Gość: nero Re: GM likwiduje Hummera IP: 81.219.229.* 25.02.10, 19:30 jakoś za nim płakać nie bede Link Zgłoś
Gość: Ciocia Lodzia Re: GM likwiduje Hummera IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 20:46 badziew dla tłuściochów z małym ptakiem Link Zgłoś
Gość: ...... Re: GM likwiduje Hummera IP: *.wist.com.pl 25.02.10, 20:48 Jedyny prawdziwy Hummer to H1 i kropka, o tutaj -> . Link Zgłoś
Gość: hlip-hlip Re: GM likwiduje Hummera IP: 213.17.128.* 25.02.10, 21:18 Zabierają moją kochaną markę samochodów :( Gdzie ja teraz wstawię 24" felgi ? Do Priusa ? Do Volta ? Precz z ekologią ! Stać mnie na paliwo do niego to komu to przeszkadza ? Przynajmniej uśmiech kasjerek na Orlenie jest bezcenny kiedy tankuje się swojego potwora do pełna :) Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: GM likwiduje Hummera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 21:22 Ciocia Lodzia, a ty pewnie lo... takim tłuściochom. Nie jeździłaś to się nie wypowiadaj Link Zgłoś
Gość: Ciocia Lodzia Re: GM likwiduje Hummera IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 21:34 a ty za mk nij du pe, danielku, pe dałku. Jeździsz uniakiem, albo starą benią e36 i pie rdz isz z emocji w stołęk przed komputerem. Idź spać Link Zgłoś
Gość: hlip-hlip Re: GM likwiduje Hummera IP: 213.17.128.* 26.02.10, 00:47 Nie ma to jak wyżej napisany komentarz przez 14 letnie dziecko z gimnazjum które zazdrości bo jego rodzice mają lanosa a Bmw E36 to jego marzenie i plakat na ścianie <ahhh> :) Link Zgłoś
Gość: jacek Re: GM likwiduje Hummera IP: *.webasto.pl 26.02.10, 08:32 dla uspokojenia emocji polecam opinię z drugiej strony Wielkiej Wody: www.huffingtonpost.com/andy-borowitz/decision-to-stop-making-h_b_475949.html Link Zgłoś
Gość: maniek Re: GM likwiduje Hummera IP: *.elartnet.pl 26.02.10, 08:51 Nie martwta sie wiochmeni z ursynowa,zostaje jeszcze kajen,ku 7,iks pińć etc. bedzie czem po jojka i kaczke do mamusi pojechoć Link Zgłoś
Gość: matt89 Re: GM likwiduje Hummera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 13:39 Miałm kiedyś bliższy kontakt z HUMMEREM i jakoś, ...nie powaliło mnie na kolana. Bardziej chciało mi sie płakać jak można marnować tyle kasy, materiałów i paliwa, zarówno do jego produkcji jak i w czasie użytkowania. Jakość materiałów we wnętrzu, podobna do tych jak w Ładzie Priori. Miejsca mało. Parkowanie, to sztuka. Albo się udaje, albo znajduje piękne odzwierciedlenie na samochodach pozostawionych na parkingu. W terenie lepiej radzi sobie wysłużony Defender. HUMMER, był odzwierciedleniem Stanów Zjednoczonych. Duży, lubiący wydatki, z jakością plastikowej lalki Barbie. Link Zgłoś
scorpinor Re: GM likwiduje Hummera 26.02.10, 21:26 Niestety, ale matt89 ma rację. Humvee nadaje się na wojnę - po to był tworzony i tam jest jego miejsce. Wożenie się Hummerem po bulwarach sensu nie miało za grosz i było szczytem lansiarstwa. Zresztą lepiej, żeby marka się zwinęła niż wpadła w ręce Chińczyków... Link Zgłoś
Gość: RMF Re: GM likwiduje Hummera IP: *.lukman.pl 26.02.10, 23:57 Terenowa to może była pierwsza wersja. Teraz Hummer to zwykły SUV na podwoziu jednego z pick-upów. Tylko obudowę zmienili, by pierwowzór przypominała. Wcale mi nie żal tej pokraki udającej terenówkę. Link Zgłoś
szczepionkiwszczepiajaraka Re: GM likwiduje Hummera 27.02.10, 00:22 Nie ma to jak 100% elektryczny nissan leaf tu w stanach wchodzi za pare miesiecy w europie chyba bedzie tylko mozna o nim pomarzyc Link Zgłoś
pocalujta_wujta Re: GM likwiduje Hummera 27.02.10, 01:18 Wcale nie najwieksze. Autor zapewne nie widzial Chevy Suburbana. Hummer jest oparty o zaledwie platforme Chevy Tahoe czyli mniejszego kuzyna z GM. Polecam nieco wnikliwsze badania na temat amerykanskich SUV. Z USA... (wlasciciel takze SUV ;) Link Zgłoś
pocalujta_wujta Re: GM likwiduje Hummera 27.02.10, 01:22 @Gosc Nie wiem co rozumiesz przez "pawdziwy Hummer". Kazdy z nich jest prawdziwy. Raczej powinienes napisac ze H1 byl prawdziwa terenowka na bardzo trudny teren... bo byl oparty o Humvee a nie o Chevroleta Tahoe jak H2. Jednak H1 i Humvee to nie do konca to samo. Link Zgłoś
mzyo Re: GM likwiduje Hummera 27.02.10, 02:09 Kurcze a jak amerykańscy pseudośpiewacy ze slamsów przesiądą się do Landcruiserów? Będzie jak kiedyś z BMW a dziś z Audi- świetne auta ale kupić takie to..... Z drugiej jednak strony nie martwi mnie koniec Hummer'a. Wojskowe i tak będą produkowane. Link Zgłoś
Gość: FC Re: GM likwiduje Hummera IP: *.b-ras2.prp.dublin.eircom.net 27.02.10, 09:27 > H1 byl prawdziwa terenowka na bardzo trudny teren... W bardzo trudny teren to jest np. samurai i gelenda, H1 nadaje się w zasadzie tylko na pustynie - ze swoją masą za łatwo wkleja w błocie i jest za szeroki na jazdę po lesie. Link Zgłoś
Gość: Gość Re: GM likwiduje Hummera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 09:51 Ta marka obrosła legendą, a niektorzy chcą mieć dla siebie jej kawałek. Nie oceniam źle koleżanek kupujących sobie 5 parę niemal identycznych butów, choć 4 są całkiem dobre, więc nie warto robić osobistych wycieczek po właścicielach hummerów niezależnie od ich wersji. Wielu osobom stylistyka się podoba, H1 trzymają dziś cenę i przyznam, ze mają sporo uroku. Link Zgłoś
Gość: nie lubie amerykan Re: GM likwiduje Hummera IP: *.chello.pl 27.02.10, 10:57 Kolejna dobra wiadomość na początek dnia :) Link Zgłoś
Gość: jełop Re: GM likwiduje Hummera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.10, 15:06 Krótka charakterystyka hummera: 1) niskie walony użytkowe (prócz H1) 2) ekologia/ekonomia pojęcie nie znane 3) słaba dzielność terenowa (prócz H1) 4) przeciętnie wykończony 5) idealny przyciągacz uwagi gawiedzi przed centrum handlowym (takie np. Ferrari można przeoczyć bo jest 2 razy niższe). Na taki samochód zdecyduje się jedynie wybitny fascynata bo obiektywnie samochód zbyt wiele nie oferuje (i to za jaką kasę). Nigdy fascynaci nie przyczynili się do przetrwania produktu danej marki tak więc i w tym przypadku wyszło jak wyszło. Link Zgłoś
Gość: cjk Re: GM likwiduje Hummera IP: 80.72.34.* 27.02.10, 15:43 jelop - w przypadku saaba nacisk fascynatow byl na tyle wysoki ze gm postanowilo jednak sprzedac marke zamiast skonczyc jej zywot Link Zgłoś
Gość: nick Re: GM likwiduje Hummera IP: *.elartnet.pl 03.06.11, 12:31 mam H3 od 2006 roku jest to świetny samochód. Nie zamienił bym się na inny. Mam nadzieję jeździć nim jeszcze długo. A tym wszystkim co tu wypisują głodne kawałki to powiem tak; za 35 lat jak będziecie odkładać kasę to będzie was stać na H3 wtedy pogadamy bidoki bez klasy. Poza tym to zwykłe auto, terenówka. Nie psuje się. Pali trochę trzeba mieć kasę na benzynę, bo gaz w hummerze to obciach. Link Zgłoś