Dodaj do ulubionych

Wypożycz sobie Ferrari

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.10, 22:17
100 razy bardziej wolałbym zwiedzać Alpy zza kierownicy Maserati GranCabrio niż z tej obleśniej Italii czy SLS'a.
Obserwuj wątek
    • Gość: Apok Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.echostar.pl 18.06.10, 22:48
      Podpisuję się za Twoją wypowiedzią rękami i nogami:)
    • Gość: Apok Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.echostar.pl 18.06.10, 22:49
      w sęsie pod wyp. gumisia:)
      • dobredowcipy Re: Wypożycz sobie Ferrari 19.06.10, 15:50
        w tej cenie tylko 150 km/dzień a potem 3,5 funta za każdy kilometr. Nie opłaca
        się...
    • Gość: tom Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: 91.150.144.* 18.06.10, 22:50
      A co z ograniczeniami prędkości w Szwajcarii i szwajcarską policją , która poluje na kierowców ?
    • Gość: brerra Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.10, 23:08
      @ gumisia nawet na golfa V nie stać, więc nie wiedzieć po co wypowiada się na temat aut za kierownicą których nigdy nie będzie miał okazji siąść ? Cześ..
    • agamol Re: Wypożycz sobie Ferrari 18.06.10, 23:10
      Trzeba wiedzieć jak i gdzie się jeździć, a i w Szwajcarii się rozpędzisz :)
    • Gość: tiaa Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.acn.waw.pl 18.06.10, 23:16
      Dokładnie , dobre pytanie .
    • Gość: Spuscizna_z_wacka Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.szui.lublin.pl 18.06.10, 23:30
      ta samodzina ma proporcje Peugeota 206...
    • Gość: 123 proba mikrofon Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.77.classcom.pl 19.06.10, 00:26
      Otóż fajniejsza jest przejażdżka moim rowerem w nocy latem po mieście. A te pierdutki z ferrari to chyba dla ciołków co sie naoglaogladali oo7 agenta błąda
    • Gość: Azure Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.10, 00:26
      6 tyś. to nie tak dużo mówiąc szczerze. Za cały dzień z Astonem DBS Volante w Alpach powiedziałbym, że okazja.

"A co z ograniczeniami prędkości w Szwajcarii i szwajcarską policją , która poluje na kierowców ?"
      W wyższych partiach gór nie ma funkcjonariuszy faszystowskiej szwajarskiej policji. Trzeba jednak pilnować miasteczek z ograniczeniem do 50 km/h.
    • Gość: szym Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.10, 09:24
      Super pomysł. Trochę drogi weekend, ale na pewno niezapomniany. Jeśli ktoś może sobie na to pozwolić, czemu nie?
    • Gość: abc Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.182.99.27.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.06.10, 10:24
      w porównaniu do 1000zł za 10km jazdy Lamborghini z "wyjątkowego prezentu" jest to okazja...
    • Gość: Bleee Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.rz.izeto.pl 19.06.10, 12:08
      A czy te samochody mają wykupione AC? Jakby niechcący przykasował takie Ferrari (niekoniecznie z mojej winy) to co wtedy? Będę go spłacał przez 150 lat?
    • Gość: Warsiu Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.chello.pl 19.06.10, 12:12
      Heh są ograniczenia wiekowe, od 23 lat można sobie na takie coś pozwolić i to tylko Mini możecie wziąć w tym wieku. Ciekawiej się robi od 25 roku życia, a te wszystkie perełki typu Maseratti, Ferrari, SLS, czy ekskluzywne limuzyny to od 30 lat ;)
      Ale fakt, okazja!
    • Gość: fakej Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.dclient.hispeed.ch 19.06.10, 12:33
      Pierwsza wypożyczalnia, którą widzę gdzie pożyczając samochód płaci się od osoby.
    • Gość: rozsadny Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.pool.mediaWays.net 19.06.10, 12:56
      wiekszosc napalonych glupcow powinna sie najpierw przygladnac ofercie blizej, zanim zacznie ja wychwalac.
      zobaczcie jak wysokie sa kwoty udzialu wlasnego w przypadku uszkodzenia / kradziezy takiego samochodu. przerastaja znacznie mozliwosci wiekszosci kart kretytowych :)
    • Gość: bj Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 13:42
      fakej: nie rozumiesz angielskiego, to co komentujesz? przecież w cene jest wliczone milion rzeczy dodatkowych, jak choćby jedzenie i noclegi.
    • Gość: fakej Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.dclient.hispeed.ch 19.06.10, 14:33
      bj: Ja tu nic po angielsku napisanego nie widzę. Cena wypożyczenia samochodu 1250 funtów _od osoby_. Czyli jak dwie osoby będą nim jeździły to zużyje się to Ferrari 2x więcej niż jakby jeździła jedna?
      Jak chcę wypożyczyć ferrari to co mnie obchodzi nocleg w jakiejś zuryskiej spelunie i obiad oferowany pewnie w zupełnie innym miejscu niż będę się wówczas znajdował. To może jeszcze żeby bardziej głupio wyglądało dorzucić do tego ferrari paczkę czipsów, zwiedzanie parku Yellowstone z przewodnikiem i bilet na Toy Story 3, cola 40% rabatu.
    • Gość: gość Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.icpnet.pl 19.06.10, 14:40
      topcarrental.pl - mają już od dawna coś takiego, tyle, że w Dubaju!
    • Gość: GOŚĆ Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.icpnet.pl 19.06.10, 14:43
      na stronie polskiej wypożyczalni (TOPCARRENTAL) taka możliwość istnieje od bardzo dawna.
    • Gość: bj Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 14:58
      fakej: Cena od osoby liczona jest dla pakietów z noclegiem i dodatkami. Za wypożyczenie aut jest cena po prostu. Co do Zuryskich spelun - myślę, że ze słomą w butach i tak by Cię tam nie wpuścili :)
      • Gość: fakej Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.dclient.hispeed.ch 19.06.10, 18:26
        Gość portalu: bj napisał(a):

> fakej: Cena od osoby liczona jest dla pakietów z noclegiem i dodatkami. Za wypo
        > życzenie aut jest cena po prostu. Co do Zuryskich spelun - myślę, że ze słomą w
        > butach i tak by Cię tam nie wpuścili :)

No to zacytuj mi tekst w tym artykule albo wskzaż miejsce na tej ich stronie gdzie jest wyraźnie napisane, że "Za wypożyczenie aut jest cena po prostu" - bez pakietu.
    • 1norab Re: Wypożycz sobie Ferrari 19.06.10, 16:06
      Na co dzien od kwietnia do wrzesnia mam cabrio Z 350.Mieszkam w poblizu A-8 Stuttgart-Ulm bez ograniczen lub wspaniale drogi w kolicznych Schwäbische alb.Lepsza frajda i o wiele tansza.
      • volkenban Re: Wypożycz sobie Ferrari 19.06.10, 18:32
        Ferrari fajnie się prowadzi ale mimo wszystko ja bym polecał przejechać się
        Volvo c30 w pełnym wyposażeniu :)
        • stuntman-mark Re: Wypożycz sobie Ferrari 28.06.10, 10:21
          wersja C30 R napewno zaspokoiła by oczekiwania wielu amatorów
          dynamicznej jazdy
    • Gość: Fox Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.06.10, 21:26
      @rozsadny: "Prices are all in Pounds and are a daily guide price for a maximum of 150km per day driving. These rates are inclusive of MAXIMUM Loss, Theft and Damage deductible insurances."

takze cena zawiera ubezpieczenie.
    • Gość: fakej Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.dclient.hispeed.ch 19.06.10, 22:27
      @Fox: Owszem cena zawiera ubezpieczenie, ale dopiero od ?7200.

www.ultimatedrives.net/cars/car_category_detail.php?cat_ID=7
    • Gość: gumiś Re: Wypożycz sobie Ferrari IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 15:40
      @brerra:

Golfem V jeżdżę na co dzień. Pozdrawiam!
      • volkenban Re: Wypożycz sobie Ferrari 28.06.10, 12:02
        Ferrari może i spoko ale moim zdaniem lepiej udać się na jazdę próbną Volvo s60

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka