Gość: Buster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 12:58 Ten samochód to jakieś nieporozumienie, przy takim silniku powinien kosztować 15tys. mniej żeby ktoś się tym zainteresował Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: m Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.centertel.pl 17.11.11, 13:03 Nowe auta się nie sprzedają.... Nowego auta się nie opłaca kupować bo traci 50% wartości w 3 lata ! wyborcza.biz/Firma/1,101618,10656714,W_polskiej_motoryzacji_kryzys_jak_w_zadluzonych_panstwach.html Link Zgłoś
Gość: sss Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.11, 14:26 Koszmar, jakaś tandetna stylistycznie i ograniczona użytkowo wydmuszka z Korei z silnikiem 1.6 za pieniądze z których 25.000 jest wyciąganiem łapy producenta na bezczelnego i szukaniem łosia na wabik którym jest tylko kilka karykaturalnie pogietych blach... żenada Link Zgłoś
Gość: PZ Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.11, 15:17 @sss jeździsz Golfem, Passatem czy BMW 3 E36? Link Zgłoś
Gość: Sy Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.jmdi.pl 17.11.11, 15:21 "pojeżdżawek" ??? wstyd... Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: 91.194.107.* 17.11.11, 15:23 @sss a ty czym jezdzisz? pewnie jaguarem kombi z dizlem... Link Zgłoś
Gość: m Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.centertel.pl 17.11.11, 15:36 @PZ @jaca Lepszy Golf i Jaguar niż ta wydmuszka za kosmiczną cenę - haracz ;-) Link Zgłoś
Gość: 84 Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.138.163.65.bredband.oister.dk 23.11.11, 21:51 85tys pffff ciezko bylo wypoiwedziec ehheeh 2/10 :)) Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.e-wro.net.pl 26.11.11, 13:03 Niegłupie auto, ale co tu dużo mówić... za drogie. Myślę, że bez wahania kupiłbym scirocco, nawet za 10 tys więcej. Jednak lepiej się prezentuje, ma żwawszy silnik no i jest od producenta, który ma lepszą renomę, co by nie mówić. Chociaż generalnie za te pieniądze nie kupiłbym żadnego :). pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: stanczyk Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.11, 15:55 podoba mi sie komentarz @sss ... Kijanki sie już wyrobiły dzieki podkupionemu z europy designerowi , a Hultaje chociaż ewolujuą nadal noszą stygmat "koślawego logo" ... :) Co za baran kupowałby tego Hultaja (..czy jak zawsze mawiano Golfa) skoro jest Scirocco... ?!? :) Link Zgłoś
robur.zabojca.kur Re: Hyundai Veloster | Test wideo 27.11.11, 09:14 Na żywo (tak, widziałem taki egzemplarz, więc jednak ktoś Velostera kupuje) auto ma zdecydowanie ciekawszą i odważniejszą linię od Scirocco. Brakuje tylko mocniejszego silnika, ale zdaję się, że już niedługo... Link Zgłoś
marrcel Re: Hyundai Veloster | Test wideo 10.12.11, 01:16 No zuchwały ten Hunday. Gdyby kazano mi wybierać, zdecydowałbym się na Scirocco. Za wcześnie na tak wysoką cenę. Musi być silny argument, żeby zdecydować się na Hundaya. No i jeszcze jedna rzecz. Nie wiem jak to wytłumaczyć... ale logo jakoś mnie blokuje. Nawet gdyby Hunday okazał się rewelacyjny, musiałbym długo się łamać, żeby zaakceptować ten znaczek na grillu... Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Hyundai Veloster | Test wideo IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.11, 22:36 Co za gowno, swieci tandetnym designem, a osiagi ma na poziomie autokaru, co najwyzej kazdego kompakta 1.6 sprzed 10 lat, Link Zgłoś