Dodaj do ulubionych

Mini R8 już w drodze

IP: *.cdma.centertel.pl 16.10.09, 10:34
jeśli te cięzkie baterie w podłodze to środek ciężkości będzie najniżej na rynku ;)
+ możliwość sterowania każdym z 4 silników = to auto może być wzorem dla innych marek jeśli chodzi o trzymanie się drogi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wombat Re: Mini R8 już w drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 11:14
      Jedno muszę przyznać: bardzo bardzo ładne.
    • mzyo Re: Mini R8 już w drodze 16.10.09, 11:18
      Silniki elektryczne mają stały moment obrotowy. Dla mnie dyskredytuje to samą ideę auta sportowego. Podziękuję za takie wynalazki.
    • Gość: Frycek Re: Mini R8 już w drodze IP: *.xdsl.centertel.pl 16.10.09, 12:08
      Tak, podziękujesz ale tylko do czasu gdy lans na ekologie pożre wszystkie sportowe marki...
      Moim zdaniem R4 będzie hitem i początkiem sportowych samochodów na prąd, dorównującym tych na benzynę. Cudeńko!
      Pozdrawiam!
    • Gość: fox Re: Mini R8 już w drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 14:07
      @Frycek - poczatkiem to byla Tesla.

Mnie tylko dziwi, czemu nikt nie zrobi hybrydy napedzanej turbodoladowanym silnikiem v6 (np. 3.0 TFSI, jesli juz mowimy o audi) przekazujacym moc na tyl+dwa silniki na przod, kazdy na jedno kolo. To by bylo magiczne auto. Moim zdaniem to wlasnie hybrydy maja najwieksza przyszlosc, laczac zalety obu aut. Moznaby zrobic wiekszy uklon w strone napedu elektrycznego zmniejszajac bak itp itd.
    • Gość: Axton Re: Mini R8 już w drodze IP: *.chello.pl 17.10.09, 08:40
      Audi przedstawia nowe modele szybciej niż jest w stanie zapanować nad ich promocją ;-) Ostatnia kampania reklamowa A5 na bilboardach to jakiś dramat - przynajmnej w mojej okolicy. Wszystko odłazi i generalnie nie zacheca do kontaktu z salonem ;-)

patrz.pl/zdjecia/id/713701
    • Gość: Noo tak Re: Mini R8 już w drodze IP: *.chello.pl 17.10.09, 13:52
      Audi Rulez choć nieco wygniecione ;-)
      img73.imageshack.us/i/banera.jpg/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka