Gość: Marek IP: *.atlanta-03-04rs.ga.dial-access.att.net 26.02.02, 01:29 www.edmunds.com/reviews/roadtests/firstdrive/49761/article.html Ladne, tansze i mocniejsze od IS 300, naped na tyl, czego wiecej wymagac :) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: AM Re: Dla AM - review Infiniti G35 IP: *.dialsprint.net 26.02.02, 06:28 CZesc Marek, nocna zmiana blusa - nie moge spac - jutro w robocie pewnie bede padniety. Tak G35 to BWM 330i killer i to doslownie. To samo mowi sie o 350Z - to bedzie Z3 killer. Nissan w tym roku przyposcil ostry szturm Nowa Altima, nowa Maxima, nowe Infiniti I35 i G35. Toyota juz polegla w walce (sami sobie sa winni stawiajac na mcnoo dyskusyjne wzornictwo i nie robiac nic z ich leciwa szostka) a Honda naprawde musi sie starac (narazie probuja wojny na cene - Accord znacznie potanial). Sprawdzilem u mojego dealera Infiniti - jeszcze nie maja G35 ale obiecali zadzwonic jak dostana to sie prtzejade - jestem juz 35 w kolejce zapisanych na jazde - zabiore zone - moze sie napali i przejdzie jej Acura MDX. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dla AM - review Infiniti G35 IP: 172.18.118.* 26.02.02, 12:44 Ja tez musze zone wziac na jazde probna - moze sie jej spodoba... (moze lepiej nie?). W tej chwili moja wspolmalzonka zada kabrioletu. Link Zgłoś