Gość: Gość Re: BMW X3 | Pierwsza jazda IP: *.acn.waw.pl 01.01.11, 23:39 Przejechałem się testowo X3-ką dieselem z automatem w piątek. W sumie godzina jazdy po Warszawie. Bardzo przyjemny samochód, ale w wersji dającej jakiś cień komfortu osiągamy 216 tys. zl. Przyspieszenie nie rzuciło mnie na kolana. Za to spalanie - owszem. Przyspieszenie sprawdziłem dwa razy, przez pozostały czas jeździłem normalnie, razem z innymi uczestnikami ruchu (po Warszawie). Średnio wyszło 11,6.... Link Zgłoś
Gość: nAGA Re: BMW X3 | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 12:57 czy nie uwazacie- ze jest to wyjatkowo nudne auto? Link Zgłoś
Gość: nAGA Re: BMW X3 | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.11, 13:00 TAKI NUDNY golf od emerytk, albo podle audi A6 obecnej generacji.. szkoda ze bmw zatracilo swoj charakter z poprzedniej PIATKI, no ale coz dziela poprzedniego nadwornego stylisty w chwili premiery tez nie zdobywaly pochlebnych recenzji... CHRIS wroc:)!!! Link Zgłoś
Gość: fatal Re: BMW X3 | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 11:33 Strasznie obciachowa stylistyka nadwozia. Retro-styl. Coś takiego może podobac się tylko emerytom. Przeciez ta bryla jest identyczna jak starego modelu. Dodano tylko jakies przetloczenia i kanciki - jakby starą babę uszminkować. Powinni sprzeadawac razem z walonkami (bo do garnituru ie pasuje). A zeby bylo smieszniej to już zadna tam niemiecka czy austriacka produkcja, tylko murzynska (USA) gdzie cena tego czegos jest dwa razy nizsza. Link Zgłoś
Gość: raaz Re: BMW X3 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.11, 23:43 ogólnie bardzo ładny, ale dlaczego takie małe kółka tam pakują?? (17 i 18tki...) audi Q5 ma znacznie większe (i większy profil) i wygląda potężnie/masywnie - tak jak SUV (nawet mały ) powinien wyglądać. Link Zgłoś
Gość: tomato Re: BMW X3 | Pierwsza jazda IP: *.netcity.pl 26.01.11, 11:39 Gdy wybierałem auto dla siebie ponad rok temu, zastanawiałem się czy czekać na X3 czy kupić już coś teraz (grudzień 2009). Wybrałem Q5 i patrząc na nową X3 nie żałuję. A co do spalania to naprawdę myślicie, że wydając 200tyś zwraca się na to uwagę? Link Zgłoś
dany_28 Re: BMW X3 | Pierwsza jazda 05.02.11, 01:36 A dlaczego ludzie kupują hybrydy ? Wydając 200 też można myśleć o spalaniu, a także o innych codziennych sprawach jak łatwość wsiadania dzieci na tylny rząd siedzeń, czy próg załadunku. Dodatkowo BMW "zachęca" żeby się przejmować spalaniem, bo podaje jakieś bajeczne dane, chwali się odzyskiem energii z hamowania, systemami wyłączania silnika na światłach itp wiec nic dziwnego ze ludziska chcą wiedzieć jak to wygląda w praktyce Link Zgłoś