Dodaj do ulubionych

Motodziennik: Problem z gumami

• 1mississauga Re: Motodziennik: Problem z gumami 08.07.11, 06:24
      Taka krotka informacja dla pana Pawla ,sciagnij sobie ta camry i nie zawracaj sobie dupy awaryjnymi modelami , jak te wymienione modele.
    • Gość: luk Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 09:07
      1. jak dla mnie premiera nowego kajmana może się przesunąć nawet do 2017, jakoś przeboleje

2. klasa b być musi. mercedesy nie wydają mi się samochodami wartymi zakupu - jak mówi mój mechanik producenci z całego świata dbają aby miał pełne ręcę roboty, ale ci ze sztutgartu (gwiazda) najbardziej, ale to moje zdanie i wyniki mojego obecnego podejścia do zakupu samochodów. jeśli ktoś kocha tę markę, a chce mieć małego vana ....

3. co do motorów diesla w fordach. tak 2,0 tdci bezawaryjny.....mhmmmm, proszę zajrzeć na forum forda.....druga sprawa, ze s-max jest cięższy od c-maxa i nie ma za bardzo dieslowskiej alternatywy. skadinnad niechec redakotra do 1,8 bierze się zwyczajnie z miłości do nowszego konkurenta czyli 1,6 tdci, używanego przez innych producentów oraz powszechnie znanego faktu, że redakcja nie cierpi chytrości producentów objawiającej się w sprzedawaniu starych rozwiązań tylko lekko zmienionej formie (1,8 - dodany cr, lub inny przykład płyta saaba...)

4. co do stroju Prowadzącego - była już jedna ofensywa zakończona zmianami, co do których chyba sam zainteresowany nie był do końca przekonany, czego wynikiem jest powrót do poprzednich - własnych rozwiązań. komu sie nie podoba - se ręką zasłoni.
    • Gość: r Re: Motodziennik: Problem z gumami IP: *.multimo.pl 09.07.11, 13:05
      luk nie przesadzaj mam można powiedzieć "w rodzinie" e klasę i jest absolutnie bezawaryjna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka