Gość: mjoodek IP: *.acn.waw.pl 29.09.09, 10:58 z przodu to akurat aktualny golf różni się znacząco z poprzednikiem... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: yyy Re: Volkswagen pokazał Golfa VII IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.09.09, 12:11 ja tam ich nie odróżniam Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Volkswagen pokazał Golfa VII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 13:47 Napewno nie jest to przypadek, VW specjalnie daje takie zajawki ale watpie ze tak bedzie wygladal w 2011.Robi sie kilka wersji i wybiera najlepsza Link Zgłoś
Gość: MB Re: Volkswagen pokazał Golfa VII IP: *.lanet.net.pl 29.09.09, 14:13 zgadzam sie z mjoodkiem ze akurat VI i V sporo sie roznia wygladem przodu i wg mnie nie da sie ich pomylic ( ale jestem fanboyem:D ). Co do golfa VII w 2011 nie wydaje mi sie to do konca prawdopodobne. Do tej pory gazda generacja sluzyla dobrych kilka lat a tutaj mamy raptem 2-3lata roznicy przy obecnych 5 Link Zgłoś
Gość: 0 Re: Volkswagen pokazał Golfa VII IP: *.multimo.pl 29.09.09, 15:09 nie aktualny bo ma dłuższe takie rozciągnięte światła moja hipoteza jest taka że to jedna z opcji wyglądu obecnego Link Zgłoś
Gość: Bejbe Re: Volkswagen pokazał Golfa VII IP: *.chello.pl 29.09.09, 15:21 To nie jest przypadek! Takie cuda tylko w Erze ;-) To celowe działanie i wcale bym się nie zdziwił gdyby Golf VI wyglądał całkowicie inaczej za 2 lata ;-) Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Volkswagen pokazał Golfa VII IP: *.tktelekom.pl 29.09.09, 15:27 Hmm.. mija moda na grile widoczne z kosmosu....?? Link Zgłoś
Gość: pigwa Re: Volkswagen pokazał Golfa VII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 21:50 W sumie nic dziwnego. Jak chcą wypuścić dopracowany model to trochę czasu mija nim on powstanie. Niech już teraz pracują i testują niż mieliby testować na klientach. Jak się patrzy na niektóre modele konkurencji to ma się takie wrażenie. Link Zgłoś
kkprofi21 Re: Volkswagen pokazał Golfa VII 30.09.09, 00:00 Być może specjalnie wypuścili plotkę, żeby najzwyczajniej narobić szumu. Golf VI to na tyle dobre auto że nie trzeba szybko wypuszczać VII, skoro cały czas nie schodzi z piedestału najlepiej sprzedającego się auta, w dodatku jest najlepszym autem w klasie... pewnie jeszcze trochę poczekają panowie z VW Link Zgłoś
Gość: ronin Re: Volkswagen pokazał Golfa VII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 22:18 Golf raczej szumu medialnego nie potrzebuje. Bardzo dobrze się sprzedaje, bo po prostu jest dopracowanym autem. W swojej klasie jak na razie wzór w kilku aspektach - bezpieczeństwo, zastosowane materiały, najlepszy silnik w swojej klasie - 1.4TSI Twincharger. Pewnie jeszcze coś można by dopisać do tej listy. Link Zgłoś
kkprofi21 Re: Volkswagen pokazał Golfa VII 30.09.09, 23:40 Myślę że jeszcze z 3 lata Golf VI pobędzie na rynku, chociaż po VW można się wszystkiego spodziewać V dość szybko zeszła z rynku. Link Zgłoś
Gość: Tomson Re: Volkswagen pokazał Golfa VII IP: *.chello.pl 02.10.09, 07:03 Jedno jest pewne niezależnie od tego jak w końcu będzie wyglądał to znajdzie miliony nabywców jak każdy Golf i z pewnością będzie w czołówce klasy kompakt o ile nie na pierwszym miejscu jak obecnie Golf VI Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Volkswagen pokazał Golfa VII IP: *.chello.pl 06.10.09, 18:22 I o to chodzi żeby Golf wyglądał jak ... Golf bo tylko wtedy może liczyć na milionową sprzedaż. Inne firmy wciąż eksperymentują i poszukują nowego stylu ale w efekcie sprzedają sie słabo. Jak w filmie Rejs - najbardziej ludziom podobają się filmy które juz widzieli ;-) Link Zgłoś
Gość: Trust Re: Volkswagen pokazał Golfa VII IP: *.chello.pl 11.10.09, 08:29 Wczoraj znalazłem w necie zdjęcia modelu VI po liftingu - wygląda na to że zanim wejdzie do produkcji Golf VII jeszcze czeka nas lifting Golfa VI - strasznie często te zmiany ale w sumie czy to źle? Link Zgłoś