Dodaj do ulubionych

Żywe zdjęcia Citroena DS5

03.12.11, 10:15
Fajne. Na dodatek z klasa.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.centertel.pl 03.12.11, 10:45
      Autko jest ładne...to trzeba przyznać...ale dla mnie najważniejsza jest niezawodność a nie uroda...Urodę podziwiam u kobiet;-)
      Nigdy nie miałem zaufania do Francuskich aut....a szczególnie do nowych rozwiązań nafaszerowanych elektroniką...nie dość że są drogie to i nie sprawdzone przez długie lata
      ...a np. Golf i Polo to produkty sprawdzone przez kilkadziesiąt lat przez miliony użytkowników...po prostu niezawodne i tanie...
    • Gość: JK Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 10:58
      @m w którym miejscu francuskie auta są bardziej nafaszerowane elektroniką niż Niemieckie? nie znam takiego przykładu.
    • Gość: JK Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 11:02
      Zjawiskowo piękne auto, godne wystawiania w muzeach sztuki.
    • Gość: X Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.11, 11:07
      Gifa pie...eli i tyle w temacie.
    • Gość: trr Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.adsl.szeptel.net.pl 03.12.11, 11:09
      @m
      napisz coś jeszcze o "słynnych" i sprawdzonych niemieckich silnikach
    • Gość: Bella Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.icpnet.pl 03.12.11, 11:19
      Nuuuda...
      Sylwetka raczej nie porywa, ot rozciągnięty nieco kompakt, przód nawet mi się podoba - taki "citroenowski" -zwłaszcza fajne te dwie chromowane? aluminiowe? listwy, tył paskudny jak w kombi...
    • Gość: Mistrzu Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.187.248.166.ip.abpl.pl 03.12.11, 11:49
      Ładny
    • Gość: q Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 12:19
      Tylko brak silnika pod maską.
    • Gość: gif Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.xdsl.centertel.pl 03.12.11, 12:35
      wow.... gif....
    • vladek Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 03.12.11, 12:42
      Znak ze za kilka miesiecy Apple zrewolucjonizuje swiat smartfonow i tabletow gifami
    • Gość: th Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.12.11, 13:17
      "...a np. Golf i Polo to produkty sprawdzone przez kilkadziesiąt lat przez miliony użytkowników...po prostu niezawodne i tanie..."

Tak, tak miliardy much jedzą gó..., znaczy że nie mogą się mylić...
    • Gość: Bull Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.dip.t-dialin.net 03.12.11, 13:34
      Animowane Gify jak 10 lat temu :-)
    • Gość: xzXZX Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: 178.73.26.* 03.12.11, 13:48
      też mi nowość.. zwykły gif...
    • Gość: good_guy_greg Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.11, 13:51
      gif jak gif, ale fakt że ładny
    • Gość: szymon Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 14:01
      najładniejszy citroen w historii
    • Gość: fakej Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.11, 14:26
      Że są dwie rury to git, ale jaki ten samochód ma kolor? On przecież nie ma koloru, a kto chciałby mieć karoserię w kolorze niczego..
    • Gość: wania Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 14:30
      @m
      No.........., o ile urosło twoje konto przez ostatni miesiąc. No wiesz...To w niemieckim banku. Napiszesz prawdę. Nie pytam o poprzednie miesiące bo się nie przyznasz. Ale wiesz........Urząd Skarbowy też służbowo jeździ zagranicę...........
    • Gość: K Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.free.aero2.net.pl 03.12.11, 14:41
      francuskie? niemieckie? japońskie? W dzisiejszych czasach ocenianie marek po tym jakiej "narodowości" to pokaz totalnego lamerstwa. Twój "niemiecki" Golf 6 produkowany jest na Ukrainie a podzespoły pochodzą z Polski, Białorusi, Rosji, Węgier, Chin i Pakistanu. Niemcy to on widzi dopiero jak nim do Niemiec sam pojedziesz... To już nawet tak podchodząc do sprawy Citroen ma przewage nad VW, bo PSA ma np. kompletacje C4 w tym samym miejscu, gdzie powstaje większość podzespołów i łatwiej utrzymać w rydzach standaryzacje jakości. O awaryjności dzisiejszych VW, Audi w porównaniu do Citroena i Peugeot pogadamy za 3,4 lata i żebyście się nie zdziwili...
    • Gość: pat Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.unknown.vectranet.pl 03.12.11, 15:06
      "O awaryjności dzisiejszych VW, Audi w porównaniu do Citroena i Peugeot pogadamy za 3,4 lata i żebyście się nie zdziwili..."

Jak na razie to zdziwiły mnie ceny cennikowe CItroena C6.. Oni chca za 240 konnego dizla 280 tysięcy :-D..

Wiadomo, że w Citroenie rabaty na dzień dobry podchodzą pod 40% od ceny cennikowej (inaczej nic by się nie sprzedało), ale i tak to jest chyba samochód trącacy na wartości najszybciej w historii.. Roczny V6 3.0 "exclusive" z minimalnym przebiegiem na Allegro stoi za 100 tysięcy netto, 2007 za 50 ;-).
    • Gość: wiki Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.11, 15:13
      całkiem niezły efekt ,@m pisz co chcesz ale ja to tam lubie ładne auta ,taki ładny samochód jest zupełnie jak kobieta ale oczywiście osiągi też są ważne ale o tym jakie osiągi macitroen ds5 jeszcze się dowiemy jak napiszą na jakiejś stonie o samochodach lub w czasopiśmie motoryzacyjnym ja już przeczytałem w motorze o pierwszej jeżdzie tym francuzem
    • Gość: asssa Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.12.11, 15:18
      nowosc? jaka nowosc, GIF zostal opracowany w 1987 roku
    • Gość: m Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.centertel.pl 03.12.11, 16:11
      Nie mam konta w niemieckim banku....francuzy to złomy....prawda w oczka was koli?:)

Moje 10 letnie Polo nie ma elektroniki i sie nie psuje...a w kieszeni zostało 30 tys.zł w porównaniu do tego francuza....a wy utopiliście i żałujecie? cóż....mądry polak po szkodzie;-)heh
    • marrcel Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 03.12.11, 16:39
      @m
      Jakoś Twoje VW ostatnio się nie popisuje. Passaty na potęgę zawalają testy długodystansowe. Niemiecka prasa nie jest tego w stanie nawet podkolorować, prawdę muszą napisać jak źle jest. Mało tego, wpakowali swoją niemiecką technologię do Octavii. Bliźniak Golf'a. Efekt... auto nie przejechało nawet 100tyś.km. test długodystansowy zawalony. O ile silniki TDI podobno w miarę się sprawdziły, o tyle TSI to horror. Mając takie auto nie możesz na nim polegać. Nawet w tym serwisie przeczytaj sobie sekcję "Silniki " Jetta 2005-2010: moto.pl/MotoPL/1,98754,10108016,Volkswagen_Jetta__1979_2010_.html .
      Dla mnie to nie są drobiazgi. To jest masakra. Także sekcja "podwozie" - polskie drogi to nie wytłumaczenie, bo inne auta nie mają aż takich problemów. Da się zauważyć, że im nowszy VW tym gorzej. Ale stare (przed 2000) auta do bezproblemowych nie należą. W tych rocznikach w Hondzie czy Toyocie to niemal lać benzynę i jeździć. Po prostu VW już dawno się skończył. W kręgach zaślepionych fanów, marka ta jedzie cały czas na utartej gdzieś opinii. Opinia ta nijak ma się do realiów. Taka prawda. Za kilka lat auta francuskie mogą wszystkich zaskoczyć. Do tego Koreańczycy. Do tego, że auta z koncernu VAG zajmują ostatnie miejsca rankingach niezawodności wszyscy się prawdopodobnie przyzwyczają. I powstanie nowa utarta obiegowa opinia.... Taka smutna prawda.
    • Gość: qwez Re: Żywe zdjęcia Citroena DS5 IP: *.elblag.vectranet.pl 03.12.11, 17:32
      @m:
      Moje 10 letnie Polo nie ma elektroniki i sie nie psuje...

A moje 12 letnie francuskie auto ma duuużo elektroniki i się NIE PSUJE! Więc jakie auto jest lepsze: bez żadnej elektroniki i bezawaryjne czy z super wyposażeniem i też bezawaryjne? Odpowiedz sobie sam... :)

Prawda w oczy nie koli bo to tylko Twoja prawda ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka