Dodaj do ulubionych

Sprzet audio.. ceny..

IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 10:51
panowie mam do Was paytanko. Planowalem kupno radioodtwarzacza z mozliwoscia
sluchania plyt mp3 do ok 1000zl w Polsce. Jednak za kilka dni wybieram sie do
Austrii i jestem ciekaw czy moze oplaca sie w tym wlasnie kraju kupic ten
sprzet. Moze kts z Was wie czy bardziej opalaca sie kupic ten sprzecik u nas
czy moze w Asutrii, a moze znacie ceny ? z gory dzieki zaq odpowiedz
pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • Gość: tommy Re: Sprzet audio.. ceny.. IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 13:29
      nikt z Was nie znac cen? Moze ktos zna jakies stronny www na ktorych moglbym
      cos znalezc na ten temat... podrawiam
      • Gość: AdM Re: Sprzet audio.. ceny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 13:33
        www.mediamarkt.de
        www.promarkt.de
        www.makromarkt.de

wszystko w D, ale w Austrii pewnie podobnie
    • Gość: verte Re: Sprzet audio.. ceny.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 16:09
      Gość portalu: tommy napisał(a):

> panowie mam do Was paytanko. Planowalem kupno radioodtwarzacza z mozliwoscia
      > sluchania plyt mp3

plików
      • Gość: Kompressor Re: Sprzet audio.. ceny.. IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.05.04, 16:21
        a ja mam minidiska i sobie bardzo chwale ;)
    • Gość: tommy Re: Sprzet audio.. ceny.. IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 24.05.04, 19:55
      verte dzieki za zwrocenie uwagi masz racje : plikow;)
      • Gość: barney Re: Sprzet audio.. ceny.. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 20:03
        Byłem w AUSTRII i moge Wam powiedzieć że jak kupować to tylko promocyjne rzeczy
        to się jeszcze opłaca (sam kupiłem TUBĘ MAC AUDIO)a tak to niezbyt jak na mój
        gust ceny są przystępne.
        Co do mp3 to jakość jest dużo gorsza od zwykłaj CD, więc jadnek polecał bym -
        oczywiscuie jak zależy Ci na jakości - kupic CD i to jakiegoś CLARION-a,
        Osobiści zmieniłem Pioneera na Clariona i muszę przyznać że jestem bardzo ale
        to bardzo zadowolony i nawet moim zdaniem słychać rużnicę w czystości dźwięku
        przy takim samym nagłośnieniu
        • Gość: barney Re: Sprzet audio.. ceny.. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 20:07
          staram sobie przypomnieć jaki to sklem w WIEDNIU

hm,hm,

Mam COSMO ale jak wspomniałem wcześnie:
          KUPOWAĆ JAK JEST PRZECENA ALA JAK JUŻ JEST TO TAKO 50% -70%
        • wlk.brytania Alpine? Panasonic? 25.05.04, 10:47
          Barney,a jakie sa Twoje odczucia co do Alpine bo rowniez wybieram sprzet
          grajacy.Ponadto czy warto kupowac wzmacniacz czy nie? Lubie sluchac glosno ale
          nie zalezy mi na tym aby sluchala ze mna cala ulica.
          Na koniec jeszcze Panasonic - firma o legendarnej wrecz niezawodnosci.Co bys
          wybral?
          Do tego glosniki Pioneer'a czy jednak JBL ?
          • Gość: barney Re: Alpine? Panasonic? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 10:53
            Co do glośników to jak chodzi o tę samą półkę jakościową to oczywiście JBL, a
            radyjko Alpine (choć osobiscie denerwuje mnie ich wygląd)jest OK!!!!!
            I wcale nie chodzi o słuchanie na maxa, tylko o jakość dźwięku na w miare
            cichym (nromalnym) słuchaniu muzy.
            A co do wzmacniecz to na pewno jest dobrą sprawą tylko kwestia odpowiedniego
            dobrania do głośników (bo popali)- może jakiś KONDENSATOR - ale to już zostawmy
            • wlk.brytania Re: Alpine? Panasonic? 25.05.04, 11:25
              Sluchaj do tej pory mialem radioodtwarzacz Panasonica 4x45w + dwie pary
              glosnikow Pioneer'a(przod dwudrozne,tyl trojdrozne).Dzwiek byl duzo lepszy niz
              przecietny ale dalo sie slyszec ze byl taki troche sztuczny.W sprzecie domowym
              jest to cecha tanich odtwarzaczy kompaktowych.Zreszta bylo to najtansze radio
              CD z oferty Panasonica.Teraz zmieniam samochod i caly "stary" sprzet zostal
              sprzedany wraz z poprzednim autem.
              Napewno nie interesuje mnie zmieniarka ani za zadne skarby MP3(tragiczna
              jakosc) . Chcialbym kupic wiec dwie pary glosnikow z czego
              trojdrozne,mocniejsze do zamontowania w tylnej polce.Tylne jako wiodace,przod
              jako uzupelnienie.Caly czas nie jestem zdecydowany co do subwoofer'a i
              wzmacniacza.Sposrod innych firm wyroznilbym jeszcze Kenwood'a.
              I jeszcze jedno czy montujac poza dealer'em nie strace gwarancji na samochod?
              Pozdrawiam
              • Gość: barney Re: Alpine? Panasonic? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 11:28
                Z tego co slyszałem można strcić gwarancję
    • Gość: tommy Re: Sprzet audio.. ceny.. IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 25.05.04, 00:00
      ja tez licze na jakies przeceny nie wiem czy to dobry moment ale moze mi sie
      uda cos trafic...
      ps. na zachdodzie wiedza co to jest przecena :) nie to co u nas przecenia cos o
      10% i robia wielkie halo z tego:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka