Gość: lolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 10:03 Wow na USA nowy model napędzany na zwykłe paliwo, nie hybryda albo całkowity elektryk ? Szaleństwo :-) -------------------- trynid.pl - auta na stokach u dealerów Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kość Re: Nowy Nissan Quest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 11:55 wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale to auto jest straasznie brzydkie... Link Zgłoś
Gość: m Re: Nowy Nissan Quest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 12:10 Nowy samochód jest lepszy, bo nie trzeba go naprawiać co tydzień. Chociaż w garażu u Tadka naprawiałem swoje polo za 1/4 ceny części z ASO to i tak wyliczyłem, że używany się nie opłaca. Teraz będę kupował tylko nowe! Link Zgłoś
Gość: honda Re: Nowy Nissan Quest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 12:39 @m, czyli kupisz nowe polo? hahahaha Auto jest dość brzydkie jak dla mnie, bardziej na karawan niż rodzinne wyjazdy, no ale jak ktoś z góry był łaskaw zauważyć - o gustach się nie dyskutuje Link Zgłoś
Gość: ala Re: Nowy Nissan Quest IP: *.as.kn.pl 09.08.10, 19:42 ta skrzynia tak dziwnie???? Link Zgłoś
Gość: Wiesiek__ Re: Nowy Nissan Quest IP: *.radom.vectranet.pl 09.08.10, 22:50 pacanie, przecież to automat to może być nawet wajcha na suficie, i tak operujesz nią sporadycznie Link Zgłoś
chopper_rs Re: Nowy Nissan Quest 10.08.10, 11:20 Jest okropne, ale w USA się pewnie spodoba. Link Zgłoś