Gość: Habla Habla IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.11, 13:15 Jeśli testuje Maciej Struk i Wojtek Jakóbczyk to biere w ciemno :-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: stanczyk Re: Nowy numer "Cars" w sprzedaży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.11, 17:59 Konfrontacja: kto nie lubi Chevroleta Camaro? - to może być ciekwe... lubie ten dział TAK / NIE na temat jednego auta..a CAMARO , podobnie jak Mustanga ..powinni lubić wszyscy .. :) Link Zgłoś
Gość: Habla Habla Re: Nowy numer "Cars" w sprzedaży IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.11, 20:46 Maznas odchodzi z "Cars" motoryzacja.interia.pl/wiadomosci_dnia/news/maznas-odchodzi-z-cars,1661630 Dobry koment z interii: "Wojciech Jakóbczyk czy jak on tam ma jako redaktor oklamał czytelników w tescie z miesięcznika Auto Moto ISUZU D MAX twierdząc że auto te nie miało testów zderzeniowych Euro NCAP a nie dalej jak kilka numerów przed Auto Moto opublikowało kilka wyników testów w tym Isuzu D max (wynik słaby),kiedy do niego napisałem w tej sprawie olał mnie, w Maździe MX-5 w pastykowym hard topie znalazł metal, takich baboli miał wiecej dlatego uważam że w redakcji powinien pracowac jako nocny stróz a nie redaktor naczelny- chyba przestane kupowac miesiecznik Cars" Link Zgłoś
Gość: dynamo Re: Nowy numer "Cars" w sprzedaży IP: *.play-internet.pl 14.07.11, 00:59 Nadal nie widze powodu zeby kupic to pismo... Brakuje tu tego czegos - idywidualnego stylu, ciekawego materialu (no bo test 6 cabrio to jednak troche slabo - czytalem o nim juz w Motorze), sensownych pomyslow. Poki co Cars to zlepek przypadkowych materialow, z koszmarnymi tabelkami, nudnymi materialami. Nic dziwnego, ze sprzedaz jest tak makabrycznie niska... Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Nowy numer "Cars" w sprzedaży IP: 195.205.192.* 26.07.11, 14:32 my dziennikarze, to moze pozwolili nam na wiecej niz normalnie - pisal WJ o kreceniu oberkow Volvo AWD... Link Zgłoś
Gość: ch@os Re: Nowy numer "Cars" w sprzedaży IP: *.play-internet.pl 26.07.11, 20:47 Jakóbczyk nie ma pojęcia o kierowaniu zespołem, teksty może pisze i dobre , niemniej jak się rozpędzi ze słownictwem to sam już nie wie o czym chciał napisać. Link Zgłoś