soulshunter2 13.03.11, 17:45 jedzcie do Japonii! Tyle fur do zrobienia na cacy. Wystarczy tylko do Anglii przywiezc i pojda jak swieze buleczki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
fuiio kto to mowi? 13.03.11, 18:41 posiadacz daci logan z polskiego saluuunu lub skody fabii 1.2 htp czyli nie szrociarz jezdzonej po rownych polskich autostradach na najlepszym paliwie swiata.Idz lepiej zadawac szacun na blokach ze swoja padaka miast bredzic. Link Zgłoś
soulshunter2 Re: kto to mowi? 13.03.11, 20:05 Jakaz doglebna analiza osobowosci. Chlopie talent normalnie marnujesz, stawiaj tarota za kase albo sobie spraw szklana kule. Co do samochodu - nie posiadam w ogole. Link Zgłoś
szymizalogowany To na ch... tu piszesz? 13.03.11, 20:13 nie masz fury to spie...j na forum o rowerach Link Zgłoś
jureek Re: To na ch... tu piszesz? 13.03.11, 20:18 szymizalogowany napisał: > nie masz fury to spie...j na forum o rowerach A skąd wiesz, że ma rower? Nie wiedziałem, że za ciecia tu robisz, Szymi. Ja też nie mam własnego samochodu, ale ani mi się śni, żeby przestać tu pisać. I co mi zrobisz? Jura Link Zgłoś
szymizalogowany Re: To na ch... tu piszesz? 13.03.11, 20:32 zara sie okarze ze na tym forum samochod ma dwie osoby z czego jedna jestem ja hehe to jak wy zyjecie bez samochodu, np jak sie wodka skonczy i trzeba skoczyc do spozywczego przez las 2 km to co na piechote idziecie hehe? Link Zgłoś
jureek Re: To na ch... tu piszesz? 13.03.11, 20:39 szymizalogowany napisał: > to jak wy zyjecie bez samochodu, np jak sie wodka skonczy i trzeba skoczyc do s > pozywczego przez las 2 km to co na piechote idziecie hehe? A to w Twoich stronach taksówkarze nie oferują usług dostawy płynów? Jura Link Zgłoś
swan_ganz Re: To na ch... tu piszesz? 13.03.11, 21:03 zara sie okarze ze na tym forum samochod ma dwie osoby z czego jedna jestem ja nie denerwuj się szymek; wszyscy i tak juz wiedzą, ze twoja tojota jest przedpotopowa więc nikt ci nie zarzuci, ze się na nieszczęściu skośnookich odkuwasz... :-) Link Zgłoś
soulshunter2 Re: To na ch... tu piszesz? 14.03.11, 11:14 Kolega trafil tutaj z ktorego forum, woźnica polski czy forum ogrodniczego podforum buraki? Link Zgłoś
lapufkasz Re: To na ch... tu piszesz? 14.03.11, 12:06 Nie musze ci chyba szymi na jakim forum twoja osoba powinna byc obowiazkowo Po tych twoich opowiesciach z mchu i paproci o gruntach pod autostrady, analizach cen paliw i chwaleniem sie nowymi felgami w wrzesniu z sniegiem w tle - to ja cie widze tu schizofrenia.evot.org/viewforum.php?f=21 Link Zgłoś
fuiio Marzyciel 14.03.11, 11:35 ot marzyciel sie znalazl.Nie jestes tu jedyny.Jak dorosniesz to zawsze bedziesz mogl sobie kupic logana na raty,jesli bedzie cie stac oczywiscie na takie "cacko" A poki co widze,ze probujesz nadrabiac kompleksy dykutujac ze sporo madrzejszymi od siebie.Czyzbys chcial odreagowac kompleksy zwiazane z podrozowaniem MPK,PKP?? Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Marzyciel 14.03.11, 12:55 A widzisz i tu sie mylisz. Dawniej i jeszcze wielu ludzi dzisiaj uwazalo i uwaza, ze posiadanie samochodu to luksus. Ja smiem twierdzic, ze jesli nie musisz miec samochodu to jest wlasnie prawdziwy luksus. Luksusem jest mozliwosc nie stania w korkach, nie otrzymywania listow z ubezpieczalni zaczynajacych sie od frazy " Z przykroscia zawiadamiamy, ze Panska stawka ubezpieczenia ulegla zmianie..." itd, itp. Przemysl to sobie na spokojnie. Dla wyjasnienia z domu do pracy, na zakupy, do kina czy teatrow mam gora 30 min. na piechote. Pomarzyc, nie? Link Zgłoś
simr1979 Re: Marzyciel 14.03.11, 13:02 soulshunter2 napisał: > Pomarzyc, nie? Nie. Powspółczuć. Współczuję każdemu autofobowi. I szymiemu też - ilekroć się na niego natykam, mam wrażenie, że nadaje z 6-osobowej celi 2x3 metry... Link Zgłoś
swan_ganz Re: Marzyciel 14.03.11, 13:11 > Nie. Powspółczuć. dlaczego chcesz współczuć ludziom nie mającym własnych aut? W obecnej sytuacji drogowej (sieć dróg, kultura jazdy użytkowników , retrykcje policyjne itd.) gdybym nie musiał jeździć co chwila po POlsce to żadna siła by mnie nie zmusiała bym sobie samochód kupił...Bo i po co? Są wypozyczalnie aut, sa taksówki, jest wreszcie komunikacja miejska więc w zasadzie nie ma realnie uzasadnionej potrzeby posiadania auta na własność Link Zgłoś
jureek Re: Marzyciel 14.03.11, 13:47 swan_ganz napisał: > Są wypozyczalnie aut, sa taksówki, jest wreszcie komunikacja miejska więc w zas > adzie nie ma realnie uzasadnionej potrzeby posiadania auta na własność Pod warunkiem, że się mieszka w mieście, bo komunikacja zbiorowa poza aglomeracjami, to jedna wielka katastrofa. Dlatego paradoksalnie w moim domu w Polsce, gdzie przebywam najwyżej parę tygodni w roku stoi sobie w garażu samochód i czeka na mnie, gdy przyjadę, a tam, gdzie mieszkam i pracuję przez większość roku, doskonale obywam się bez auta. Opłaca mi się takie rozwiązanie, bo koszty stałe utrzymania samochodu są w Polsce wciąż relatywnie niskie, a wypożyczalni relatywnie wysokie. Jura Link Zgłoś
swan_ganz Re: Marzyciel 14.03.11, 17:23 no tak; warunkiem niezbędnym jest mieszkanie w mieście badź na jego obrzeżach... Ja np; do pętli autobusowej w Wilanowie mam jakieś 600 metrów wiec na brak auta mógłbym sobie pozwolić... I kiedyś sobie na to pozwolę...:-) Popatrz teraz na mnie; właśnie jadę sobie pociągiem do Krakowa, ciągnę browara i klepię na forum bo zamiast walczyć z innymi o życie na polskich drogach to wolę święty spokój... Jedyne ryzko jakie jest w moim przypadku związane z odstawieniem samochodu to zagrożenie alkoholizmem no ale jest ryzko to jest zabawa, nie? A poza tym; kazdy powinien mieć jakies hobby... Link Zgłoś
fuiio Re: Marzyciel 14.03.11, 18:49 ojtam ojtam ja do teatru mam 500m ,do metra tylez samo ,do kina, deczko dalej.W korkach fakt-czasem stoje ale bez przesady ,poza tym mam motocyklet jak pogoda sprzyja wiec w korku stac nie musze.W sumie jak pomysle,ze zamiast gdzies jechac mozna poprzestac na jak oni tancza czy spiewaja oraz tancu z gwiazdami na lodzie i innymi superatrakcyjnymi programami zwlaszcza z jebiszem to zaczynam sie kombinowac ,ze ludzie odmozdzeni moga byc szczesliwsi od mniejszosci. Link Zgłoś