Dodaj do ulubionych

OC różnice ?

02.01.12, 20:21
Witam jestem blondynką więc nie dziwcie się mojemu pytaniu.
Od dosyć dawna zastanawiam się od czego zależy wysokość OC. W kalkulatorze wypełniam rubryczki podając za każdym razem dokładnie te same dane. Rozumiem, że różne towarzystwa mają różne siedziby, liczby pracowników, placówek itd., ale czy w samym OC też są różnice ? Teraz w styczniu będę musiała przedłużyć OC i stąd moje pytanie.
Będę wdzięczna za oświecenie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wsk175 Re: OC różnice ? 02.01.12, 20:45
      Gdybyś rozumiała pojęcie" oc" nie zadawałabyś tego pytania.
      Bierz jak najtańsze i tyle.
      ac to zupełnie co innego, tam trzeba uważać przy zawieraniu polisy.
      • tiges_wiz Re: OC różnice ? 02.01.12, 20:54
        naiwniak :)
        przecież to spam będzie :P
        • archonix Re: OC różnice ? 07.01.12, 22:18
          Cos tam sie roznia, wprawdzie niewiele jak bedzie miec wybor 305 albo 310 zl to moze sie oplacac wziasc drozsze bo:
          Niektore firmy w calej swojej laskawosci scholuja w przypadku wypadku tez twoj samochod
          Czasem mozna wykupic Oc rozszerzone o ubezpieczenie utraty znizek czy ze przyjada do przebitej opony czy inne pierdoly.
          Jak wykupujesz NNW to firma robi roznice.
          • archonix Re: OC różnice ? 07.01.12, 22:19
            a i jeszcze nastepna kwestia to rozna szybkosc w nabywaniu przyszlych znizek. Dzis moze byc taniej, ale za rok drozej.
            • robert888 scholastycy - starożytne plemię utrzymujace się 08.01.12, 11:41
              z procederu przekabacaia innych wyznawców na swoje dyrdymały. Występowali w XII wieku. Największą firmę scholowniczą prowadził wtedy niejaki Tomek z Akfinu. Pewnie też agęt he he:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka