ale sami sobie popatrzcie: www.hotelboss.pl

Agi
      • zuzazuzazuza hotel Boss 21.11.06, 21:29
        Hej, bylam kiedys na konferencji dla metodykow w hotelu Boss. Mielismy tez
        wieczor hiszpanski, rozumiem, ze podobny do tego co proponuja na sylwestra.
        Bylo super i zabawa i jedzenie w czasie wieczoru i rewelacyjne sniadanka. Tylko
        ze za wszystko placil sponsor konferencji...
        • 111majka Re: hotel Boss 21.11.06, 23:20
          Myy spędzaliśmy tam Sylwestra parę lat temu, kiedy mieszkaliśmy jeszcze w Radości. Znajomi
          zaproponowali wspólne wynajęcie sali tylko dla nas w hoteliku we wspaniałym miejscu w lesie.
          Zarezerwowaliśmy też pokoje, żeby nie musieć wracać z jakiejś gluszy do domu nad ranem.
          No i okazało się, że hotel w lesie byl ...kilometr od naszego domu.
          Cala impreza oczywiście skonczyła się u nas.
          • doomi Re: strzelnica9 29.11.06, 21:40
            Dzisiaj doszły mnie słuchy, że bal sylwestrowy będzie organizowany także na
            strzelnicy, na ulicy nadwiślańskiej.
            Koszt zaproszenia - 600 zł od pary.
            Są to jednak informacje z drugiej ręki.
            • doomi pub ORION 01.12.06, 16:53
              Na sylwestra zaprasza również pub ORION (ul. Sikorskiego)
              Zaproszenie 130 zł od osoby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka