Dodaj do ulubionych

wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu kobiet

19.03.04, 16:36
Brak świateł na skrzyżowaniu spowodowany ich awarią,to dla niektórych kobiet
problem nie do pokonania.Przynajmniej nie prędko.
Ostatnio widziałem taką Panią,która poprostu zgłupiała na środku skrzyzowania.
Stała i się chyba modliła,bo ruch był spory i trudno było to skrzyżowanie
przejechać nawet doświadczonym kierowcą.
Swoim strachem i paraliżem, przyczyniła się do zakorkowania tego skrzyżowania.
A na marginesie dodam,że widziałem jak w tym samym czasie przejeżdżało kilka
radiowozów krakowskiej drogówki.I co? I nic!!! mieli to w nosie.
Obserwuj wątek
    • Gość: krakus.mp Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k IP: *.ramtel.com.pl 19.03.04, 16:46
      Dodam jeszcze ,że oczywiście nie wszystkie Kobiety mają takie problemy z
      przejazdem prze ruchliwe skrzyżowania.Są panie,które niejednego mężczyznę
      potrfią wprawić w osłupienie swoją zdecydowaną i pewną jazdą.
      pozdrawiam te Panie a tym które mają problemy z jazdą polecam dodatkowe
      godzinki na placu manewrowym.
      • Gość: patyczako Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k IP: *.crowley.pl 19.03.04, 16:53
        Dobrze zes to dopisal bo juz miales grubą kreche u mnie....
        A swoja droga mnie kiedys by przejechal kierowca mezczyzna a to tylko dlatego
        ze ja na przejsciu mialam zielone i przechodzilam a jemu wlaczyla sie zielona
        strzalka i pewnie bardzo sie spieszyl...
        • Gość: nelsonek Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k IP: 80.249.1.* 21.03.04, 09:47
          czytajac Twoje wypowiedzi mozna dojsc do wniosku, ze strasznie nie lubisz facetow. bardzo czesto przewija sie motyw w stylu: "a to i to bylo zle i to wlasnie zrobil facet", albo: "tak wlasnie mysla faceci". czy bylas kiedys facetem, ze wiesz takie rzeczy? i dlaczego caly czas atakujesz "plec brzydka"?
        • drac0 Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 18.04.04, 10:38
          Co do tej drogowki to chyba nie moga karac za to ze jeszcze za dobrze nie
          umiesz jezdzic. NIeprawdaz ?
          Niestety na placu nie nauczysz sie praktyki. trzeba wyjechac na miasto, a tam
          niestety sa skrzyzowania.
          Pozdrawiam
        • kazik102 Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 19.04.04, 15:05
          Gość portalu: patyczako napisał(a):

> Dobrze zes to dopisal bo juz miales grubą kreche u mnie....
          > A swoja droga mnie kiedys by przejechal kierowca mezczyzna a to tylko dlatego
          > ze ja na przejsciu mialam zielone i przechodzilam a jemu wlaczyla sie zielona
          > strzalka i pewnie bardzo sie spieszyl...

Kazdemu sie zdarza
      • troll_mumi Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 19.03.04, 17:04
        Gość portalu: krakus.mp napisał(a):

> ... a tym które mają problemy z jazdą polecam dodatkowe
        > godzinki na placu manewrowym.

Przykro pisać, ale Szanowny Kolega bredzi. Co komu pomoże plac manewrowy? Tu
        trzeba jeździć, jeździć i raz jeszcze jeździć. Jeśli już znasz przepisy, to
        samego "poruszania się" w terenie może nauczyć tylko życie. Często przydaje się
        również znajomość lokalnej topografii - sam mieszkam w pobliżu skrzyżowania, na
        którym po wyłączeniu sygnalizacji świetnej można kręcić film o Apokalipsie...
        Ale tak czy siak, tego na placyku nie nauczą.
        • Gość: krakus.mp Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k IP: *.ramtel.com.pl 19.03.04, 17:33
          Oczywiście ze trzeba jeździć i jeździć! Ale jak widzę kobietę mającą problem z
          właściwym doborem obrotów silnika i synchronizacją pedału sprzęgła (ruszającą
          kangurem),która na dodatek boi się skrzyzowania (bo ma obawy przed zgaśnięciem
          silnika)to powinna poćwiczyć ruszanie i zmiane biegów.A najlepiej to robić na
          placu manewrowym.Częste zatrzymywanie i ruszanie sprawi że nabirze
          wprawy.Dopiero potem można sobie jeździć bez obaw po mieście.Wiele kobiet nie
          jeździ samochodem codziennie (jedno auto w rodzinie).Są nawet takie co jeżdżą
          raz na kilka tygodni.
          Pozdrawiam.
          • patyczako Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 19.03.04, 17:36
            A ja mysle ze tu nic do tego nie ma plec... jesli ktos jest swiezo po zrobieniu
            prawka ...tylko praktyka czyni mistrza... i to we wszystkim...chociaz faceci
            lubią sobie przypisywac ze to oni najlepiej jezdzą...
            • Gość: nelsonek Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k IP: 80.249.1.* 20.03.04, 23:40
              nie mozna powiedziec, moim zdaniem, ze faceci jezdza najlepiej. sa natomiast kobiety, ktorym sie wydaje ze faceci tak mysla (Ty nalezysz do tych osob-jak juz mowilem w innym watku w dyskusji z Toba: wlasnie dlatego nie lubie feministek). bo przeciez nie plec decyduje o umiejetnosciach za kierownica, tylko to co kazdy (zarowno mezczyzna i kobieta) ma pod czaszka.
              • patyczako Do Nelsonka 22.03.04, 23:17
                Nie jestem zadna feministka i nigdy nia nie bylam i nie bede. I radze ci
                uprzejmie odwal sie ode mnie bo mnie irytujesz. A swoja droga jakbys dobrze
                wczytal sie w to co tu igdzies tam wypisujesz zauwazylbys ze sobie zaprzeczasz.
                Poczytaj sobie troche co tu wypisuja tzw faceci - niemal na kazdym kroku
                pokazuja ze to oni sa lepsi. Ja mam to w nosie - bo tu na forum mozna napisac
                wszystko - nie do sprawdzenia - a zycie czesto pisze inne scenariusze. Wiec
                badz tak laskaw i spadaj...
                • Gość: nelsonek Do Patyczako IP: 80.249.1.* 23.03.04, 16:11
                  Pokaz mi miejsce w ktorym atakuje Ciebie? Pokaz mi miejsce w ktorym sobie przecze? Jak znam zycie nie odpowiesz na to pytanie. Probuje Ci pokazac ze nie masz racji (chyba mam do tego prawo?) a Ty probujesz mnie obrazic ("spadaj", "odwal sie"). Nie potrafisz odpowiedziec na argumenty przedstawiane przez innych (bez wzgledu na plec) oto przyklad w ktorym brak odpowiedzi Twojej na argumenty innych (niezaleznie od plci): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=510&w=11429366 Przyjmij do wiadomosci ze ani nie "spadne", ani "nie odwale sie" bo nigdy sie nie przypie.....lem do Ciebie, po prostu nie potrafisz odpowiedziec i obruszasz sie - Twoje prawo, ale juz proba obrazenia innych jest przejawem braku szacunku do innych.

> Poczytaj sobie troche co tu wypisuja tzw faceci - niemal na kazdym kroku
                  > pokazuja ze to oni sa lepsi.

Czyli Twoim zdaniem anonimowe wypisywanie glupot swiadczy o WSZYSTKICH facetach? To tak jakby porownac Twoja wypowiedz do wszystkich kobiet i powiedziec, ze kobiety potrafia tylko obrazac. Nie jestes feministka? Moze nie jestes, ale przedstawiasz poglady typowo feministyczne.
                  i jeszcze jedno: nie pozdrawiam
                  • patyczako Re: Do ... 23.03.04, 18:28
                    No coz wystepuje na tym forum jeszcze pod innym nickiem i tak soie sklada ze
                    wowczas gdy nawet nie przypuszczasz ze jestem kobieta (bo jak kobieta to zaraz
                    feministka) odpowiadasz na moje posty zupelnie innym tonem. Jestes zalosny...
                    • Gość: nelsonek Do Patyczako po raz drugi - nie atakuję Ciebie IP: 80.249.1.* 24.03.04, 08:28
                      zupełnie innym tonem? to tylko Twoje odczucie. Staram się tak dyskutować aby nikogo nie obrazić, i nie wtydaje mi się abym Ciebie obraził. Jeżeli już ktoś kogoś tu obraża, albo przynajmniej próbuje obrażać to właśnie Ty mnie. sama jesteś żałosna. a wiesz czemu? bo obruszyłaś się tylko dlatego, że napisałem, że jestem antyfeministą i nie odpowiedziałaś na ani jeden mój argument. a tak nawiasem mówiąc jak widać skoro występujesz pod innym nickiem to może się zdrzayć, że psujesz opinię facetom. Napisałem że nie lubię feministek tylko dlatego, że prezentujesz takie poglądy i już. Nie trafia do Ciebie nic, ale cóż - jestem facet i właśnie dlatego szowinista. Gratuluję.
          • betty-bt Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 19.03.04, 17:50
            A Ty, Krakus jedna co problem ze skrzyzowaniem miala widziales i zaraz, ze
            wiekszosc...
            A moze ona na imie "wiekszosc" miala? :-)
            • Gość: krakus.mp Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k IP: *.ramtel.com.pl 19.03.04, 19:39
              Zapewniam Cię że w ciągu swojej praktyki zawodowqego kierowcy,widziałem
              dziesiątki kobiet,mających problemy z jazdą,a w zachowaniu na skrzyżowaniach
              przede wszystkim.
              Do napisania tego postu przyczynił się fakt,że wczoraj spędziłem na
              skrzyżowaniu z pięć minut.zanim mogłem je pokonać na skutek korka.
              • beza_beza Re: Nie każdemu jest pisane prowadzenie 19.03.04, 19:48
                pojazdów mechanicznych.
                Nie tylko kobiety mają problemy. Mężczyźni też.
                Do prowadzenia samochodu trzeba mieć predyspozycje.
                Są i tacy, którzy jeździć nigdy się nie nauczą.
                Są i tacy co im się wydaje, że potrafią ale tak nie jest.
              • Gość: cc Re: kobiety z kratką ;-)) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.04, 20:07
                są za to bardzo zdecydowane!
                wczoraj jechaliśmy sobie jakieś 110 km/h, a tu nagle wyrósł obok nas VW Passat
                kombi z kratką (zaczął wyprzedzać bez kierunkowskazów), wyprzedził na ciągłej
                linii przed zakrętem, schował się za kimś, po chwili wyjechał na lewy pas,
                dodał gazu, wyprzedził, zjechał... . Zrobiło się luźniej, więc my też minęliśmy
                tych dwóch i myślimy sobie - jedziemy za nim, będzie jeleniem!
                Niestety, przy 160 km/h na pełnej kolein drodze spasowaliśmy. A jeleń popruł
                dalej.
                W środku siedziały i wyglądały na non-stop zajęte rozmową dwie kobiety w wieku
                ok. 25-30 lat.
                ;-))
              • betty-bt Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 19.03.04, 22:47
                E tam... Jak ja bym pisala o kazdym mezczyznie niemogacym poradzic sobie z
                wlasnym autem, lub przeszkoda na drodze to codziennie bym takie watki
                tworzyla :-)
                Jest od groma facetow co popelniaja podstawowe bledy juz startujac auto z rana,
                a potem udaja sie w droge, ktora wydaje sie za kazdym razem sprawiac im takie
                problemy, jakby conajmniej przez front na pieszo przebiegali :-)

Sa po prostu ludzie, ktorzy prowadzic nie powinni.
                • krakus.mp Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 20.03.04, 01:12
                  betty-bt napisała:

> E tam... Jak ja bym pisala o kazdym mezczyznie niemogacym poradzic sobie z
                  > wlasnym autem, lub przeszkoda na drodze to codziennie bym takie watki
                  > tworzyla :-)
                  > Jest od groma facetow co popelniaja podstawowe bledy juz startujac auto z
                  rana,
                  >
                  > a potem udaja sie w droge, ktora wydaje sie za kazdym razem sprawiac im takie
                  > problemy, jakby conajmniej przez front na pieszo przebiegali :-)
                  >
                  > Sa po prostu ludzie, ktorzy prowadzic nie powinni.
                  >

Mężczyzn za kółkiem jest o wiele więcej niż kobiet.
                  Nie każdy człowiek ma predyspozycje do prowadzenia samochodu.
                  Ale tak się składa,że Kobiety nie przywiązują wagi do poprawnego prowadzenia
                  samochodu.Na ulicy zachowują się bezmyślnie i egoistycznie.Często nie potrafią
                  jeździć "czytelnie" tzn.należycie sygnalizować swoje zamiary,jeździć swoim
                  pasem,odpowiednio pokonywać zakręty itd.
                  Powtarzam,że są na świecie Kobiety jeżdżące perfekcyjnie i z głową.Ale to
                  wyjatki jak np. znakomita mistrzyni kierownicy,Michel Mouton czy Jutta
                  Klaischmith (chyba tak się to pisze).
                  • betty-bt Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 20.03.04, 12:00
                    Eh.. Czasem jak cos napiszesz, to wydaje mi sie, ze to nie mozesz byc Ty, ale
                    Twoj syn dorwal sie do komp. Nie ma co dyskutowac z argumentacja na poziomie
                    nastolatka.
                    • krakus.mp Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 20.03.04, 12:28
                      betty-bt napisała:

> Eh.. Czasem jak cos napiszesz, to wydaje mi sie, ze to nie mozesz byc Ty, ale
                      > Twoj syn dorwal sie do komp. Nie ma co dyskutowac z argumentacja na poziomie
                      > nastolatka.
                      >

Ulżyło Ci? To dobrze!
                      Twoje argumenty są na bardzo wysokim poziomie, więc moje przy nich wydają się
                      malutkie.
                  • p-iotr Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 24.03.04, 09:19
                    krakus.mp napisał:

> Mężczyzn za kółkiem jest o wiele więcej niż kobiet.
                    > Nie każdy człowiek ma predyspozycje do prowadzenia samochodu.

Prawda

> Ale tak się składa,że Kobiety nie przywiązują wagi do poprawnego prowadzenia
                    > samochodu.

Skad taki wniosek?

> Na ulicy zachowują się bezmyślnie i egoistycznie.

Nieprawda. To cechy obu plci. Ta druga jest nawet bardziej meska.

> Często nie potrafią jeździć "czytelnie" tzn.należycie sygnalizować swoje .
                    > zamiary,jeździć swoim pasem,odpowiednio pokonywać zakręty itd.

Dotyczy obu plci.

Wiesz co panie Krakus? Cos tam chciales napisac, nawet probowales byc dowcipny,
                    ale niespecjalnie wyszlo.. Wyjedz na wakacje, odpocznij..

pzdr
            • sympatico.ca Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 19.03.04, 20:18
              betty-bt napisała:

> A Ty, Krakus jedna co problem ze skrzyzowaniem miala widziales i zaraz, ze
              > wiekszosc...
              > A moze ona na imie "wiekszosc" miala? :-)

No wlasnie,ja ciongasz druta na BP to nie znaczy ze wszystkie ciongaja,hehe
              • betty-bt Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 19.03.04, 22:55
                Pogadalabym z Toba o seksie (bo strasznie prosisz), ale w obawie o cienki
                naskorek na Twoim miesniu, ktory zdzierasz po kazdym moim poscie, nadwyrezajac
                sobie przy tym nadgarski, powstrzymam sie.
                Kurujesz sie potem jakis czas i smutno jest bez trolli na forum :-)
                • sympatico.ca Betty... 19.03.04, 23:31
                  Dlaczego piszesz notorycznie motorzysta zamiast motocyklista,gdyby nie bylo o
                  tym motocyklu to bym pomyslal,ze chodzi ci o motorniczego i tramwaj
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14718&w=11455458&a=11461357
                  • betty-bt Re: Betty... 20.03.04, 12:07
                    Moze i nie jest poprawnie, bo motorzysta obsluguje maszyny na statkach, ale z
                    motorniczym tez niewiele ma wspolnego.

99, zmiana raczki? :-)
            • krakus.mp Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 20.03.04, 01:13
              betty-bt napisała:

> wiekszosc...
              >
              Tjaaa!
            • krakus.mp Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 20.03.04, 11:55
              betty-bt napisała:

> wiekszosc...
              >

Nie napisałem że większość,tylko że wiele!
              Czytaj uważnie to co piszą inni.
              • betty-bt Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 20.03.04, 12:02
                Juz dobrze, dobrze. Nie denerwuj sie. Tocz swoja wojne. Juz sie nie wtracam.
      • Gość: ji Pokaz mi te panie IP: 62.29.248.* 19.03.04, 22:42
        Tere-fere...
        Kobiety sa beznadziejnymi kierowcami poniewaz ruch uliczny wymaga ciaglego
        podejmowania decyzji i planowania.
        Nawet naukowcy wykazali niezbicie ze kobiety sa w tej dziedzinie ewidentnie
        slabsze niz mezsczyzni.
        Na drodze trzeba miec zaplanowane kilka sekund do przodu, baby nawet w danej
        chwili nie wiedza co chcialyby zrobic...
        • Gość: ji Re: Pokaz mi te panie IP: 62.29.248.* 19.03.04, 22:45
          i jeszcze przyklady dla feministycznych ideowcow:

- szachy; kobiety maja oddzielne zawody a poziom tam raczej nie jest wyzszy :-)
          - zawody szybowcowe; kobiety startuja oddzielnie (sily nie wymaga sterowanie
          szybowcem) :-)
          • Gość: Fakir Re: Pokaz mi te panie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 23:20
            W pełni popieram przedmówce. Dodam jeszcze od siebie jeden przykład.

Profesjonalne inwestowanie na giełdach - zawód który polega niemal wyłącznie na
            szybkim podejmowaniu decyzji. Ponad 95% inwestorów stanowią mężczyźni.

Kobiety pracują w tym zawodzie jedynie przy zarządzaniu długoterminowymi
            portfelami, czyli tam gdzie podejmowanie szybkich decyzji nie jest konieczne.
            • Gość: krakus.mp Kobiety potrafią dobrze rządzić.... IP: *.ramtel.com.pl 19.03.04, 23:58
              ...zwłaszcza w domu!:)))
              A tak powaznie,to kobiety są bardzo dobrymi handlowcami i czasem też sprawdzają
              się na kierowniczych stanowiskach.
              Ale niestety,panie często nie radzą sobie w dziedzinach,wymagających refleksu i
              odwagi.Są wyjątki,ale nieliczne.
              Jak chodzi o kłopoty na skrzyżowaniach (tych skomplikowanych i ruchliwych)to
              właśnie brak refleksu i zdolności oceny sytuacji jest przyczyną długiego
              oczekiwania na możliwosć przejazdu.
              Panie natomiast prowadzą samochody spokojniej od mężczyzn i kulturalniej.
              • Gość: natalia Re: Kobiety potrafią dobrze rządzić.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.04, 19:07
                wiesz .... dlatego wiecej wypadków powodują meczyźni kobieta sie zastanowi a
                facet leci bez zastanowienia sie. zgadzam sie jednak ze nie które kobiety nie
                powinny mieć wydanych prawo jazdy.Ale znam parę takich kobiety co jazde autem
                mają we krwi pozd
                • krakus.mp Re: Kobiety potrafią dobrze rządzić.... 28.03.04, 01:10
                  Gość portalu: natalia napisał(a):

> wiesz .... dlatego wiecej wypadków powodują meczyźni kobieta sie zastanowi a
                  > facet leci bez zastanowienia sie. zgadzam sie jednak ze nie które kobiety nie
                  > powinny mieć wydanych prawo jazdy.Ale znam parę takich kobiety co jazde autem
                  > mają we krwi pozd
                  Witam.
                  Uważam że do prowadzenia samochodu trzeba mieć talent albo się go wyuczyć.
                  Każdy człowiek,czy to mężczyzna czy kobieta,jak nie będzie miał do tego
                  predyspozycji to w zyciu dobrze nie będzie jeździł.
                  Prawdą jest że kobiety jeżdżą bardziej rozważnie od mężczyzn,ale też bardziej
                  nbojaźliwie.Już nioe chcę się narażać Paniom (zwłaszcza jednej Pani) i toczyć
                  tę dyskusję.Prawda leży po środku i kazda ze stron ma wiele argumentów za i
                  przeciw.Niech tylko każda z Pań odpowie sobie sama na pytanie: jaki jestem
                  kierowcą? A potem wyciągnie z tego wniosek.
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: natalia Re: Kobiety potrafią dobrze rządzić.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 17:07
                    ALE panowie też powinni sobie odpowiedzić na to pytanie :)) pozdrawiam zgadzam
                    sie że jest duża za jak i przeciw
    • krakus.mp Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 17.04.04, 22:29
      Witam.
      Nie mogę się powstrzymać, aby nie napisać dalszego ciągu tego wątku.
      Dzisiaj widziałem jak śliczna blondyneczka wturlała się na środek skrzyżowania
      wprost pod tramwaj.Na szczęście skończyło sie na uszkodzeniu samochodu!
      To tak na potwierdzenie tego,co pisałem wcześniej.jak światełek brak,to dla
      niektórych problem!
      Pozdrawiam.
      • Gość: Michal Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k IP: *.fornfyndet.se 18.04.04, 11:06
        Tylko, prosze sie nie smiac.
        Witajcie,
        Poruszacie koledzy fajny problem.Powiem krotko w Skåni jak wylacza swiatla na
        skrzyzowaniu praktycznie ruch staje.Szwedzi sa ostrozni i jeden czeka na
        drugiego,natomiast inne narodowosci jak
        polacy,niemcy,rosjanie,czesi ,wegrzy,wlosi,francuzi zaden problem automatycznie
        stosuja zasade prawej strony i ruch rusza potem szwedzi sie przygladaja i z
        wrazenia malo co pod siebie nie robia,widac te przerazenie w oczach
        przejezdzaja skrzyzowanie.
        Czego dowodzi ten post? Kobiety sa przewidujace i ostrozne.
        Pzdr.Michal
        P.S a ta blondynka pod tramwaje no niedosc ze miala pietra to jeszcze totalnie
        glowe stracila.
        • Gość: Ania Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 15:42
          To takze problem dla podstarzałych panów z zerową percepcją i zbyt pewnych
          siebie młokosów w gratach z przyciemnionymi szybami....
          • krakus.mp Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k 18.04.04, 23:26
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> To takze problem dla podstarzałych panów z zerową percepcją

Witam.
            Tak! Nie ma nic gorszego na drodze od starego dziadka "kaszkieciarza" w maluchu
            (czasem w Skodzie w 105 lub Trabancie)!!!

i zbyt pewnych
            > siebie młokosów w gratach z przyciemnionymi szybami....

Myślisz o kretynach w pseudo stuningowanych rupieciach?
            Zgadzam się! Oni są gorsi od blomdynek i kaszkieciarzy razem wziętych.
    • Gość: hipa Re: wyłączona sygnalizacja to problem dla wielu k IP: *.acn.waw.pl 19.04.04, 01:11
      ja ja widzialam faceta ktory stal na wylaczonych swiatlach po mojej prawej
      stronie i w dodatku na drodze z pierwszenstwem przejazdu i sie wsciekal ze nie
      jade i co ty na to
    • Gość: buahahaha te kobiety to wasze zony, albo kochanki IP: *.dialsprint.net 19.04.04, 03:12
      wy palanty co wy za baby macie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka