greenblack 13.01.04, 19:49 www.gieldasamochodowa.com/article/view.asp?path=gs\861&file=mb_1690.xml Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: cc Re: Koślawa Octavia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 20:59 masz rację greenblack - trzeba było tutaj zapytać, a nie na Auto-Moto. Dzięki za przeniesienie mojego wątku ;-) Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: Koślawa Octavia IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 14.01.04, 00:05 padło jakies pytanie ? Link Zgłoś
Gość: Braził Re: Koślawa Octavia IP: *.chelm.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 11:12 Nareszcie jakiś konkretny zarzut na skodę. Jeśli to prawda - punkt dla antyskodziarzy. :-/ Link Zgłoś
Gość: nreh Re: Koślawa Octavia IP: *.tvgawex.pl 14.01.04, 11:19 sadzac po pozwie sadowym, to cos w tym jednak jest.Wspolczuje gosciowi pierwszy nowy samochod i zooonk!Ciekawe jak to sie dalej rozwinie?pozdr. Link Zgłoś
Gość: cc Re: Koślawa Octavia IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 20:38 pytanie padło na Auto-Moto, ale tam "skodziarze" chyba nie zaglądają, albo tylko właściciele fabii :( Chciałem kiedyś kupić Octavię kombi, ale silniki i wygórowane ceny mi nie pasowały. Kupiło 2 znajomych - jeden z nich potwierdził fakt zdzierania opon. Drugiego nie pytałem. Gość z Działdowa zna się na rzeczy, bo jest b. mechanikiem samochodowym i właścicielem auto-komisu. Pytanie jest więc: - czy jest to wada fabryczna Octavii / czy jakiejś serii? Link Zgłoś
tuner Re: Koślawa Octavia 16.01.04, 13:29 mam octavię 1,8 z 1999r.przejechałem 132 tys.km.bez najmniejszych kłopotów ze zbierznością.w firmie,w której pracuję są 2 octavie służbowe(w tym jedna combi) przez 3 lata bez problemów...facet musiał po prostu trafić na wadliwy egzemplarz i skoda polska powinna wymienić go na nowy.. Link Zgłoś
Gość: edi Re: Koślawa Octavia IP: 66.98.130.* 16.01.04, 13:42 Czy masz zalozony pierdzacy wydech? Link Zgłoś
andre_234 Re: Koślawa Octavia 16.01.04, 15:36 Gość portalu: edi napisał(a): > Czy masz zalozony pierdzacy wydech? Skodziarze nie tuningują swoich samochodów. W Polsce nie widziałem czegoś takiego. Tuning i Wieś-Tuning to domena zupełnie innej grupy kolesiów. Raczej drechów niż kapeluszników. PZDR Link Zgłoś
greenblack Re: Koślawa Octavia 16.01.04, 16:06 Nie kompromituj się. Octavia to bardzo częsty obiekt tjuninku. Przez rok obserwowałem, jak jeden pacjent stopniowo zmieniał granatową Octavię w łódź podwodną. Najpierw usunął znaczki firmowe;) Poza tym brewki, niebieska pasta na lampy, spojlery, siatex, taśmex, spinexy, pierdzący wydech i takie niby metalowe dziurkowane nakładki na klamki. Zresztą nie musisz daleko szukać. Starczy wspomnieć Barkasa w zczipowanym Oktawianie z worami na śmieci. Pozdrawiam Link Zgłoś
barkas Greenblack ONANISTA 19.01.04, 20:19 greenblack napisał: > Nie kompromituj się. Octavia to bardzo częsty obiekt tjuninku. Przez rok > obserwowałem, jak jeden pacjent stopniowo zmieniał granatową Octavię w łódź > podwodną. Najpierw usunął znaczki firmowe;) Poza tym brewki, niebieska pasta na > > lampy, spojlery, siatex, taśmex, spinexy, pierdzący wydech i takie niby > metalowe dziurkowane nakładki na klamki. Zresztą nie musisz daleko szukać. > Starczy wspomnieć Barkasa w zczipowanym Oktawianie z worami na śmieci. > > > Pozdrawiam Idź się poonanizuj kmiocie. Życzę ci żebyś na drodze spotykał tylko tak zrobione samochody jak mój L&K. Wory od śmieci to może ty masz w swoim 20 letnim Golfie na LPG. U mnie szyby są przyciemnione FOTOCHROMEM, tak jak mają samochody rządowe. A to tylko z uwagi na to, że kraj w którym żyjemy pełem jest złodziei i zawistnych cymbałów. Co do czipa to moje zdanie znasz., Laska na to czy silnik wyleci w powietrze czy nie. Mój samochód, mój czip, mój zaprzyjaźniony ASO Skody moje pieniądze. WASZ BARKAS 1.8T L&K. Link Zgłoś
greenblack I jeszcze Skody po tjuninku 16.01.04, 17:12 kemot.gnutella.pl/galerie/fabiax.html kemot.gnutella.pl/galerie/120siffexx.htm Link Zgłoś
Gość: franc Re: I jeszcze Skody po tjuninku IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.01.04, 17:48 troche racji ma andre,troche grini :-) tjuninkowców nie stac na wywalenie 40-50-60 i wiecej kasy na nowe auto o tak niesympatycznej nazwie i image'u jak skoda. tjuninkowcy zawykle wola 10- letniego golfa,a zaoszczedzona kase przeznaczaja na pierdzacy wydech i usuwanie klamek :-) natomiast octavia jest w Polsce 1997, a wiec mozna juz kupic sobie za dwadziescia pare i zaczac tjunink. niesłychanie rzadko spotyka sie tuning nowych aut skody. to,ze grini znalazł pare przykładów, nie oznacza,ze to nagminne zjawisko. bo to margines. ciekawostka zoologiczna :-) moim skromnym zdaniem octavia jest bardzo niewdziecznym autem do tuningu. nawet srebrny wlew,czy wielka koncówa wydechu jakos gryza się z tym aute.m wygladaja cokolwiek obciachowo :-) pzdr. Link Zgłoś
Gość: Braził Re: I jeszcze Skody po tjuninku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 18:21 Łojezu! Ale jaja. No nie rób mi tego bez ostrzeżenia!! Mam słabe serce. ;-) p.s. Teraz wiem że i wśród skodziarzy są kretyni. Link Zgłoś
Gość: tyciarek Re: I jeszcze Skody po tjuninku IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.f.INTELINK.pl 16.01.04, 18:29 jestes w stanie rozwinac sa mysl ? Link Zgłoś
Gość: a teraz franc Re: I jeszcze Skody po tjuninku IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 16.01.04, 18:37 z grubsza chodzi o to,ze to nie problem. zobacz: braził ty kretynie. kozi bobku.prosty sznurku. zobacz jak prosto :-) spróbuj wiec moze nastepnym razem poprzeplatac jakies kontrargumenty miedzy czułosci i juz bedzie cacy. Link Zgłoś
Gość: cc Re: A co najbardziej nie pasuje do Fabii? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 20:12 ALU-FELGI!!!!!!!! ;-) PS A usunięcie tej czaszki Barta Simpsona z atrapy w Octavii to dobry pomysł. Popieram taki tjunink. Link Zgłoś