Gość: Miodek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 17:44 Ja myślę, że to klapa będzie:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Miodek Re: Barack Obama w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 17:44 Klapa na miarę 4 edycji klapy roku:) Link Zgłoś
Gość: U Re: Barack Obama w Warszawie IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.11, 17:48 Malpa przyjezdza i odrazu polowe miasta zamykaja... Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Barack Obama w Warszawie IP: *.xdsl.centertel.pl 26.05.11, 18:01 Przepraszam ale skąd pochodzą informacje i dane na temat silnika i osiągów tego Cadillac-ka? Pamietam, że nie tak dawno wsumie spekulowano czy pod maska jest silnik benzynowy czy diesla a niektórzy mówili nawet że ten pojazd to hybryda. Z tego co wiem to Cadillac nigdy nie ujawnił żadnej specyfikacji na temat tego pojazdu. Link Zgłoś
Gość: tu coś jest Re: Barack Obama w Warszawie IP: 82.210.177.* 26.05.11, 19:20 www.torquenews.com/1062/obamas-cadillac-defeated-speed-bump gas2.org/2009/01/12/inside-cadillac-one-the-obama-mobile-will-it-run-on-biodiesel/ Link Zgłoś
1mississauga Re: Barack Obama w Warszawie 27.05.11, 06:13 @ pawel ; masz racje, nikt z osob postronnych nie ma danych na temat tego pancernego auta ,moze poza waga .A ta swiadczy o pelnym systemie zabezpieczen.. Link Zgłoś
Gość: Wombat Re: Barack Obama w Warszawie IP: *.aster.pl 27.05.11, 09:55 @ U - jeśli jeszcze nie zauważyłeś, że człowieka należy oceniać po czynach, a nie kolorze skóry (na który nie mamy wpływu) to znaczy, że Tobie znacznie bliżej do małpy niż większości ludzi (niezależnie od rasy). A to, że urodziłeś się Polakiem, a nie Hiszpanem, Chińczykiem, Indianinem czy Murzynem to czysty przypadek. Przemyśl to zanim znowu walniesz jakiś kretynizm. I nie, nie jestem fanem Obamy - jego prezydentura jest rozczarowująca. Ale mam ciężkie uczulenie na rasizm. Link Zgłoś
Gość: U Re: Barack Obama w Warszawie IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.11, 10:48 Jaki rasizm? jesli okreslenie malpa jest dla ciebie rasizmem to tak jak bys przyznawal, ze afroamerykanie sa malpami... rownie dobrze moge go nazwac pajacem to tez rasizm? I wlasnie okreslilem czlowieka po czynach wyszlo mi ,ze jest "malpa". Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Barack Obama w Warszawie IP: 195.33.27.* 28.05.11, 10:38 I redakcja się nie chche pochwalic skąd ma dane na temat tego pojazdu..... Link Zgłoś