Dodaj do ulubionych

TOP 10 | Pierwszy samochód

• Gość: znany osobiście Re: TOP 10 | Pierwszy samochód IP: *.dip.t-dialin.net 23.07.11, 17:44
      ja uczyłem się na poldku atu :) takie nieszczególne wozidło ale sporo nim przejechalem i troszkę mnie nauczył respektu do drogi, szybki to on nie był bo 150 -160 to max jaki mogl z siebie dac ale da ło radę się jeździć - najlepszy poldek do nauki :)
    • Gość: Wombat Re: TOP 10 | Pierwszy samochód IP: *.aster.pl 24.07.11, 22:56
      Zabrakło jeszcze 1 auta: starsze Suzuki Swift. Jest ich dużo, więc podaż części dobra i nie ma problemów z serwisem, do tego bardzo dobra widoczność i całkiem sympatyczne prowadzenie (miałem okazję) mimo braku wspomagania. Do tego świetna widoczność i łatwe do wyczucia gabaryty. Wadą jest za to słabe zabezpieczenie antykorozyjne no i co najwyżej mierny poziom bezpieczeństwa biernego...
    • Gość: Gość Re: TOP 10 | Pierwszy samochód IP: 85.128.109.* 07.10.11, 02:34
      Ja wam powiem, prawko mam rok, jeżdziłem Clio II 1.2, po którym Peugeot 206 1.1 wydawał się rakietą, do tego stopnia że (gorzej prowadzący się) spłoszył mi się pięknie na zakręcie i poleciał w rów i tyle go widziałem.

Zebrałem 3000zł i kupiłem.... VW Vento 1.9 TDI.

Po wydaniu kolejnego 1000zł na pilne naprawy (16-letnie auto NIE MOŻE BYĆ SPRAWNE) uważam że zupełnie niepotrzebnie kupowałem Peugeota za 8000PLN.

Prowadzi się co prawda gorzej, jest głośniejszy, itp... niemniej jednak naprawy są śmiesznie tanie, a co ciekawe, nawet jak czuje że się próbuje wymknąć spod kontroli to jakoś tak łatwo go okiełznać, w przeciwieństwie do Clio a w szczególności Peugeota, w których jak już przód leciał to trzeba było się modlić....
    • Gość: pokredyt Re: TOP 10 | Pierwszy samochód IP: *.142.rev.vline.pl 08.01.12, 15:58
      Mój to ford mondeo mk2 ghia :) pokredyt.pl/
    • Gość: organek Re: TOP 10 | Pierwszy samochód IP: *.elblag.vectranet.pl 28.01.12, 00:04
      Ludzie kochani. Ja właśnie kupiłem sobie jako pierwsze auto BMW E36 coupe 1.8is (kolor jak na zdjęciu:). Miałem 31 lat kiedy kupiłem ten samochód, a było to 2 lata temu. Mam ten samochód wciąż i kocham nim jeździć. Zanim go kupiłem, od kilku lat jeździłem motocyklem po całej Europie, długie lata jeździłem również autem ojca...i co? uważacie, że e36 coupe to złe auto dla mnie na pierwsze auto?
    • Gość: gość67 Re: TOP 10 | Pierwszy samochód IP: *.barn.cable.virginmedia.com 06.04.12, 04:38
      volkenban
      Traktory są do orania w polu a nie jazdy po drogach i blokowania innych.
      Mój pierwszy to był aston martin i tak mi zostało do dziś tylko że w innym modelu.
    • Gość: LUka Re: TOP 10 | Pierwszy samochód IP: 195.94.220.* 22.08.13, 16:08
      Co tam młodzi co tam starzy wyznacznikiem strachu powinno być SZA na początku rejestracji.
      co do auta dlaczego same złomy z przed 12 lat 5-6 letnie auto klasy punto moim zdaniem jest bardziej odp.
    • Gość: cwel Re: TOP 10 | Pierwszy samochód IP: *.ip.netia.com.pl 14.10.13, 13:57
      wy kierowcami?? kiniol to jest gość
    • Gość: roman Re: TOP 10 | Pierwszy samochód IP: *.lublin.mm.pl 27.01.14, 23:56
      pierwszy to był ford bolero II, którego się pozbyłem ekspresowo bo to był totalny badziew, trochę później dużo większe auto isuzu d-max, mam kilka lat id obrze mi słuzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka