sanka2 11.02.04, 15:38 Ten C-NOTE to przecież MEGANE!!!! Co do qashqai to nie będę się wypowiadać. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: sojomail Re: Nissan Qashqai IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 22.02.04, 00:36 przeciez to sama plyta podlogowa, zreszta nissan to juz prawie renault. Link Zgłoś
Gość: am Re: Nissan Qashqai IP: *.net1254.nj.sprint-hsd.net 22.02.04, 08:32 Tylko w Europie panowie, tylko w Europie - popatrzcie sobie co robi Nissan/Infiniti w USA albo Nissan w Japoni Link Zgłoś
Gość: Pawel Szymanski Re: Nissan Qashqai IP: *.client.comcast.net 04.03.04, 02:46 No wiec wlasnie....w USA pojazdy Nissana wygladaja calkiem inaczej.Wiem bo widze je na codzien,sa naprawde zachwycajace,wystarczy wspomniec o pieknej i ogromnej ARMADZIE ...poprostu cacko!!!Ale i w Europie Nissan wprowadza nowe i ciekawe modele.Qashgai moze sie podobac,nie jest oryginalny ale ma cos w sobie.Dobry silnik. Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Nissan Qashqai IP: *.czluchow.sdi.tpnet.pl 24.04.04, 22:21 Myślę że to strzał w 10. Taka kontrowersyjna stylistyka już się sprawdziła, za przykład można posłużyć się Fordem. Jestem Za. Link Zgłoś