josner Re: Przykład oszusta na Otomoto 14.03.11, 09:16 otomoto.pl/index.php?sect=contact Auta przekręciarzy z Nigerii, czyli najdroższe zdjęcia aut w formacie jpg na otomoto :) Link Zgłoś
szela81 Re: Przykład oszusta na Otomoto 14.03.11, 12:56 prawo podparcia ledzwiowego, elektrycznie regulowane siedzenie kierowcy, przechowywanie / schowek pod siedzeniem, przednia lewa + prawa, mitDoppelverriegelung centrum, zajebiste wyposazenie, sa jeszcze "okna" no taki wypas ze warto kupowac, auto z oknami :) ciekawe ze ktos sie musi na to nabierac skoro im sie chce to robic...i to jest smutne Link Zgłoś
josner no i po sprawie 15.03.11, 07:46 Otomoto wycięło ogłoszenia Kalego. Miło, że chłopaki tak szybko reagują. Link Zgłoś
mowiono.mi.ze.to.on Właśnie dostałem wiadomość :) 16.03.11, 10:31 Hello, Thank you for your interest. I have to tell you that the car is located in London/England, as you have probably already seen, I decided to lower the price, to avoid wasting time with negotiations and find a buyer as soon as possible. The car is European version with the steering wheel original on the left side, in excellent condition, never involde in any accidents, the engine works perfectly, it has the sevice book and all papers, REAL km, and all the other options. I would like to finish the deal face to face if you can come to London. I offer and ask seriousity so if you are still interested in purchasing my car I will wait your reply as soon as possible ! PS: I have attached a picture with my car details. Kind regards !David Witam, Dziękuję za zainteresowanie. Muszę powiedzieć, że samochód znajduje się w Londynie / Anglii, to prawdopodobnie już, postanowiłem obniżyć cenę, aby unikać marnowania czasu na negocjacje i znalezienie nabywcy, tak szybko jak to możliwe. Samochód jest w wersji europejskiej z kierownicą oryginalna po lewej stronie, w doskonałym stanie, nigdy nie involde w jakimkolwiek wypadkom, silnik pracuje idealnie, posiada książkę Sevice i wszystkie papiery, km REAL, i wszystkie inne opcje. Chciałbym zakończyć twarz wiele do twarzy, czy można się do Londynu. Oferuję i poprosić seriousity więc jeśli nadal jesteś zainteresowany zakupem samochodu będę czekać na odpowiedź jak najszybciej! PS: Mam w załączeniu zdjęcie z moimi danymi samochodu. Serdecznie pozdrawiamy! David ps. napisałem, że jestem zainteresowany BMW 3 rocznik 2005 cena 24800:) Link Zgłoś
szymizalogowany Nie podoba mi sie donosicielstwo... 16.03.11, 10:36 ...jakby ktos chcial ci matke czy dziecko porwac i bys dnoniosl policji to rozumiem. Ale co ci przeszkadza to ogloszenie? Ktos sie nadzieje i tyle, najlepeiej sie uczyc na wlasnych bedach - ja kiedys umoczylem 3 kola wplacajac cwaniakowi ktory zniknal (z 11 lat temu). Ogloszenie to tez zreszta mala sprawa, ale ku... donosicielstwo ogolnie to mnie zajebiscie wku...a - moze nie masz wystarczajacej wyobrazni zeby wymyslec do czego moze prowadzic donosicielstwo w szerokim wydaniu. Link Zgłoś
mowiono.mi.ze.to.on Ciąg dalszy historii 16.03.11, 14:46 Zapytałem, czy mogę dostać numer VIN. Oto odpowiedź Witam, dołożę wszelkich starań, aby wyjaśnić sytuację samochodu: To był mój brat samochód, kupił samochód z Niemiec i zarejestrować go w Polska, tymczasem dostał pracę w Londynie / Anglia, wynajął dom (z garażem) i przeniósł się tam z samochodem, wszystko było dobrze aż do kilku tygodni temu, kiedy mój brat zachorował i musiał przywieźć go do matki w Polska, wraz z samochodem .... zmarł 2 tygodnie ostatni ... Tak czy inaczej, teraz mam wszystkie dokumenty na moje nazwisko, więc postanowiłem sprzedać samochód, gdy byłem jeszcze w Polska i dostałem ofertę od francuskiego życia facet w Anglii. Więc pojechałem z samochodem do Londynu, aby sprostać francuski facet, ale nie przyszedł. Próbowałem sprzedać samochód w Londynie, ale także bez powodzenia, jak samochód opuścił kierownicę. Więc zostawiłem samochód w garażu mojego brata w domu i musiał wrócić do Stanów Zjednoczonych (ja mieszkam w Stanach Zjednoczonych). Po prawie tygodniu dostałem propozycję od faceta niemieckiego, skłonny przyjechać do Londynu, aby spotkać się ze mną w celu wymiany, wziął ofertę i ponownie przyjechał do Londynu, po raz drugi mam nabrać, że nie przyszedł. Samochód ma niską cenę, ponieważ znajduje się w Anglii plus tego samochodu jest dla mnie tylko złe wspomnienia, więc postanowiłem go sprzedać za "pozbyć" cena do szybkiego sprzedaży, ze względu na plus tej sytuacji jestem zmuszeni do płacenia za czynsz i sprzedać dom do samochodu, a nie ma sensu dla mnie, aby opłacić czynsz domu tylko dlatego, że z samochodu. Samochód został zarejestrowany w Polska, ale teraz to się angielskiego tymczasowe tablice rejestracyjne, które są dostępne kolejne 2 miesiące, a ważne ubezpieczenie i MOT Road Tax. Więc nie będzie płacić żadnych podatków obowiązek, tylko 250 PLN do ponownej rejestracji w Polska na swoje nazwisko. mogę wziąć 1 tydzień wolny od pracy w każdej chwili spotkać się w Londynie i do wymiany, tylko trzeba bilet lotniczy tak widzę, że są poważne regading tego zakupu nie jak inni 2 (niemiecki i francuski). PS: mój numer USA (303) 261-8921. Będę czekał na odpowiedź już wkrótce! Dziękuję! David ----------------- Co proponujecie dalej ? Link Zgłoś
robert888 ostrożnie bo to dawid koperfilt, co to hokuspokus 17.03.11, 13:36 i nie zauważysz jak cie zajdzie od tyłu he he Link Zgłoś
mowiono.mi.ze.to.on O co Tobie,Szymi chodzi dokładnie ? 16.03.11, 14:48 Nie bardzo rozumiem. Link Zgłoś
tocqueville Re: O co Tobie,Szymi chodzi dokładnie ? 16.03.11, 22:06 chyba na szymiego stale donoszą i ma uraz Link Zgłoś
walek_z_lasu Re: Nie podoba mi sie donosicielstwo... 16.03.11, 17:58 W kraju z przedstawicielami o azjatyckiej mentalności nazywa się to donosicielstwem. W krajach cywilizowanych - altruizmem, postawą obywatelską i prospołeczną. Walek Link Zgłoś
lew_ Re: Przykład oszusta na Otomoto 17.03.11, 14:25 Mowino_mi mysli naprawde ze to prawdziwa oferta hehehehe Link Zgłoś
roll O co się wściekać? 17.03.11, 19:35 Ja sprzedawałem auto na mobile.de i też się pojawił jakiś bzik -oficer NATO z bajką z księżyca.Napisałem mu że jest oszustem i się odpie...ł. Link Zgłoś