Dodaj do ulubionych

Wycieraczki?

19.03.11, 20:04
Witam może Ktoś polecić dobre wycieraczki znaczy konkretną firmę, kupiłem boscha na stacji paliw i sie zawiodłem.
Obserwuj wątek
    • apodemus Re: Wycieraczki? 19.03.11, 20:36
      Też się kiedyś naciąłem na Boschu.

Zużyłem parę kompletów Valeo, obecnie też takie mam; uważam je za dobre, choć są dość drogie. Dobrą opinię (i niską cenę) mają ponoć nasze rodzime Mot-Gum-y, ale znam je tylko "ze słyszenia".
      • zdecydowany4 Re: Wycieraczki? 19.03.11, 20:54
        Potwierdzam. Mot Gum to hit. Cena za komplet 26 zł do mojego samochodu. Obie po 58 centymetrów. Zbierają super. Od lat używam Mot Gumów i mogę polecić. Super jakość za śmieszne pieniądze. Kiedyś zmieniałem same gumki, ale przy cenie 26 za kompletne pióra już się nie bawię:)
      • dr.buzz Re: Wycieraczki? 21.03.11, 12:07
        Valeo to przereklamowany i mega przedrozony badziew...wyciaraja tak samo i wytrzymuja tyle samo co 10x tanszy mot-gum...
    • nom73 Re: Wycieraczki? 19.03.11, 21:28
      W Lidlu były kiedyś fajne, bo guma na końcu miała dwie krawędzie ścierające. Bardzo dokładnie wycierają i są ciche, według mnie lepsze od motguma i były pakowane po dwie sztuki w różnych rozmiarach (ja mam 53/48cm), cena 19,99zł. :-)
      • nom73 Re: Wycieraczki? 19.03.11, 21:30
        skłamałem, cena 17,99zł:
        www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_14427.htm
        :-)
        • tocqueville Re: Wycieraczki? 19.03.11, 21:47
          te od lidla jakieś same wycieraczki do picanto czy innej pandy ;)
          a rozmiaru 65 nie mają?

• mariusz-ef Re: Wycieraczki? 20.03.11, 20:22
          hej - ja takie wycieraczki kupiłem wczoraj w tesco
          cena coś koło 6 - 7 zł za pióro
          myślałem że kupuję ostatni syf, ale.... działają rewelacyjnie - testowane wczoraj w nocy!
          jestem pod dużym wrażeniem tak zbierania wody i wszystkiego co na szybie jak cichości - praktycznie ich nie słychać (jeżdżę dieslem, więc opinia na wyrost)
    • tocqueville Re: Wycieraczki? 19.03.11, 21:41
      firmy Tesco kiedyś były dobre
      teraz mam jakąś chińszczyznę za grosze i też się sprawdza
    • only_the_godfather Re: Wycieraczki? 20.03.11, 21:32
      Ja mam już 4 komplet Valeo i jak na razie jestem zadowolony.
    • tomek854 Re: Wycieraczki? 21.03.11, 18:20
      Najlepsze jakie jak na razie miałem to Championy. Zwykle wymieniam gdzieś co pół roku, Championy chodziły półtora a potem jeszcze jedną używałem na tylnej szybie i nie było smug przez długi, długi czas...
      • herkson Re: Wycieraczki? 05.10.11, 14:18
        Na zakupach grupowych wycieraczki można teraz kupić za śmieszną kasę. Zobacz - www.znizkomania.pl/pokaz_oferte,48384,17-zl-zamiast-35-zl-za-wycieraczke-aerotwin-z-firmy-automarek-zapewnij-sobie-lepsza-widocznosc.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka