Dodaj do ulubionych

Koślawa Octavia

13.01.04, 19:49
www.gieldasamochodowa.com/article/view.asp?path=gs\861&file=mb_1690.xml
Obserwuj wątek
    • Gość: cc Re: Koślawa Octavia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 20:59
      masz rację greenblack - trzeba było tutaj zapytać, a nie na Auto-Moto.
      Dzięki za przeniesienie mojego wątku ;-)
      • Gość: tyciarek Re: Koślawa Octavia IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 14.01.04, 00:05
        padło jakies pytanie ?
    • Gość: Braził Re: Koślawa Octavia IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 11:12
      Nareszcie jakiś konkretny zarzut na skodę.
      Jeśli to prawda - punkt dla antyskodziarzy.
      :-/
      • Gość: nreh Re: Koślawa Octavia IP: *.tvgawex.pl 14.01.04, 11:19
        sadzac po pozwie sadowym, to cos w tym jednak jest.Wspolczuje gosciowi pierwszy
        nowy samochod i zooonk!Ciekawe jak to sie dalej rozwinie?pozdr.
        • Gość: cc Re: Koślawa Octavia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 20:38
          pytanie padło na Auto-Moto, ale tam "skodziarze" chyba nie zaglądają, albo
          tylko właściciele fabii :(
          Chciałem kiedyś kupić Octavię kombi, ale silniki i wygórowane ceny mi nie
          pasowały.
          Kupiło 2 znajomych - jeden z nich potwierdził fakt zdzierania opon. Drugiego
          nie pytałem.
          Gość z Działdowa zna się na rzeczy, bo jest b. mechanikiem samochodowym i
          właścicielem auto-komisu.
          Pytanie jest więc:
          - czy jest to wada fabryczna Octavii / czy jakiejś serii?
          • tuner Re: Koślawa Octavia 16.01.04, 13:29
            mam octavię 1,8 z 1999r.przejechałem 132 tys.km.bez najmniejszych kłopotów ze
            zbierznością.w firmie,w której pracuję są 2 octavie służbowe(w tym jedna combi)
            przez 3 lata bez problemów...facet musiał po prostu trafić na wadliwy
            egzemplarz i skoda polska powinna wymienić go na nowy..
            • Gość: edi Re: Koślawa Octavia IP: 66.98.130.* 16.01.04, 13:42
              Czy masz zalozony pierdzacy wydech?
              • andre_234 Re: Koślawa Octavia 16.01.04, 15:36
                Gość portalu: edi napisał(a):

> Czy masz zalozony pierdzacy wydech?

Skodziarze nie tuningują swoich samochodów.
                W Polsce nie widziałem czegoś takiego.
                Tuning i Wieś-Tuning to domena zupełnie innej grupy kolesiów.
                Raczej drechów niż kapeluszników.
                PZDR
                • greenblack Re: Koślawa Octavia 16.01.04, 16:06
                  Nie kompromituj się. Octavia to bardzo częsty obiekt tjuninku. Przez rok
                  obserwowałem, jak jeden pacjent stopniowo zmieniał granatową Octavię w łódź
                  podwodną. Najpierw usunął znaczki firmowe;) Poza tym brewki, niebieska pasta na
                  lampy, spojlery, siatex, taśmex, spinexy, pierdzący wydech i takie niby
                  metalowe dziurkowane nakładki na klamki. Zresztą nie musisz daleko szukać.
                  Starczy wspomnieć Barkasa w zczipowanym Oktawianie z worami na śmieci.

Pozdrawiam
                  • barkas Greenblack ONANISTA 19.01.04, 20:19
                    greenblack napisał:

> Nie kompromituj się. Octavia to bardzo częsty obiekt tjuninku. Przez rok
                    > obserwowałem, jak jeden pacjent stopniowo zmieniał granatową Octavię w łódź
                    > podwodną. Najpierw usunął znaczki firmowe;) Poza tym brewki, niebieska pasta
                    na
                    >
                    > lampy, spojlery, siatex, taśmex, spinexy, pierdzący wydech i takie niby
                    > metalowe dziurkowane nakładki na klamki. Zresztą nie musisz daleko szukać.
                    > Starczy wspomnieć Barkasa w zczipowanym Oktawianie z worami na śmieci.
                    >
                    >
                    > Pozdrawiam

Idź się poonanizuj kmiocie.
                    Życzę ci żebyś na drodze spotykał tylko tak zrobione samochody jak mój L&K.
                    Wory od śmieci to może ty masz w swoim 20 letnim Golfie na LPG.
                    U mnie szyby są przyciemnione FOTOCHROMEM, tak jak mają samochody rządowe.
                    A to tylko z uwagi na to, że kraj w którym żyjemy pełem jest złodziei i
                    zawistnych cymbałów. Co do czipa to moje zdanie znasz.,
                    Laska na to czy silnik wyleci w powietrze czy nie. Mój samochód, mój czip, mój
                    zaprzyjaźniony ASO Skody moje pieniądze.

WASZ BARKAS 1.8T L&K.
                • greenblack I jeszcze Skody po tjuninku 16.01.04, 17:12
                  kemot.gnutella.pl/galerie/fabiax.html

kemot.gnutella.pl/galerie/120siffexx.htm
                  • Gość: franc Re: I jeszcze Skody po tjuninku IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.01.04, 17:48
                    troche racji ma andre,troche grini :-)
                    tjuninkowców nie stac na wywalenie 40-50-60 i wiecej kasy na nowe auto o tak
                    niesympatycznej nazwie i image'u jak skoda.
                    tjuninkowcy zawykle wola 10- letniego golfa,a zaoszczedzona kase przeznaczaja
                    na pierdzacy wydech i usuwanie klamek :-)

natomiast octavia jest w Polsce 1997, a wiec mozna juz kupic sobie za
                    dwadziescia pare i zaczac tjunink.
                    niesłychanie rzadko spotyka sie tuning nowych aut skody.
                    to,ze grini znalazł pare przykładów, nie oznacza,ze to nagminne zjawisko.
                    bo to margines. ciekawostka zoologiczna :-)

moim skromnym zdaniem octavia jest bardzo niewdziecznym autem do tuningu.
                    nawet srebrny wlew,czy wielka koncówa wydechu jakos gryza się z tym aute.m
                    wygladaja cokolwiek obciachowo :-)

pzdr.
                  • Gość: Braził Re: I jeszcze Skody po tjuninku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 18:21
                    Łojezu!
                    Ale jaja.
                    No nie rób mi tego bez ostrzeżenia!!
                    Mam słabe serce.
                    ;-)
                    p.s.
                    Teraz wiem że i wśród skodziarzy są kretyni.
                    • Gość: tyciarek Re: I jeszcze Skody po tjuninku IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 16.01.04, 18:29
                      jestes w stanie rozwinac sa mysl ?
                      • Gość: a teraz franc Re: I jeszcze Skody po tjuninku IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.01.04, 18:37
                        z grubsza chodzi o to,ze to nie problem.
                        zobacz:

braził ty kretynie. kozi bobku.prosty sznurku.

zobacz jak prosto :-)

spróbuj wiec moze nastepnym razem poprzeplatac jakies kontrargumenty miedzy
                        czułosci i juz bedzie cacy.
                        • Gość: cc Re: A co najbardziej nie pasuje do Fabii? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 20:12
                          ALU-FELGI!!!!!!!!

;-)

PS
                          A usunięcie tej czaszki Barta Simpsona z atrapy w Octavii to dobry pomysł.
                          Popieram taki tjunink.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka