Dodaj do ulubionych

hej szrociarze

13.03.11, 17:45
jedzcie do Japonii! Tyle fur do zrobienia na cacy. Wystarczy tylko do Anglii przywiezc i pojda jak swieze buleczki.
Obserwuj wątek
    • kontik_71 Re: hej szrociarze 13.03.11, 17:57
      raczej malo dowcipne..
    • fuiio kto to mowi? 13.03.11, 18:41
      posiadacz daci logan z polskiego saluuunu lub skody fabii 1.2 htp czyli nie szrociarz jezdzonej po rownych polskich autostradach na najlepszym paliwie swiata.Idz lepiej zadawac szacun na blokach ze swoja padaka miast bredzic.
      • soulshunter2 Re: kto to mowi? 13.03.11, 20:05
        Jakaz doglebna analiza osobowosci. Chlopie talent normalnie marnujesz, stawiaj tarota za kase albo sobie spraw szklana kule. Co do samochodu - nie posiadam w ogole.
        • szymizalogowany To na ch... tu piszesz? 13.03.11, 20:13
          nie masz fury to spie...j na forum o rowerach
          • jureek Re: To na ch... tu piszesz? 13.03.11, 20:18
            szymizalogowany napisał:

> nie masz fury to spie...j na forum o rowerach

A skąd wiesz, że ma rower?
            Nie wiedziałem, że za ciecia tu robisz, Szymi.
            Ja też nie mam własnego samochodu, ale ani mi się śni, żeby przestać tu pisać.
            I co mi zrobisz?
            Jura
            • szymizalogowany Re: To na ch... tu piszesz? 13.03.11, 20:32
              zara sie okarze ze na tym forum samochod ma dwie osoby z czego jedna jestem ja hehe

to jak wy zyjecie bez samochodu, np jak sie wodka skonczy i trzeba skoczyc do spozywczego przez las 2 km to co na piechote idziecie hehe?
              • jureek Re: To na ch... tu piszesz? 13.03.11, 20:39
                szymizalogowany napisał:

> to jak wy zyjecie bez samochodu, np jak sie wodka skonczy i trzeba skoczyc do s
                > pozywczego przez las 2 km to co na piechote idziecie hehe?

A to w Twoich stronach taksówkarze nie oferują usług dostawy płynów?
                Jura
              • swan_ganz Re: To na ch... tu piszesz? 13.03.11, 21:03
                zara sie okarze ze na tym forum samochod ma dwie osoby z czego jedna jestem ja

nie denerwuj się szymek; wszyscy i tak juz wiedzą, ze twoja tojota jest przedpotopowa więc nikt ci nie zarzuci, ze się na nieszczęściu skośnookich odkuwasz... :-)
          • soulshunter2 Re: To na ch... tu piszesz? 14.03.11, 11:14
            Kolega trafil tutaj z ktorego forum, woźnica polski czy forum ogrodniczego podforum buraki?
          • lapufkasz Re: To na ch... tu piszesz? 14.03.11, 12:06
            Nie musze ci chyba szymi na jakim forum twoja osoba powinna byc obowiazkowo

Po tych twoich opowiesciach z mchu i paproci o gruntach pod autostrady, analizach cen paliw i chwaleniem sie nowymi felgami w wrzesniu z sniegiem w tle - to ja cie widze tu

schizofrenia.evot.org/viewforum.php?f=21
    • fuiio Marzyciel 14.03.11, 11:35
      ot marzyciel sie znalazl.Nie jestes tu jedyny.Jak dorosniesz to zawsze bedziesz mogl sobie kupic logana na raty,jesli bedzie cie stac oczywiscie na takie "cacko" A poki co widze,ze probujesz nadrabiac kompleksy dykutujac ze sporo madrzejszymi od siebie.Czyzbys chcial odreagowac kompleksy zwiazane z podrozowaniem MPK,PKP??
      • soulshunter2 Re: Marzyciel 14.03.11, 12:55
        A widzisz i tu sie mylisz. Dawniej i jeszcze wielu ludzi dzisiaj uwazalo i uwaza, ze posiadanie samochodu to luksus. Ja smiem twierdzic, ze jesli nie musisz miec samochodu to jest wlasnie prawdziwy luksus. Luksusem jest mozliwosc nie stania w korkach, nie otrzymywania listow z ubezpieczalni zaczynajacych sie od frazy " Z przykroscia zawiadamiamy, ze Panska stawka ubezpieczenia ulegla zmianie..." itd, itp. Przemysl to sobie na spokojnie. Dla wyjasnienia z domu do pracy, na zakupy, do kina czy teatrow mam gora 30 min. na piechote. Pomarzyc, nie?
        • simr1979 Re: Marzyciel 14.03.11, 13:02
          soulshunter2 napisał:

> Pomarzyc, nie?

Nie. Powspółczuć.

Współczuję każdemu autofobowi.

I szymiemu też - ilekroć się na niego natykam, mam wrażenie, że nadaje z 6-osobowej celi 2x3 metry...

• swan_ganz Re: Marzyciel 14.03.11, 13:11
            > Nie. Powspółczuć.

dlaczego chcesz współczuć ludziom nie mającym własnych aut? W obecnej sytuacji drogowej (sieć dróg, kultura jazdy użytkowników , retrykcje policyjne itd.) gdybym nie musiał jeździć co chwila po POlsce to żadna siła by mnie nie zmusiała bym sobie samochód kupił...Bo i po co?
            Są wypozyczalnie aut, sa taksówki, jest wreszcie komunikacja miejska więc w zasadzie nie ma realnie uzasadnionej potrzeby posiadania auta na własność
            • jureek Re: Marzyciel 14.03.11, 13:47
              swan_ganz napisał:

> Są wypozyczalnie aut, sa taksówki, jest wreszcie komunikacja miejska więc w zas
              > adzie nie ma realnie uzasadnionej potrzeby posiadania auta na własność

Pod warunkiem, że się mieszka w mieście, bo komunikacja zbiorowa poza aglomeracjami, to jedna wielka katastrofa. Dlatego paradoksalnie w moim domu w Polsce, gdzie przebywam najwyżej parę tygodni w roku stoi sobie w garażu samochód i czeka na mnie, gdy przyjadę, a tam, gdzie mieszkam i pracuję przez większość roku, doskonale obywam się bez auta.
              Opłaca mi się takie rozwiązanie, bo koszty stałe utrzymania samochodu są w Polsce wciąż relatywnie niskie, a wypożyczalni relatywnie wysokie.
              Jura
              • billy.the.kid Re: Marzyciel 14.03.11, 16:42
                to w dacii logan nie ma 4 kółek???
              • swan_ganz Re: Marzyciel 14.03.11, 17:23
                no tak; warunkiem niezbędnym jest mieszkanie w mieście badź na jego obrzeżach... Ja np; do pętli autobusowej w Wilanowie mam jakieś 600 metrów wiec na brak auta mógłbym sobie pozwolić... I kiedyś sobie na to pozwolę...:-)

Popatrz teraz na mnie; właśnie jadę sobie pociągiem do Krakowa, ciągnę browara i klepię na forum bo zamiast walczyć z innymi o życie na polskich drogach to wolę święty spokój... Jedyne ryzko jakie jest w moim przypadku związane z odstawieniem samochodu to zagrożenie alkoholizmem no ale jest ryzko to jest zabawa, nie? A poza tym; kazdy powinien mieć jakies hobby...
        • fuiio Re: Marzyciel 14.03.11, 18:49
          ojtam ojtam
          ja do teatru mam 500m ,do metra tylez samo ,do kina, deczko dalej.W korkach fakt-czasem stoje ale bez przesady ,poza tym mam motocyklet jak pogoda sprzyja wiec w korku stac nie musze.W sumie jak pomysle,ze zamiast gdzies jechac mozna poprzestac na jak oni tancza czy spiewaja oraz tancu z gwiazdami na lodzie i innymi superatrakcyjnymi programami zwlaszcza z jebiszem to zaczynam sie kombinowac ,ze ludzie odmozdzeni moga byc szczesliwsi od mniejszosci.
          • fuiio Sorki za 14.03.11, 18:50
            "sie kombinowac" ale to mix 2 wersji i niedopatrzenie..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka