paragon2012 20.01.12, 17:22 Na Allegro oto moto dzialaja oszusci.Niestety dalem sie nabrac.Kto wie co zrobic? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kaczor_2 Re: Oszusci na Allegro 20.01.12, 18:06 Witam! Proszę napisać o co chodzi? Może coś zaradzimy Link Zgłoś
elizawieta1955 Re: Oszusci na Allegro 17.02.17, 09:34 Witam. Mi też zdarzyło się zostać nabraną i też szukam pomocy. Zakupiłam przedmiot na allegro za sumę 3700 zł. Wszystko wydawało się normalne. Sprzedawca wystawił przedmiot ,przesłał link do zakupu...Dużo kupuję przez allegro więc niczego podejrzanego nie zauważyłam. Normalna strona z przedmiotem, numerem aukcji... sprzedający ze sporą ilością 100 % pozytywnych komentarzy... Zakupu dokonałam , zapłaciłam...po dwóch dniach spostrzegłam ,ze zakupionego towaru nie ma na mojej liście zakupów, w telefonie dotychczas działającego normalnie usłyszałam komunikat ,ze nie ma takiego numeru...w związku z tym nawet nie mogłam rozpocząć sporu transakcyjnego...napisałam do allegro i otrzymałam odpowiedź ,że padłam ofiarą oszusta i ,ze zespołowi Allegro jest przykro..i ,że radzą sprawę zgłosić na policję.jakże mi musi być przykro...?Poszukuję konkretnej porady i czy mam szanse w programie Ochrony Klienta na odzyskanie pieniędzy? Link Zgłoś