Gość: fan forda IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.11, 12:17 Dziwnym nie jest że się słabo sprzedają, nowy focus wygląda strasznie brakuje mu charakteru który miały poprzednie wcielenia Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: runner Re: Ford Focus Coupe IP: *.xdsl.centertel.pl 19.07.11, 12:26 Citroen także nie sprzedaje C4 w wersji 3 drzwiowej - jest ona zarezerwowana dla DS4 ;) Link Zgłoś
observator_nathan Re: Ford Focus Coupe 19.07.11, 12:43 @runner DS4 tez jest 5-drzwiowy, tyle ze mu sie szyby w tylnich drzwiach nie opuszczaja ;) Link Zgłoś
Gość: cez Re: Ford Focus Coupe IP: *.play-internet.pl 19.07.11, 12:43 w tym focusie cos niedobrego się z tyłem dzieje, Cobalt Coupe wygląda jak następca... albo inaczej tak powinien wyglądać następca pierwszego Opla Tigry (a nie to TwinTop) Audi - nawet transformery Bay'a tak nie wygląją... Mitasubiszi całkiem przyjemnie Link Zgłoś
radi242 Re: Ford Focus Coupe 19.07.11, 13:05 na głownej stronie tytuł odnośnika do tego newsa brzmi "Ford szykuje konkurencję dla VW Scirocco". Tymczasem tutaj jest napisane, że to koncept niezależnego projektanta, nie mający związku z żadnym konkretnymi planami producenta. Gazeto - czemu wprowadzacie, zresztą dość regularnie, czytających w błąd? Czy strona moto, to też taki plotek? Link Zgłoś
Gość: alejaja Re: Ford Focus Coupe IP: *.ksk.com.pl 19.07.11, 13:44 @fan forda > Dziwnym nie jest że się słabo sprzedają, > nowy focus wygląda strasznie brakuje mu charakteru > który miały poprzednie wcielenia to "Ponoć słabo się sprzedają." odnosi się do poprzedniej generacji modelu, przeciez nie ma 3d Focusa III, była 3d Focusa II - i to ona sie zle sprzedawala, co zreszta widac na ulicach. Głownie 5D i combi radzko sedan a chyba jeszcze rzadziej 3D i cabrio. Link Zgłoś
blue911 Re: Ford Focus Coupe 19.07.11, 14:05 Konkurencja dla Scirocco. Tego z 1980 roku,tak??................... Link Zgłoś
Gość: st Re: Ford Focus Coupe IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 15:29 @blue911 Nie tego co ty masz, tylko nowego.. Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Ford Focus Coupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 15:34 im więcej 2-drzwiówek / coupe w obiegu tym ciekawiej ... niepokoi za to moda na koślawe, koreańskie kształty : patrz. np. Hultaj Veloster ... ... Hot-hacze powinny mieć wersje 2-drzwiowe (np. stary Citroen C4 VTS .. nowego już nie będzie..) Link Zgłoś
Gość: nali71 Re: Ford Focus Coupe IP: *.lcc.pl 19.07.11, 15:45 Cobalt Coupe wygląda jak sprasowana Corvetta :D Link Zgłoś
lewica_sk Re: Ford Focus Coupe 19.07.11, 16:03 też mi konkurencja. Sciro jest klasą samą w sobie. Link Zgłoś
Gość: ruzneiss Re: Ford Focus Coupe IP: *.radom.vectranet.pl 19.07.11, 18:17 Z przodu jakoś tak od razu z Aston Martin'em się skojarzył.... Link Zgłoś
4epb Re: Ford Focus Coupe 19.07.11, 18:29 naprawdę niezły, przypomina mi nieco nowe megan coupe Link Zgłoś
Gość: runzeiss Re: Ford Focus Coupe IP: *.radom.vectranet.pl 19.07.11, 18:38 ...z tyłu z Nissanem 370Z. Globalny design. Link Zgłoś
Gość: chajtek Re: Ford Focus Coupe IP: *.mia.three.co.uk 19.07.11, 20:34 Dla czego ten srebrny ford ma z tylu znaczek audi Link Zgłoś
Gość: Zycietowiecej.com Re: Ford Focus Coupe IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 20.07.11, 06:25 Lubie jeździć focusem mojej zony . Zycietowiecej.com Link Zgłoś
Gość: kaszan Re: Ford Focus Coupe IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.11, 07:33 Obecnie mam focusa 3dr i jest wg mnie zgrabniejszy od wersji 5dr. Link Zgłoś
fragles102 Re: Ford Focus Coupe 20.07.11, 08:07 Oj niymcy niymcy zapłon macie przestawiony robicie odgrzewany kotlet z lat 90tych,to się nie przyjmie z entuzjazmem tylko z przymusem kupowania waszych dziadostw . Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ford Focus Coupe IP: *.adsl.hansenet.de 21.07.11, 08:41 - kiedyś nazwa coupe zobowiązywała ... teraz coupe, to coś pokracznego przypominającego zwyłkego hatchbacka z 'wyciągniętym' delikatnie kufrem ... ... gdzie się podziały te prawdziwe coupe ? Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Ford Focus Coupe IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.11, 07:12 Wygląda ciekawie i znacznie lepiej niż np. Megene Coupe. Gdyby go wprowadzili na rynek w tej formie byłby jedynym prawdziwym konkurentem dla VW Scirocco Link Zgłoś
Gość: wojas Re: Ford Focus Coupe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 23:53 przecież scirocco to nie coupe, nazywając scirocco coupe przeczy się idei konstruowania tych nadwozi, scirocco to rozdmuchany golf po prostu, a coupe oznacza nadwozie 2 drzwiowe z mocno pochyloną tylną ścianą-tak jak ten nowy focus Link Zgłoś