Dodaj do ulubionych

W niedziele pocztaek F1 - kto bedzie ogladac?

24.03.11, 10:21
Jakby komuś umknęło to w najbliższą niedzielę o 7:00 (przynajmniej w BBC)
rozpocznie się sezon nowy F1.
Patrząc na formę Lotus-Renault z testów to Roberta ominie chyba jazda bardzo fajnym autem. Szkoda.
Coż... i tak będzie sie wiele dzić: nowe opony, nowe spojlery, brak dyfuzorów, wraca KERS... ciekawe jak sie to ułozy?
Obserwuj wątek
    • puszysta_gimnazjalistka Re: W niedziele pocztaek F1 - kto bedzie ogladac? 24.03.11, 13:30
      Sezon zaczyna się o 2:30 jutro nad ranem :)

Już nie mogę się doczekać.
      • galtom Re: W niedziele pocztaek F1 - kto bedzie ogladac? 24.03.11, 14:51
        Ogladajac i czytajac relacje z testów jeszcze bardziej mi szkoda Roberta. Lotus chyba przygotowal naprawde fajne auto...
        Nie moge sobie wyobrazic jak on musi byc wsciekly i nieszczesliwy.... :-(
        • galtom puszysta... 24.03.11, 14:52
          ...gdzie będziesz ogladać (tak z ciekawości)?
          • puszysta_gimnazjalistka Re: puszysta... 24.03.11, 16:34
            Kwalifikacje i wyścig to Polsta + live timing, a treningi tylko live timing. Teraz na androida jest dokładnie taka sama aplikacja jak na iphona, pełny wypas.
            • galtom Re: puszysta... 25.03.11, 09:35
              A wyścig?
        • szymizalogowany Która to ręka? 24.03.11, 15:27
          Gorzej jak prawa, chyba że jest leworęczny hehe
          • galtom Re: Która to ręka? 24.03.11, 16:01
            Prawa, zreszta w jego wypadku to bez znaczenia bo potrzebuje obu.
          • puszysta_gimnazjalistka Re: Która to ręka? 24.03.11, 16:36
            Najbardziej rozwalony ma prawy łokieć a to na szczęście pracuje w dość ograniczonym stopniu, także można prowadzić w f1 nawet jak się nie ma tam pełnej ruchomości stawu.
            • galtom komu kibicować? 25.03.11, 09:42
              Tak czy siak trzeba czekać czy wogóle będzie mógł wrócić do sportu.
              Strasznie mi go szkoda...

A co do kibicowania... bardzo bym sie cieszył, gdyby pod nieobecność Kubicy Michael złoił tyłki "młodzieży" :-)
              • jestklawo Re: komu kibicować? 25.03.11, 19:59
                galtom napisał:

> bardzo bym sie cieszył, gdyby pod nieobecność Kubicy Mic
                > hael złoił tyłki "młodzieży" :-)

dobrze, że dałeś smajla, bo można było odnieść wrażenie że do tej pory to Robert łoił czyjeś tyłki :)))
                BTW, jakiekolwiek podium które zdobył, wynikało z pecha konkurencji

• galtom Re: komu kibicować? 26.03.11, 14:30
                  I dlatego wiekszosc ekspertow i ludzi zwiazanych z tematem mowi, ze jest swietny a o np. Nicku, ze "reliable". Janse...
                  Kubica to wogole ledwo sie toru trzymal...
    • jestklawo Re: W niedziele pocztaek F1 - kto bedzie ogladac? 25.03.11, 19:55
      galtom napisał:

> ciekawe jak sie to ułozy?

widziałem już wyścig w japońskiej TV (różnica czasu). Niestety Kubicy nie będzie na mecie
      • galtom Re: W niedziele pocztaek F1 - kto bedzie ogladac? 26.03.11, 14:32
        Tak Ci sie wydaje bo masz maly czarno-bialy TV. U mnie w FullHD 3D itd. Kubica wygram MS w 2012 ;-)
    • etom Re: W niedziele pocztaek F1 - kto bedzie ogladac? 26.03.11, 03:28
      galtom napisał:

> Jakby komuś umknęło to w najbliższą niedzielę o 7:00

O 7:00 dla tych co zapomna przestawic zegarek z soboty na niedziele. :-)
      Dla reszty o 8:00
      • galtom Re: W niedziele pocztaek F1 - kto bedzie ogladac? 26.03.11, 14:33
        Oooo, wazny fakt... teraz to juz nie wiem, o ktorej mam wstac :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka