Dodaj do ulubionych

Michelin Challenge Bibendum

IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.10, 20:02
Szkoda ze w tym kole nie zintegrowali jeszcze miejsca siedzącego dla kierowcy, reszta samochodu była by niepotrzebna...
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek Re: Michelin Challenge Bibendum IP: 200.198.113.* 30.05.10, 22:58
      proszę. jak się pomyśli to można....
    • Gość: Azure Re: Michelin Challenge Bibendum IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.10, 00:06
      "Michelin Active Wheel"

Ciekawi mnie tylko ile ten wynalazek waży, bo jeśli więcej niż klasyczny "zestaw" nieresorowany to mamy do czynienia z cudownością marketingu.

Pseudoekologia niech zajmie się walką z prawdziwymi zanieczyszczeniami i korporacjami za tym stojącymi, ciekawe czy wtedy pójdzie im tak łatwo. Co do eko-opon to ważniejsze jest własne bezpieczeństwo niż utopijna wizja uratowania planety.
    • Gość: gość Re: Michelin Challenge Bibendum IP: 94.75.88.* 31.05.10, 10:23
      "opona która jest relatywnie wąska w celu polepszenia wyników aerodynamicznych" Czy na pewno chodziło o opór powietrza ? Może jednak o opory toczenia ?
    • Gość: m Re: Michelin Challenge Bibendum IP: *.centertel.pl 31.05.10, 20:57
      Witam. Miesiąc temu zmieniałem opony w moim Polo z 99r. Szukałem wśród różnych marek...Różnice w cenie między markowymi oponami a tzw. klasą ekonomiczną dochodziły do 300%...Doszedłem do wniosku że nie ma sensu przepłacać i kupiłem Dębice Passio za 91 zł i dostawa gratis...w markowych oponach jakość jest niewiele lepsza a cena dwa-trzy razy większa...do takiego autka jak moje nie ma sensu zakładać opon markowych bo autko ma 60 KM...i tak nie będę nim ostro szalał bo nie mam mocy...
    • Gość: m Re: Michelin Challenge Bibendum IP: *.centertel.pl 31.05.10, 21:05
      szkoda kasy na markowe opony....
    • Gość: Azure Re: Michelin Challenge Bibendum IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.10, 21:45
      Przy takiej mocy to w sumie racja, choć ja jestem w tych sprawach bardzo przezorny, każda guma ( ;P ) ma być zawsze wysokiej jakości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka