wowo5 12.08.11, 03:40 Coraz bardziej mi sie podoba. Cenowo nie ma sobie rownych. www.insideline.com/dodge/charger/2012/2012-dodge-charger-srt8-full-test-and-video.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
grodek75 Re: Charger 15.09.11, 20:36 Potwierdzam, auto jest fantastyczne. W te wakacje byłem w USA i przez 15 dni jeździłem Chargerem 2011 z wypożyczalni. Oczywiście nie w takiej wersji jak pokazujesz w linku, ale nawet 3,6l 296KM robilo swoje. Wykończenie auta też bez porównania lepsze w stosunku do poprzedniej wersji. Auto bajka. Link Zgłoś
jackk3 Re: Charger 16.09.11, 00:13 Mnie jakos nie podchodz (duza kobyla). Ale faktem jest ze odwalili kawal dobrej roboty. Tylko to jest auto na 6 miesiecy (jak masz zime). Link Zgłoś
grodek75 Re: Charger 16.09.11, 08:24 A dlaczego? ESP w standarcie, nawet w najgorszej wersji. Spalanie wbrew pozorom nie jest nie wiadomo jakie (na autostradzie na Florydzie robiłem 30 mil z galona). A czy duży? No maly nie jest, ale też nie jest to oszałamiająco wielkie auto. Za to komfort niesamowity... Poza tym mówimy o aucie z USA. A tam jednak standarty są inne. Kiedyś, innym razem wziąłem Focusa. I niezbyt dobrze czułem się na drodze. Niewiele było aut mniejszych od mojego, a gdy mijałem cięzarówkę to miałem wrażenie, że przejadę pod nią... -------------------------------------------------------------- www.panoramio.com/user/2266955 my.flightmemory.com/image/grodek75.gif Link Zgłoś