Dodaj do ulubionych

Niebywała okazja

03.05.04, 00:06
Okazyjnie można kupić Toyotę Avensis za jedyne 41 tys. Lekko uszkodzona, na co wskazują zdjęcia.
http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?id_rubryka=1&id_region=8&z_dnia=7&rok_produkcji_od=2001&rok_produkcji_do=2004&cena_od=25000&cena_do=50000&f_skroty=100000000000000000000000&inte=on&gaze=on&biur=on&id_podrubryka=1&nr=12

Ktos tu jest chyba zdrowo stuknięty.

Obserwuj wątek
    • art_0 Re: Niebywała okazja 03.05.04, 11:52
      Dziwny jest ten ?wiat. Cena 14 tys może byłaby do zakceptowania....

Art
      • Gość: Michal Re: Niebywała okazja IP: *.fornfyndet.se 03.05.04, 12:55
        Panowie o czym Wy mowicie .Moze przed 1Maja byla szansa zrobienia z tego wraka
        klatki na kroliki,ale dzisiaj zadna stacja nie dopusci doi ruchu.Auto juz jest
        w registrze aut skasowanych.Po pobieznych ogledzinach stwierdzam ze ocalala
        tylnia szyba.Auto jest przelamane na dachu i na glownej belce nadwozia
        samonosnego czyli kasacja bez mozliwosci reperacji.Ten kto sie podejmie
        reperacji i postawi na nogi moze pojsc pozniej siedziec.To jest
        przestepstwo.pamietajcie to jest juz UNIA.
        Pzdr.Michal
        P.S Moze to jest zalaczone jako dowcip.
        • art_0 Re: Niebywała okazja 03.05.04, 13:15
          No niestety tak nie jest. No chyba że auto faktycznie jest już w rejestrze. Bo
          je?li nie, to nie mam cienia wštpliwo?ci że na stacji diagnostycznej wszystko
          będzie ok. Kosztuje to około 30zł. Mój kolega ostatnio robił przeglšd
          techniczny - kosztowało go to razem 140 zł (110 cena oficjalna plus 30 na
          wódkę) - nawet nie wjechał na kanał. I jest to powszechny proceder :((((

Art
          • Gość: Michal Re: Niebywała okazja IP: *.fornfyndet.se 03.05.04, 16:25
            Tak bylo ,ale juz tak nie bedzie,potrwa to jeszcze z rok.Ten proceder bedzie
            karany utrata pracy lub wiezieniem i to sie szybko zmieni.Od tego zalezy
            bezpieczenstwo na drogach,a w Uni sie wyklada na to duze pieniadze.Pzdr.Michal
            • art_0 Re: Niebywała okazja 03.05.04, 18:57
              Wiesz Michale, wydaje mi się że patrzysz na to ze szwedzkiego punktu widzenia.
              Mi, jako mieszkańcowi Polski nie sposób uwierzyć że w ciągu roku w Polsce
              zniknie korupcja. Obecnie też jest karana utratą pracy lub więzieniem
              i......nikt sobie nic z tego nie robi. Ale trzymam kciuki za zmiany w Polsce

Art
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka